Tabi genc ve yakisikli olmasi yeterli :)Adam selam verdi, borçlu çıktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi genc ve yakisikli olmasi yeterli :)Adam selam verdi, borçlu çıktı.
Allah akıl versin.Tabi genc ve yakisikli olmasi yeterli :)
Burada genç ve yakışıklı biriyle evlenip yaşadığı kötü deneyimleri yazanları hiç okumadınız herhalde? Hatta bunun üstüne ek olarak zengin olanı da var. Önce insan olsa daha iyi olmaz mı? Birini bulacağım derken keşke kendinizi düşürdüğünüz durumları bir görebilseniz. Şu kadar insan var bu sitede herkes aynı şeyi söylerken hala "Sizce?", "Neden?" diye konu açıyorsunuz...Tabi genc ve yakisikli olmasi yeterli :)
Davetiye de hazır ama damadın ismi ve tarih kesinleşmediğinden sonra oraları elbirliğiyle biz yazarak doldurcaz.Sen hi diyince bende gelinlik aldım napim![]()
Siz de gelinlik mi bakacaksınız?Tam hatirlamiyorum ancak yeni mi geldin kac gun burdasin gibi bir soruydu. Diger konusmamizda ise yardimci oldu birsey sordum ozamanda yaninda bir abi vardi.
Kız konuşunca ne oluyor ?Biri varda parmaginda yuzuk var sag elinde ama benimle bir iki defa konustu hatta soru sordu bir keresinde is arkadaslarinin yaninda. herkesle konusan biri de degil. Kesin evli veya nisanli midir sizce?
Dış görünüş de bir yere kadar merhametsiz , psikopat, sevgi göstermeyi bilmeyen birine denk gelirsen ne olacak. Her şey güzellik yakışıklılık değilki.Tabi genc ve yakisikli olmasi yeterli :)
Hemşireler çok ilginç ya kocamın ne anıları var bilsenGeçen eşim dedi ki "hatun yüzük artık kurtarmıyor” dedim "o nerden cıktı "
" gel dedi bişey göstercem sana"
benim adam ameliyat oldu geçen ay , hastanedeki hemşire dosyadan numarasını almış eşime mesaj atmış işte bide açıklama yapıyor" numarayı dosyadan aldım yanlış yaptım biliorum farkındayım sacmalıyorum "falan die aşk ilan ediyordedim
-haaaayyy kocam ! kadın koca göbeğimle yanında beni görmemiş alyansını nası görsün![]()
Selam verenin üstüne atlıyoruz biz de direktKizlar siz iliski nasil baslatiyorsunuz hani direk aciliyorlar mi size?
Cesarete bak yav bide kanıtlı hadi o an asılsa neyseGeçen eşim dedi ki "hatun yüzük artık kurtarmıyor” dedim "o nerden cıktı "
benim adam ameliyat oldu geçen ay , hastanedeki hemşire dosyadan numarasını almış eşime mesaj atmış işte bide açıklama yapıyor" numarayı dosyadan aldım yanlış yaptım biliorum farkındayım sacmalıyorum "falan die aşk ilan ediyordedim
-haaaayyy kocam ! kadın koca göbeğimle yanında beni görmemiş alyansını nası görsün![]()
OhaaaGeçen eşim dedi ki "hatun yüzük artık kurtarmıyor” dedim "o nerden cıktı "
Ay yok ne saçmalaması çok karakterli hareketler bunlar cmdöglöslfGeçen eşim dedi ki "hatun yüzük artık kurtarmıyor” dedim "o nerden cıktı "