Sizce?

Yengeç misin?
Ben de çok nazlarım hayatımdaki insanı, azıcık sesi kisilsin, evden bal+zerdeçal macunu yapar ağzına tikarim, telefonda 'boynum tutulmus' desin, bengay'i çantama atar ertesi günü sürerim geçsin diye:)))
Hatta en sevdiğim sevgili aktivitelerinden biri piknikte/gemide falan dizime yatırıp ,saçlarıyla oynayıp şarkı soyleyip dalmasini sağlamak 🤪🤪🤪
Napiim,huyum bu.
Benim hayatımdaki insanlar çok severler ama bu halimi. Hiç olumsuz bir şey yaşadığım olmadı anacliğimdan kaynakli.

Yengeç misin?
Ben de çok nazlarım hayatımdaki insanı, azıcık sesi kisilsin, evden bal+zerdeçal macunu yapar ağzına tikarim, telefonda 'boynum tutulmus' desin, bengay'i çantama atar ertesi günü sürerim geçsin diye:)))
Hatta en sevdiğim sevgili aktivitelerinden biri piknikte/gemide falan dizime yatırıp ,saçlarıyla oynayıp şarkı soyleyip dalmasini sağlamak 🤪🤪🤪
Napiim,huyum bu.
Benim hayatımdaki insanlar çok severler ama bu halimi. Hiç olumsuz bir şey yaşadığım olmadı anacliğimdan kaynakli.
Yaa cok tatlisiniz ,:) yok ben sizin kadar cok anac degilim burcum koç .karşidaki erkege gore degisiyor sanirim☺️

Kızlar merhaba,bi sorum olacak ..flört ettiğim biri var ona karşi biraz anaç davraniyorum bilerek yapmiyorum bunu huyum boyle ,surekli benim ne kadar dusunceli ,masum biri oldugumu soyluyor ..hosuna mi gidiyor bilemedim ama sizce erkekler anaç kadınlardan hoslanir mi yoksa nefret mu eder
Ne kadar masumsun vs diye yağlayıp ballayan erkek bana itici geliyor nedense

Eskiden bende anactım 😁 eskisi gibi hiç değilim şimdi . Ama anaclik fazla özveri+ fedakârlık gerektiriyor geçmişe bakınca çokta abartmamak lazımmış diyebiliyorum şimdi . Bu yüzden çokta aman canım vslere girmeyin erkekler çok g...tü kaldırılmaya gelmez .

Eşe, sevgiliye karşı anaç olmak itici geliyor bana.
Eşim bey de hiç hoşlanmaz, bazen dalgasına şunu söyle yapayım derim, annem gibi davranma der, sağolsun.

Ufak tefek şeyler olabilir ama sürekli gözü üzerinde şunu, yapayım bunu yapayım demeye gerek yok bence.

Kızlar merhaba,bi sorum olacak ..flört ettiğim biri var ona karşi biraz anaç davraniyorum bilerek yapmiyorum bunu huyum boyle ,surekli benim ne kadar dusunceli ,masum biri oldugumu soyluyor ..hosuna mi gidiyor bilemedim ama sizce erkekler anaç kadınlardan hoslanir mi yoksa nefret mu eder
Bi zaman sonra sıkılacaktır. İnsanoğlu nankör. Kış gelir donduk yaz gelsin der yaz gelir kış gelsin serinleyelim der. O hesap işte. Üstüne düşün ama dozunda bazen kendini geri plana çekmeyi bilmek lazım. Herşeyi verirsen alacağı şeyler bitecektir ve sıradanlaşacaksın. Erkekler kovalamayı severler tabiri caizse avcılık fıtratlarında var.

Yengeç misin?
Napiim,huyum bu.
Ağzına macun tıktığım adamla sevişemezdim sanırım. Ağzıma macun tıkan adamla mümkün değil zaten 😂 Şarkı söyleyip uyutma kısmına hiç girmiyorum bile 😂😂😂

Back
X