• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE?

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Gelinlik mağazamı bu gün devrediyorum.ben gelinliklerimi çok pahalıya alıyorum. güzel bir firmanın ürünleri. Fakat genellikle diğer firmada ki bayanlar kndi diktiği için çok çok ucuza mal ediyorlar. Bnm 12 bine aldığım glinliği onlar 4 bine dikiyorlar. Çok sevdiğim bir iş.
Hatta iyi bir üretim firması bna ortaklık da teklif etti. Teklifte şöyle, 1 ürünü bna veriyor satış fiyatı 12 bin diyelim Bn ilk satışında yada kiraya verdiğimde maliyetini ona vericem sonrasında da hep yarı yarıya. Ama gzl ve büyük bir mağaza bulana kdr bekliycez.
Fakat bir arkdşm şu anda emlak işi yapmaya başladı. 2 ayda 150 bin kazandı. Bna da bu işi yapmamı teklif etti. Bnm satışım çok iyi. Kndime güveniyorum. Fakat emlak diyince direk bna Aaa kötü kadınlar çalışıyor diyorlar...ayrıca bunu kadınlar söylüyor.

Kendi karekterime güvnyrm, fakat insanların kafasında bu algıyla görülmek çok kötü. Sizce ne yapmalıyım?gelinlik mi emlak mı?

Son düzenleme:
Yani bna direk söylenen emlak sektöründe kadınlara pek iyi gözle bakılmaz ve rahat bayanlar çalışır gibi cümleler..
Emlakçılık okuyan arkadaşlarıma hakaret algılarım bunu. Bir kadın olarak bunu söylemeye utanmanız gerekir. Bi silkelenip kendinize gelin. Gelinlikleri 20 30 binden satınca kiralayınca da iyi kadın olmuyorsunuz neticede.

Emlakçılık okuyan arkadaşlarıma hakaret algılarım bunu. Bir kadın olarak bunu söylemeye utanmanız gerekir. Bi silkelenip kendinize gelin. Gelinlikleri 20 30 binden satınca kiralayınca da iyi kadın olmuyorsunuz neticede.
Siz okuduğunuzu yanlş anladınız sanırım. Sizce dediğim gelinlik işiortaklık olarak devamı yoksa emlakçılk mı? O algıyı nn değil etrafımdakilerden duydum. İlk tepki bu oluyor diye.... Mesleğin değil insanın kötüsü vardır.

Siz okuduğunuzu yanlş anladınız sanırım. Sizce dediğim gelinlik işiortaklık olarak devamı yoksa emlakçılk mı? O algıyı nn değil etrafımdakilerden duydum. İlk tepki bu oluyor diye.... Mesleğin değil insanın kötüsü vardır.
Ben hayatımda ilk defa emlak sektöründeki kadınların kötü kadın olduğunu sizden duydum. Üniversitede bu bölümü okuyan çok kız arkadaşım vardı.

Siz bu kafadaki insanları hayatınızdan çıkarın bence. Ahlakı ağzına pelesenk eden insanlar en ahlaksızlar olur genelde.
Bnce Bn bu kötü kadın fikirlerini çıkarayım sizle bni doğru yönlendirmek adına... İş sektörünü konşmak isterim.

Gelinlik mağazamı bu gün devrediyorum.ben gelinliklerimi çok pahalıya alıyorum. güzel bir firmanın ürünleri. Fakat genellikle diğer firmada ki bayanlar kndi diktiği için çok çok ucuza mal ediyorlar. Bnm 12 bine aldığım glinliği onlar 4 bine dikiyorlar. Çok sevdiğim bir iş.
Hatta iyi bir üretim firması bna ortaklık da teklif etti. Teklifte şöyle, 1 ürünü bna veriyor satış fiyatı 12 bin diyelim Bn ilk satışında yada kiraya verdiğimde maliyetini ona vericem sonrasında da hep yarı yarıya. Ama gzl ve büyük bir mağaza bulana kdr bekliycez.
Fakat bir arkdşm şu anda emlak işi yapmaya başladı. 2 ayda 150 bin kazandı. Bna da bu işi yapmamı teklif etti. Bnm satışım çok iyi. Kndime güveniyorum. Fakat emlak diyince direk bna Aaa kötü kadınlar çalışıyor diyorlar...ayrıca bunu kadınlar söylüyor.

Kendi karekterime güvnyrm, fakat insanların kafasında bu algıyla görülmek çok kötü. Sizce ne yapmalıyım?gelinlik mi emlak mı?

Tüm ailem çeyiz sektöründe olduğu için gelinlikle de çok iç içeyim o işte her zaman diken kazanır, alıp satmak çok verimli değil. O yüzden ben emlak işinden daha iyi kazanacağını düşünüyorum. Emlakçılar kötü kadındır diyenlere de hasss.... diyorum ne alakası varmış, insan kendini bildikten sonra her işi yapar söz konusu ekmek parası öyle bir etiketi asla kabul etmiyorum ben. Hakkında hayırlısını versin Rabbim, ne iş yapsan güzel yapacağını biliyorum :KK200:

Bu arada erkek emlakçılar çok mu güvenilir oluyormuş ki ?? Benim karşı emlakçım erkekti ve satmadığım evi satışa koymuştu internette. 🙄 Her şeye bir şey uyduran bir toplumuz ya.
Niye ne kârı var ki
İlana koymuş ? Mantık nedir

Back
X