- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Peki tesekkur ederim :))Hoşlanmazsa anlarsın ya doğal olduğun gibi davran, su akar yolunu bulur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki tesekkur ederim :))Hoşlanmazsa anlarsın ya doğal olduğun gibi davran, su akar yolunu bulur![]()
Zaman gectikce daha cok tanidikca belki birakirim bu huyumu yaAlıştığınız bir şeyi nasıl bırakacaksınız ya da bırakmanız gereken zamanı nasıl bileceksiniz
Korusun da öyle ama, yapacak bişe yok o konuda.Aman allah korusun,![]()
Bırakmaliyim o zman acilen :))Benim etrafımda pek bunlardan hoşlanan erkek yok.![]()
Aslında aşırı değilim ,bende erkek olsam aşirisindan nefret ederim ,ortalardayim ama bu da bazen dusunduruyo beni .zamanla gorecegiz artkBi yerden sonra sizi gerçekten annesi gibi görmeye başlayacak. Bence fazla "anaç" olmayın. Siz onun annesi değilsiniz, rollerinizi karıştırmayın
Yaa cok tatlisiniz ,:) yok ben sizin kadar cok anac degilim burcum koç .karşidaki erkege gore degisiyor sanirimYengeç misin?
Ben de çok nazlarım hayatımdaki insanı, azıcık sesi kisilsin, evden bal+zerdeçal macunu yapar ağzına tikarim, telefonda 'boynum tutulmus' desin, bengay'i çantama atar ertesi günü sürerim geçsin diye:)))
Hatta en sevdiğim sevgili aktivitelerinden biri piknikte/gemide falan dizime yatırıp ,saçlarıyla oynayıp şarkı soyleyip dalmasini sağlamak
Napiim,huyum bu.
Benim hayatımdaki insanlar çok severler ama bu halimi. Hiç olumsuz bir şey yaşadığım olmadı anacliğimdan kaynakli.
Ne kadar masumsun vs diye yağlayıp ballayan erkek bana itici geliyor nedenseKızlar merhaba,bi sorum olacak ..flört ettiğim biri var ona karşi biraz anaç davraniyorum bilerek yapmiyorum bunu huyum boyle ,surekli benim ne kadar dusunceli ,masum biri oldugumu soyluyor ..hosuna mi gidiyor bilemedim ama sizce erkekler anaç kadınlardan hoslanir mi yoksa nefret mu eder
Ana gibi davranırsanız kendine kadın gibi kadın arar her şey dozunda
Benim kadar değilsen bence mesele yokYaa cok tatlisiniz ,:) yok ben sizin kadar cok anac degilim burcum koç .karşidaki erkege gore degisiyor sanirim![]()
Yaa ciddi mii hic boyle dusunmemistmBence seksapalitenizi düşürüyorsunuz bu şekilde.
Bi zaman sonra sıkılacaktır. İnsanoğlu nankör. Kış gelir donduk yaz gelsin der yaz gelir kış gelsin serinleyelim der. O hesap işte. Üstüne düşün ama dozunda bazen kendini geri plana çekmeyi bilmek lazım. Herşeyi verirsen alacağı şeyler bitecektir ve sıradanlaşacaksın. Erkekler kovalamayı severler tabiri caizse avcılık fıtratlarında var.Kızlar merhaba,bi sorum olacak ..flört ettiğim biri var ona karşi biraz anaç davraniyorum bilerek yapmiyorum bunu huyum boyle ,surekli benim ne kadar dusunceli ,masum biri oldugumu soyluyor ..hosuna mi gidiyor bilemedim ama sizce erkekler anaç kadınlardan hoslanir mi yoksa nefret mu eder
Ağzına macun tıktığım adamla sevişemezdim sanırım. Ağzıma macun tıkan adamla mümkün değil zatenYengeç misin?
Ben de çok nazlarım hayatımdaki insanı, azıcık sesi kisilsin, evden bal+zerdeçal macunu yapar ağzına tikarim, telefonda 'boynum tutulmus' desin, bengay'i çantama atar ertesi günü sürerim geçsin diye:)))
Hatta en sevdiğim sevgili aktivitelerinden biri piknikte/gemide falan dizime yatırıp ,saçlarıyla oynayıp şarkı soyleyip dalmasini sağlamak
Napiim,huyum bu.
Benim hayatımdaki insanlar çok severler ama bu halimi. Hiç olumsuz bir şey yaşadığım olmadı anacliğimdan kaynakli.