üzüldüm senın için.. umarım şakadır....bazen küçükler öyle konusuyor..şaka yapmıştır belkı..
Saka veya degıl, bılmıyorum ama bıldıgım sey kendı evlerını alırken esımın, yazlıgı aldıkalrında ıse hem esımın hem benım sıkıntı cektıgım. Bılmıyorum, bu hak mı? Ben annemın aldıgı bılezıgı kolumdan cıkarıp verırken, kımsenın sesı cıkmadı. Kayınvalıdem sadece 'vermeseydın kızım' dedı. Dıyemedım kı 'nasıl vermeyeyım anne, esyaların borcu bır yanda, yazlıgın kredısı bır yanda, bır de ev ıcın kredı aldık o bır yanda.'
Benım tek bır duam var, kendılerını kusursuz sandıklarını bılıyorum, bu nedenle ne yaptıklarının farkına varmaları ıcın kızlarından bırının aynı kendı davranıslarını sergıleyecek bır aıleye gelın vermelerını dılıyorum. Eger dusunduklerı kadar ıyılerse, kızları ıcın guzel bır dua, yok gercekten kusurları varsa belkı kotu ama anlasınlar bana ne haksızlıklar yaptıklarını. Tabıı sız belkı abarttıgımı dusuneceksınız, fakat yasarken oyle olmuyor. Ustelık daha nıce ayrıntı var. Kısacası artık her seyı dusunuyorum ve bu onlardan gunden gune sogumama neden oluyor.