• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Bir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Ama size sormak istediğim bir kaç şey var. Ben genelde ilişki yürütmekte iyi değilim bu nedenle hala ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum .
Birincisi bu bir ayın şu son günlerinde çok fazla konuşmaya başladık. Yani kalpler falan havada uçuşuyor sürekli. Aslında gayet memnunum ama sizce hızlı mı olmuş böyle bir tanışma ve bir ay için. Daha mı ağırdan almalıydım
İkincisi çocuk 1 buçuk ay sonra yanıma gelicek. Ve geldiğinde aramızda bir şeyler yaşanması erken mi olur cinsel anlamda?
Yani şöyle ; benim fikrime göre her şey o kadar güzel gidiyor ki ben yaşanmasını istiyorum. O bu konuda herhangi bir şey söylemedi, yani konu çok kapalı bir şekilde geçti ve beraber kalıp kalmama fikrini bana bıraktı.
Benim endişem şu, bu buluşmada birşeyler yaşanırsa, erkenden tükenmiş mi olur .
Ben bir sonraki buluşmayı beklemek istemiyorum, ama emin olamıyorum size de sormak istedim. Aslında böyle şeyler belki anlık gelişir ama ben biraz taktım bu konulara

Canınız ne isterse onu yaşayın.Biz size çok hızlı ilerlemişsiniz desek ne değişecek ki,yarın kalp atmayı bırakıp ''biraz aramıza mesafe girsin'' demeyeceksiniz değil mi ?
Cinsellik de aynı şekilde,siz istiyorsanız yaşayın gitsin.Neden bir şeyler erken tükensin ki bu arada ? 1 yıl bekleseniz ne değişecek,bu kez de yaşamadım diye pişman olabilirsiniz.

Bir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Ama size sormak istediğim bir kaç şey var. Ben genelde ilişki yürütmekte iyi değilim bu nedenle hala ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum .
Birincisi bu bir ayın şu son günlerinde çok fazla konuşmaya başladık. Yani kalpler falan havada uçuşuyor sürekli. Aslında gayet memnunum ama sizce hızlı mı olmuş böyle bir tanışma ve bir ay için. Daha mı ağırdan almalıydım
İkincisi çocuk 1 buçuk ay sonra yanıma gelicek. Ve geldiğinde aramızda bir şeyler yaşanması erken mi olur cinsel anlamda?
Yani şöyle ; benim fikrime göre her şey o kadar güzel gidiyor ki ben yaşanmasını istiyorum. O bu konuda herhangi bir şey söylemedi, yani konu çok kapalı bir şekilde geçti ve beraber kalıp kalmama fikrini bana bıraktı.
Ben bir sonraki buluşmayı beklemek istemiyorum, ama emin olamıyorum size de sormak istedim. Aslında böyle şeyler belki anlık gelişir ama ben biraz taktım bu konulara

Yani iliski yasamak zorunda degilsiniz ki bence biraz daha bekleyin oldu bitttiye gelmesin olay

O an yaşamak isterseniz yaşarsınız. Hayat sizin sonucta

Eğer adamla evlilik hayalleri kuruyorsan veya ciddi bi ilişki istiyorsan, ilk geldiğinde yatarak hiç merak edeceği bişey bırakmamış olursun...Şimdi beni burda linçlerler ama erkeğin doğası bu..Adamına göre de çok değişir ama cinsellikten sonra geri döndüğünde soguk soguk konusacak bir hıyar tipse üzülebilirsin...Ve bu bir risk...Bu riski alıp almamak sana kalmış...Sen hayır o oyle dallama değil deme çünkü gerçekten şu an bilemezsin..

Eğer adamla evlilik hayalleri kuruyorsan veya ciddi bi ilişki istiyorsan, ilk geldiğinde yatarak hiç merak edeceği bişey bırakmamış olursun...Şimdi beni burda linçlerler ama erkeğin doğası bu..Adamına göre de çok değişir ama cinsellikten sonra geri döndüğünde soguk soguk konusacak bir hıyar tipse üzülebilirsin...Ve bu bir risk...Bu riski alıp almamak sana kalmış...Sen hayır o oyle dallama değil deme çünkü gerçekten şu an bilemezsin..
ne zaman bilebilir? siz ve surekli erkekleri kotuleyen, negatif yorumlariniz baydi artik. mantikli bir gerekce de yok yani.

O zaman tüm evlilikler gerdekten sonra bitsin güzel yurdumuzda.

onemli olan baski altinda olmamaniz ve karsinizdakine de baski yapmamaniz. iki taraf da her seyi kendi istegiyle yasadiktan sonra erkenden her seyi tuketmek gibi bir seyi mantikli bulmuyorum.
Yok baskı yapmam tabi:) sadece öyle bir ortam gelişirse karşı koymak istemem. Aynen merak ettiğim tüketme konusuydu, gerçekse zaten tükenmez diye düşünüyorum. Ama başkalarından da duymaya ihtiyacım vardi, düşüncem doğru mu yanlış mı, sadece ben mi böyle düşünüyorum diye. Teşekkür ederim 😊

ne zaman bilebilir? siz ve surekli erkekleri kotuleyen, negatif yorumlariniz baydi artik. mantikli bir gerekce de yok yani.

Aslına bakarsaniz cokta mantikli konusuyor bir cok erkek ari gibi cicek cicek gezeyim mantigi ile hareket ediyor belkide birliktelik yasayinca uzaklasacak belki de yakinlasacak bu durum konu sahibi icin onemli olmasa burda sormazdi sanirim onemliyse dikkat etmesi gerekli

Şu merak edilecek şey neymiş ben de onu merak ediyorum.
Meme falansa yazın google'a zaten bir milyar tane meme fotoğrafı görebilirsiniz,hani eskiden olsa anlarım her şey gizemli falan,şimdi herkes her şeyi görüyor.Sanal seks için bile bir sürü app var.Yani seksi bu kadar gözünüzde büyütmeyin,hele bu çağda herkes ulaşabiliyor.Merak edilecek bir şey yok ortada,tam tersine böyle gizemli havaları oynayıp sonra ten uyumu olmayınca ilişkinin gidişatı bozuluyor.Baştan belli olunca her şey,çözmek için zaman da motivasyon da bol oluyor.

Son düzenleme:
Öyle biri olduğunu düşünmüyorum, öyleyse de erkenden görmüş olurum. Ben sadece hemen tükenir mi birşeyler anlamında sormak istedim

Aslına bakarsaniz cokta mantikli konusuyor bir cok erkek ari gibi cicek cicek gezeyim mantigi ile hareket ediyor belkide birliktelik yasayinca uzaklasacak belki de yakinlasacak bu durum konu sahibi icin onemli olmasa burda sormazdi sanirim onemliyse dikkat etmesi gerekli

Ben arıyım diyen adamı siz isterseniz seksten 1 yıl uzak tutun,sizinle seviştikten sonra o kafaya yine bürünür.Toplumca kavram karmaşası yaşıyoruz,hala kafamızda seksi bir ödül gibi sunma durumu var kadınlar olarak.Çok yanlış.Seks 2 kişi için,erkek tarafı için değil.Sunduğunuz bir eğlence falan da değil,partnerlerin birbirlerini daha yakından tanıdıkları bir an.

Back
X