Bu işler kısmet. Bulursun da diyemeyiz bulamazsın da diyemeyiz.Benim yasim biraz ilerledide. Bakiyorum yasitlarima parmaklarinda yuzuk var. Kucuklerde ciddi dusunmez. Bulamicak miyim acaba birini.?
yaşınız ne kadar ileri de ?? çalışıyor musunuz bi mesleğiniz var mıBenim yasim biraz ilerledide. Bakiyorum yasitlarima parmaklarinda yuzuk var. Kucuklerde ciddi dusunmez. Bulamicak miyim acaba birini.?
30 a yaklastim isteeYaş kaç?
Evettyaşınız ne kadar ileri de ?? çalışıyor musunuz bi mesleğiniz var mı
Ben 36 yaşındayım hiç böyle korkum yok30 a yaklastim istee
Neden yapıyorsun bunu kendine? Yaşın çok genç. O parmağında yüzüğü olan, her evlenen insanı mutlu mu sanıyorsun gerçekten?Benim yasim biraz ilerledide. Bakiyorum yasitlarima parmaklarinda yuzuk var. Kucuklerde ciddi dusunmez. Bulamicak miyim acaba birini.?
Iyi gidiyor :))Hoşgeldin rainy, nasıl gidiyor balım?
Oylede insan ozeniyoe ister istemezz.Neden yapıyorsun bunu kendine? Yaşın çok genç. O parmağında yüzüğü olan, her evlenen insanı mutlu mu sanıyorsun gerçekten?
Bir ara evlenirsin illa ki niye bunları kafaya takıyorsun amaaaaan boşver zorunlu bile evlendi hatırlaIyi gidiyor :))
Cevapları kendi kendinize bulun o zamanCok bilgi vermeyi sevmiyorum o yuzdenn
Zorunlunun eski konularini bilmiyorum. O erken buldu bu aradaBir ara evlenirsin illa ki niye bunları kafaya takıyorsun amaaaaan boşver zorunlu bile evlendi hatırla
Olsun, sonuçta buldu senin neyin eksik?Zorunlunun eski konularini bilmiyorum. O erken buldu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?