sizce??

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba ..arkadasım aradı biraz önce canı sıkılmış size danışayım dedim aklım ermedi ( arkadasımın 3 yıllık bir ilişkisi var gayette güzel gidiyor evlenmeyi düşünüyorlar ve 13 yasındada ilk evliliğinden kızı var sevgilisi arkadasıma sormadan bu kızını alıp gezmeye falan götürüyormuş ara ara arkadasım işteyken.. ha belki iyi niyetle yapıyor ama zaman öyle kötüki arkadasım kendince üzülmeye baslamış ama evlenince beraber oturacaklar adam bence babalık yapmaya calışıyor siz ne dersiniz düşüncelerinizi alabilirmiyim..

Arkadaşın söylesin bana sor lütfen bir yere götürürken diye.
Kızınında ağzını arasın bereber gezmeye gittiklerinde napıyorlarmış
benneyaptımki

Güvenmediği adamla evlenmesin o zaman, hayret bişi

Madem evlenmeyi düşünüyorlar e bu kadınında 13 yaşında kızı var, aynı evde oturmuycaklarmı bunlar. Kızı napacaklar o zaman.
Ne garip ne acayip bir düşüncedir bu ya

Ben olsam izin vermezdim, iyi niyetle bile yapıyor olsa, arkadaşınıza sorarak ve arkadaşınızda yanında iken yapmalı, arkadaşınız kızının ağzını yoklasın ve sevgilisine de uygun bir dille haberim olmadan götürme, hep beraber gezelim falan desin.

tabiki aynı evde oturacaklar ..bende söyledim ama ne bileyim genede güvenemiyor sanırım yada haberlerden falan etkileniyor..

bende vermezdim sanırım ama bunu uygun bir dille nasıl söylersinki..40 yasında adam yani anlar sonuçta

Şimdi böyle sıkıntılıysa, evlenince şizofren olur arkadaşın.:bbo: Biz nerden bilelim adam belki çok iyi niyetlidir, belki de değildir. Tanımadığımız adama nasıl yorum yapalım.benneyaptımki

yani bu adam birden bire atiyorum isten cikiyo gidiyo sonra ben x kisinin kizini gezdireyim
diye aklina esiyor ve gidip kizi evden aliyo anneye haber verme geregi duymuyor ve gezdiriyor öylemi?
cok garip bir davranis cocugun agzini arayin
ve izin vermeyin bence en azindan haberi olsun annenin

bende vermezdim sanırım ama bunu uygun bir dille nasıl söylersinki..40 yasında adam yani anlar sonuçta

40 yaşındaki bir adam annesinin haberi olmadan kızını gezmeye götürmek gibi bir düşüncesizlik yapıyorsa, arkadaşınızında bunu açık açık söyleme hakkı var bence, arkadaşınızın evinden mi alıp götürüyor, o kısmını anlamadım, eğer böyleyse, yine gezmeye götürdüğü birgün, aradım bulamadım, merak ettim doğal olarak, neden haber vermiyorsun diye sevgilisine sorsun.

kızlarımı öz babası bile bana söylemeden alıp götürse evde kavga sebebi olur aklinialirimsmile
birde eş adayı yabancı bir erkek kızımı habersiz alıp götürecek bu da ayrılma sebebim olurdu kesin:1closedeyes:
niyeti önemli değil benim için benden izinsiz böyle birşey yapması bile çok saçmalmaz:
arkadaşınız sert bir dille uyarsın sevgilisini bence

mesela bugün kızı arayıp annene söyle gezmeye götüreyim demiş evet evinden alıyor

yok adamın zaten kendi işi özgür yani..anneye kendi haber vermiyor ama kıza aratıyormuş

Ara sıra aynı evde mi kalıyorlar ki anne işteyken adam kızı alabiliyor evden? yani kadın işe giderken adamla kız aynı evde mi oluyor?

bilmiyorumkismile

Sonuna kadar katılıyorum, benim eşimde benden habersiz bir yere götüremez, çok haklısınız..

mesela bugün kızı arayıp annene söyle gezmeye götüreyim demiş evet evinden alıyor

Habersiz götürüyor demiştiniz, kızı arayıp annene söyle demiş, yani kız annesini arayıp haber veriyor, burda bir çelişki oldu sanki, sonuçta arkadaşınızın kızı aracılığı ile haberi oluyor, arkadaşınız kızına gidemezsin diye izin vermesin, kızda o kişiye annem izin vermiyor desin, böylelikle sevgilisi direk arkadaşınıza soracaktır neden izin vermedin diye, o esnada kızıma değil bana sormalısın diye uyarsın arkadaşınız sevgilisini...
Ayrıca evlenip aynı evde yaşamaya başladıklarında ne olacak, arkadaşınız sürekli paranoyak vaziyette dolaşacaktır..

bununla ilgili en ufak bir şüphesi varsa nasıl bir gelecek bekliyor bu ilişkiden anlamadım:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…