Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş yerinde soru sormak konuşmak normal bir şey değil mi sence deBiri varda parmaginda yuzuk var sag elinde ama benimle bir iki defa konustu hatta soru sordu bir keresinde is arkadaslarinin yaninda. herkesle konusan biri de degil. Kesin evli veya nisanli midir sizce?
Sen dalga mı geçiyosun ya?Biri varda parmaginda yuzuk var sag elinde ama benimle bir iki defa konustu hatta soru sordu bir keresinde is arkadaslarinin yaninda. herkesle konusan biri de degil. Kesin evli veya nisanli midir sizce?
Tam hatirlamiyorum ancak yeni mi geldin kac gun burdasin gibi bir soruydu. Diger konusmamizda ise yardimci oldu birsey sordum ozamanda yaninda bir abi vardi.ne sordu iş arkadaşlarının yanında?
SADECE insanlık yapmış olamaz mı? Ya da SADECE kibar biridir?Tam hatirlamiyorum ancak yeni mi geldin kac gun burdasin gibi bir soruydu. Diger konusmamizda ise yardimci oldu birsey sordum ozamanda yaninda bir abi vardi.
Benimle evlenir misin diye mi sorduBiri varda parmaginda yuzuk var sag elinde ama benimle bir iki defa konustu hatta soru sordu bir keresinde is arkadaslarinin yaninda. herkesle konusan biri de degil. Kesin evli veya nisanli midir sizce?
Keske :)Bence sen gelinlik bakmaya başla, yakın zamanda evlilik görünüyor![]()
Tam hatirlamiyorum ancak yeni mi geldin kac gun burdasin gibi bir soruydu. Diger konusmamizda ise yardimci oldu birsey sordum ozamanda yaninda bir abi vardi.
Oyle mi yaa. Peki diger kizlarla hic konusmamasi?normal bir diyalog yani.
bir anlam çıkarmak için sinekten yağ çıkarmaya çalışmaktan vazgeçin artık.
Oyle mi yaa. Peki diger kizlarla hic konusmamasi?
Ya ben aslinda abiyle konusuyordum ya basta.onlara da ilk gördüğünde sormuştur belki yeni mi geldin vs diye..
onlar işle ilgli bir soru sormamıştır. sorsa onlarada cevap verir. ne diyecek zannediyorsunuz hayır ben kızlarla konuşmuyorum sorunuza cevap veremem mi.