sizce??

Yok artık, daha neler. Bunun içinde kavga edilmez herhalde.

sormaması mide bulandırıcı..detayları iyi değerlendirmek lazımdır..

bence evlenmesin böyle sorumsuz bi adamla..ne münasebet!!!
:umursamaz:

babalık yapmaya çalışsa niye annesinden izinsiz götürsün ki

3 yıllık iyi giden bir ilişkileri de olsa sonuçta o yabancı biri kız için. habersiz alıp götürmesi hiç hoş değil. nereye götürdüğünü biliyor musunuz ?

bence ne kadar iyiniyetli olursa olsun 13 yaşındaki genç kızı adamın gezmelere götürmesi hoş değil
belki konu dışı olacak konuyla alakası yok ama bugün arif verimli nin bir konuşması dikkatimi çekti ne olursa olsun sakın kızlarınız başkalarının yanında kalmasın izin vermeyin diyordu
hani derler ya babana bile güvenmeyeceksin bu devirde

Yok artık, daha neler. Bunun içinde kavga edilmez herhalde.

eve geldiğimde kızlarımı görmezsem telaşlanacağım aklıma binbir türlü şey geleceği için kızarım eşime canım.haliyle kıyameti koparmam ama götürecekse çocuklarını banada söylesin bunu bilmek en doğal hakkım değil mi ama

güvenmiyorsa evlenmesin o adamla bence...sonuçta adamla birlikte olan o hala tanımamaış mı...benim basıma gelse genç kızım varsa evlenmem zaman kötü bekleyiversin ..

koca buldum evlenicem derken kızından da olmasın. bu seviyeli bir ilişki değil çünkü.

malesef bir çok erişkin çocuğu olan bayanın hatası ve ihmali sonucu çocuklar çok daha kötü etkileniyorlar. bu böyle olmaz.

izinsiz götürüyorsa ben altında bir sürü şey ararım.

ve kızımı defalarca sorguya çekerim.

internette bir haberde okumuştum. kızı 2 yaşındayken evleniyor kadın kız 13üne geliyor üvey babadan hamile ve kaçıyorlar beraber. anne bakıp kalıyor.
bunun gibi bir çok haber. burada bir anne yazmıştı. aile ve çocuk bölümünde paylaşmıştı.
isterseniz inceleyin. http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=88974&postcount=6
devir kötü lütfen çocuğunu ateşe atmasın.

Son düzenleme:
ya çocuğun ağzını arasın

neler duyuyoruz allah korusun

herşey olabilir

çocuğun ağzını iyi arasın bence

hatta insanın aklına öyle şeyler geliyoki,yani habersiz gezmeye götürmesi falan tuhaf geldi biraz

Kızına anneni ara haber ver diyormuş ama
tam olarak haber vermeden götürme durumu yok.
Neden kendi arayıp önce haber verip, izin almıyor, orası tuhaf.
Bence açık açık konuşulmalı bunlar, ister kırılsın ,ister kırılmasın.
Hatta neden ayrı alıp gezdiriyor ki, bu bana ters geldi,
gezecekleri zaman beraber gezsinler, üçü beraber gezsinler.
Kızla ayrı vakit geçirmesi gereksiz bence.
Açık açık konuşsun bence.
Bu hayatta herşey olur, Allah korusun.

ay ben bekarım ama kesınlıkle böyle bır durumda ızın vermzdım suanda bile cok korumacıyım ama dogru olan bu.yanı neler duyuyoruz adam kırılacak üzüleck dıye hıc düsünmezdım direk söylerdım valla cocgumu bır adamın duygularına degısmem

Burada ki hiç kimsenin müneccim olduğunu sanmıyorum...Ya adam kız etkilenmesin ona alışsın tamamen iyi niyetinden yapıyorsa ne olucak boşu boşuna birinin günahını alıcaz...Ya da gerçekten kötü fikirliyse ozamanda bilmeden kızı ateşe atıcaz bunu en iyi arkadaşın çözer madem güvenmiyor ne diye evlenmeyi düşünüyor evet devir kötü devir ozaman alsın karşısına açık açık konuşsun...Ama böyle yaşanmaz yani...

evet bende o yüzden akıl danıştım işin garip tarafı ilk zamanlar kızı karsı çıkıyor diye arkadasım ilgilen sana alışsın demiş bu adam çocuğun okulundan yemesine kadar herşeyiyle ilgili iyi niyetliyse kötü sonuçlar doğurur iması bile kötü olur adam için

iyide ben senin kızımla ilgilenmeni istemiyorum dese hoş olurmu?? heleki adam iyi niyetliyse arkadasta çocuğunu gözünden sakınır sadece yasadığı şeylerden ötürü yada sanırım haberlerden falan etkileniyor ama sonuçta insanlara güvenmemiz gerek bi yerde güvensizde yaşanmazki.

evet haberi var bi şekilde kıza aratarak belkide onun adamı kabullendiğini ispatlamaya çalışıyor bilmiyorumki ya

akşam ben konuştum kızla özellikle farklı hiç bişey yok çocuğada tembih ettik arkadasımla bidaha anneni ara dediğinde izin vermiyor sen ara diyecek

Kusura bakma ama ozaman problem arkadaşında ne düşüneceğini bilmiyor hem adama kendi diyor adam yapıncada suç oluyor yapmasada vay efendim sen üvey babasın derdi kesinklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…