- 19 Haziran 2025
- 730
- 1.240
- 28
Bende gerçekten ileri bir yaş sandım. 28 yaşım, öyle bir korkum yok ayol yaşım kadar emekliliğim var daha ne yaşlanması30 a yaklastim istee
Kiz ovuyonmi sovuyon mu belli degil. Suan olmedim yasiyorum kac senedir.İhtiyaç duymayan kadın ihtiyaç haline gelir.Ne zaman kendine yetmeyi , bir erkeğe ihtiyacın olmadığını öğrenirsin o zaman düzgün biri çıkar karşına.Böyle erkeksiz nefes alamıyomuş gibi duvarlara çarpa çarpa yalpalayarak yürürsen olmaz. Çaresizliğinin kokusunu ben burdan aldım hangi düzgün erkek niye baksın sana? Şimdi silkelen, kendine gel, bir kraliçe gibi geç tahtına otur, davranışlarını ve düşüncelerini bir mantık süzgecinden geçir ben napıyorum de
Rainyy çoook temiz kalpli ahlak timsali ve dünya güzeli olduğu için boşanacaktır elbet kaçırmak istemez bunuevli olduğu için evlenemedi demek ki
30 a yaklastim istee
[/QUOTE
30 yokum ama 29 varim yani
Yaşım geldi diye evlene evlene memlekette bekar insan kalmadı 25 i gören nikah dairesine koşuyor it,kopuk,spk,manyk kimse bakmıyor ölümüne koşuyorlar devire devire geçiyorlarBenim yasim biraz ilerledide. Bakiyorum yasitlarima parmaklarinda yuzuk var. Kucuklerde ciddi dusunmez. Bulamicak miyim acaba birini.?
Bir ara evlenirsin illa ki niye bunları kafaya takıyorsun amaaaaan boşver zorunlu bile evlendi hatırla
3 4 konu önceye ulaşmayı başaran sicile ulaşırmerve nerdesin guzum. Sicilini cikaran biri lazim
Zorunlu napti ki borclarini ödeyebildi mi acaba?Bir ara evlenirsin illa ki niye bunları kafaya takıyorsun amaaaaan boşver zorunlu bile evlendi hatırla
Evet bulamayacaksın.Bulamicak miyim acaba birini.?
Ayyy biz ne bilelim sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz buraya. Sizin hayatınızda hiç mi başka derdiniz, amacınız, zevk aldığınız hobileriniz yok. Varsa yoksa koca da koca ay böyle kızları gördükçe deliriyorum.Benim yasim biraz ilerledide. Bakiyorum yasitlarima parmaklarinda yuzuk var. Kucuklerde ciddi dusunmez. Bulamicak miyim acaba birini.?
Erkek kalmadı hepsi prenses oldu :)Eksigim yok fazlam var bence ama bakalim :) erkek kalmicak diye korkuyorum.
Evet pek degisen birsey yok.Nerelerdesin rainy, iyi misin.. senin aile ya da anne problemlerinde vardı yanılmıyorsam, o sorunlar ne oldu?
Aile sorunlarını düzeltebilirsen özel hayatında yoluna girer büyük ihtimalle.Evet pek degisen birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?