Sizce?

Ağzına macun tıktığım adamla sevişemezdim sanırım. Ağzıma macun tıkan adamla mümkün değil zaten 😂 Şarkı söyleyip uyutma kısmına hiç girmiyorum bile 😂😂😂
Şarkı söyleyip de dalgalı saçlarını elimle lüle yapmadığım hiç sevgilim olmadı:) hatta kısa süreli tatil kacamaklarimla bile bu ritüeli yapmisimdir sanırım (bu arada sesim de guzel değil)
Sevisme kısmı sorun değil, o ayrı o ayri 🤪🤪

Kızlar merhaba,bi sorum olacak ..flört ettiğim biri var ona karşi biraz anaç davraniyorum bilerek yapmiyorum bunu huyum boyle ,surekli benim ne kadar dusunceli ,masum biri oldugumu soyluyor ..hosuna mi gidiyor bilemedim ama sizce erkekler anaç kadınlardan hoslanir mi yoksa nefret mu eder

Kızlar merhaba,bi sorum olacak ..flört ettiğim biri var ona karşi biraz anaç davraniyorum bilerek yapmiyorum bunu huyum boyle ,surekli benim ne kadar dusunceli ,masum biri oldugumu soyluyor ..hosuna mi gidiyor bilemedim ama sizce erkekler anaç kadınlardan hoslanir mi yoksa nefret mu eder
Ne hoşlanır ne de nefret eder. İleride seni bir güzel ezer. Narsist biri olur çıkar. Ağırlığını koyacaksın ki ileride haklıyken haksız durumuna düşmeyesin. Bu böyledir.

Anaç olmak ilişkide rollerin karışmasına yol açar, anaç olmak yerine özgüvenli ve samimi olmanız yeterli 😊

Bence erkekten erkeğe değişir ki flörtünüzün bundan hoşlanıp hoşlanmadığını az çok anlayabilirsiniz..

Bir de anaçlık ile analık arasındaki ince çizginin farkında olmak lazım diye düşünüyorum.. 🙈

Ama bence hoşlanıyor olmasa bile onu rahatsız etmemiş gibi.. Öyle olsa sizinle birlikte olmaya devam etmezdi diye düşünüyorum 🤔

Bence erkekten erkeğe değişir ki flörtünüzün bundan hoşlanıp hoşlanmadığını az çok anlayabilirsiniz..

Bir de anaçlık ile analık arasındaki ince çizginin farkında olmak lazım diye düşünüyorum.. 🙈

Ama bence hoşlanıyor olmasa bile onu rahatsız etmemiş gibi.. Öyle olsa sizinle birlikte olmaya devam etmezdi diye düşünüyorum 🤔
Birlikte mi oluyorlarmis :KK59:

İlgi manyağı biri ise hoşuna gider bence

benim esimin annesi ekstra anac. yani bıraksa yemeğini bile yedirir. esim direk bana ben anac olmanı istemiyorum dedi :) temizliği yemeği bile abartınca boşver ne gerek var der.

Back
X