- 16 Temmuz 2023
- 6.225
- 17.022
- 178
Eksigim yok fazlam var bence ama bakalim :) erkek kalmicak diye korkuyorum.Olsun, sonuçta buldu senin neyin eksik?
Korkma korkma, sen o fazlalıklarla bulursun. Ee hayat nasıl gidiyor anlat bakimEksigim yok fazlam var bence ama bakalim :) erkek kalmicak diye korkuyorum.
Iyiii :))Bence bulamayacaksin konularından bıktım usandım ya ya da öz saygısı çok düşük birini bulursun
Suan iyi gidiyor. Bir sikinti yok :)Korkma korkma, sen o fazlalıklarla bulursun. Ee hayat nasıl gidiyor anlat bakim
İşte adamlara da böyle kısa kısa cevaplar veriyorsan ondan olmuyordur diyim sana, bak zorunlu'ya tatlı dilliydi oSuan iyi gidiyor. Bir sikinti yok :)
Herkes okuyor o yuzdenn. Uzun cevaplar veririm yoksa. Zorunlu tatli kiz di canimm. :)İşte adamlara da böyle kısa kısa cevaplar veriyorsan ondan olmuyordur diyim sana, bak zorunlu'ya tatlı dilliydi o
valla diğer konulara yaptığı yorumlara baktım baya baya uzun uzadıya cümleler kurmuş ama kendiyle alakalı konuşmayı sevmiyorİşte adamlara da böyle kısa kısa cevaplar veriyorsan ondan olmuyordur diyim sana, bak zorunlu'ya tatlı dilliydi o
Rainy gizemli bir gadındırvalla diğer konulara yaptığı yorumlara baktım baya baya uzun uzadıya cümleler kurmuş ama kendiyle alakalı konuşmayı sevmiyor
Ne münasebet sen daha tatlısın benceHerkes okuyor o yuzdenn. Uzun cevaplar veririm yoksa. Zorunlu tatli kiz di canimm. :)
SagollNe münasebet sen daha tatlısın bence
Hala ilgisi var gibide cok takmamaya calisiyorum iste.Eee en son evli adam bulmuştun o noldu
Aaa ben sizi 25-26 gibi düşünüyordum çok şaşırdım.Ben 36 yaşındayım hiç böyle korkum yok
evli olduğu için evlenemedi demek kiEee en son evli adam bulmuştun o noldu
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAaa ben sizi 25-26 gibi düşünüyordum çok şaşırdım.
Zorunlunun memuriyeti vardı adam borç ödetmeye yanaşıyordu, üstüne de pasta yiyorlardıOlsun, sonuçta buldu senin neyin eksik?
Ama eksiği yok fazlası var bunu biliyorsunZorunlunun memuriyeti vardı adam borç ödetmeye yanaşıyordu, üstüne de pasta yiyorlardı
Rainy'i kim napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?