- 22 Kasım 2020
- 6.441
- 91.269
- 498
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo iyi yapmışsın öyle emri vakiye böyle karşılık iyi olmus git kızHayırlı geceler arkadaşlar.
kafamı kurcalayan bir durum var, size de sormak istiyorum aslında basit bir mesele ama her şeye aşırı hassas baktığın için kafama takılıyor sanırım. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz Bayram bittikten sonraki gün memleketlerine gidecekler yazı geçirmek için, iki tane görümcen var bir tanesi yakınımda oturuyor diğeri de 45 dakika uzağımda. uzakta olan Görümcem beni aradı ve bayramda geleceğini annesini yolcu ettikten sonra Hafta sonuna kadar kalacağını söyledi. Yalnız bana hiç sorma yok senin bir planın var mı diye, Neyse ben de anneme gitmeyi düşünüyorum hazır tatilken dedim bana bozuldu biraz bir buçuk aydır görüşmüyoruz havalar ısınıyor annene sonra gidersin dedi. Ben de okullar varken kolay kolay Gidemem senin kalmaya niyetin olduğunu bilmiyordum dedim, biraz bozulur gibi oldu sen bilirsin tarzı konuşup kapattık ve ben bu durumu gereksiz kafama takıyorum sizce ayıp mı etmiş oldum?
Demi teşekkürler:)Yoo iyi yapmışsın öyle emri vakiye böyle karşılık iyi olmus git kız
Birde küçük çocukları var erkek çocuk hareketli):45 dakika mesafe icin kalmak ne ya millet ne kadar merakli postu baskasina serip rahatsizlik vermeye, hic yadirgamiyorlarda. Hayatta kalamam evim harici biyerde mecbur olmadikca. Evlerinde mutlu mu değiller nedir kacacak yer ariyo millet![]()
Kaldığı süre boyunca hizmeti siz mi yapiyorsunuz?Bayılıyor kalmaya gelince yani öyle anlamsız bir yapısi var
Hiç ayıp etmedin, hatta sınırı çizerek çok da iyi etmiş oldun, geri adım falan da atma kesinlikle ve annene mutlaka git, ne demek "sonra gidersin"?Hayırlı geceler arkadaşlar.
kafamı kurcalayan bir durum var, size de sormak istiyorum aslında basit bir mesele ama her şeye aşırı hassas baktığın için kafama takılıyor sanırım. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz Bayram bittikten sonraki gün memleketlerine gidecekler yazı geçirmek için, iki tane görümcen var bir tanesi yakınımda oturuyor diğeri de 45 dakika uzağımda. uzakta olan Görümcem beni aradı ve bayramda geleceğini annesini yolcu ettikten sonra Hafta sonuna kadar kalacağını söyledi. Yalnız bana hiç sorma yok senin bir planın var mı diye, Neyse ben de anneme gitmeyi düşünüyorum hazır tatilken dedim bana bozuldu biraz bir buçuk aydır görüşmüyoruz havalar ısınıyor annene sonra gidersin dedi. Ben de okullar varken kolay kolay Gidemem senin kalmaya niyetin olduğunu bilmiyordum dedim, biraz bozulur gibi oldu sen bilirsin tarzı konuşup kapattık ve ben bu durumu gereksiz kafama takıyorum sizce ayıp mı etmiş oldum?
Bende de var iki canavar duz duvara tırmanan cinstenBirde küçük çocukları var erkek çocuk hareketli):
İki ihtimal varİnsan annesine kalmaya gelirde niye geline kalmaya gider
İşte bunlar hep işsizlikten
Iki ihtimaliniz de yaşandı ve doğru malesef. Ablasinin evinde o rahati yokİki ihtimal var
1 anası yorulsun istemiyordur
2 kızları bile bu kadınla geçinemediğinden yanında kalmak istemiyordur.
%80 bende malesef bir de diger görümcem de geliyor sürekliKaldığı süre boyunca hizmeti siz mi yapiyorsunuz?
Iyi niyeti mi çok kullandirdim sanırım yani benim adıma bile karar alma yetkisi var zannediyor.O kadar iyi demişsiniz ki keyfim yerine geldi. Site hayır diyemeyenlerle dolu, günlerce ne yapacağım nasıl göndereceğim diye ağlayarak görümce çekmemiş oldunuz tebrikler.
Bu arada bazı insanlar birbirinde kalmaktan ne anlıyorlar hayret. Ben başkasında kalmak zorunda kaldığımda huzursuz olurum ve asla rahat edemem. Insanlar ne meraklı başka evlere.
Öyle yapicam gidicem sürekli planlarina herkesin uymasını bekliyorHiç ayıp etmedin, hatta sınırı çizerek çok da iyi etmiş oldun, geri adım falan da atma kesinlikle ve annene mutlaka git, ne demek "sonra gidersin"?
Sizin gibi görümce kaldımı maşaallah :)Benim kardeşim 3 sene olucak nerdeyse evleneli evine 2 kere davet etti icabet ettik. Kardeşimle annem de görüşüyoruz. Gelinimizin giyecegi terligi veriyorum. Çayını doldurup ayagına götürüyorum. Bırakın emrivakiyi sana gelicem kalıcam annene sonra gidersin dicem Tarih yazmadı. Kardeşim sonra beni napar bilememMilleteki rahatlık beni hayretler içinde bırakıyor.
Bayılır akil vermeye yönetmeye çalışmayaAy bide demez mi sonra gidersin annenlere diye akılda veriyor emrivakisi yetmezmiş gibi. Çok iyi yapmışsınız hiç takmayın kafanıza
Çocuklara lafım yok onlar çocukluklarını yaşıyorlar anne sıkıntılı evi aslında en rahat yeri yani bu kadar uzun süre başkasini rahatsiz etme bareBende de var iki canavar duz duvara tırmanan cinsten
Verdiğin cevabi kafana takmana gerek yok, baska planlarin var hepsi bu. Bir yere gitmeyecek bile olsan yatili olarak kabul etme ve söyle, senin karnin ağrıyacagina onun ki agrisin![]()