- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi honeysuckle
-
kızlarımı öz babası bile bana söylemeden alıp götürse evde kavga sebebi olur aklinialirimsmile
birde eş adayı yabancı bir erkek kızımı habersiz alıp götürecek bu da ayrılma sebebim olurdu kesin:1closedeyes:
niyeti önemli değil benim için benden izinsiz böyle birşey yapması bile çok saçmalmaz:
arkadaşınız sert bir dille uyarsın sevgilisini bence
merhaba ..arkadasım aradı biraz önce canı sıkılmış size danışayım dedim aklım ermedi( arkadasımın 3 yıllık bir ilişkisi var gayette güzel gidiyor evlenmeyi düşünüyorlar ve 13 yasındada ilk evliliğinden kızı var sevgilisi arkadasıma sormadan bu kızını alıp gezmeye falan götürüyormuş ara ara arkadasım işteyken.. ha belki iyi niyetle yapıyor ama zaman öyle kötüki arkadasım kendince üzülmeye baslamış ama evlenince beraber oturacaklar adam bence babalık yapmaya calışıyor siz ne dersiniz düşüncelerinizi alabilirmiyim..
Yok artık, daha neler. Bunun içinde kavga edilmez herhalde.
Ara sıra aynı evde mi kalıyorlar ki anne işteyken adam kızı alabiliyor evden? yani kadın işe giderken adamla kız aynı evde mi oluyor?
bilmiyorumkismile
Burada ki hiç kimsenin müneccim olduğunu sanmıyorum...Ya adam kız etkilenmesin ona alışsın tamamen iyi niyetinden yapıyorsa ne olucak boşu boşuna birinin günahını alıcaz...Ya da gerçekten kötü fikirliyse ozamanda bilmeden kızı ateşe atıcaz bunu en iyi arkadaşın çözer madem güvenmiyor ne diye evlenmeyi düşünüyor evet devir kötü devir ozaman alsın karşısına açık açık konuşsun...Ama böyle yaşanmaz yani...
ay ben bekarım ama kesınlıkle böyle bır durumda ızın vermzdım suanda bile cok korumacıyım ama dogru olan bu.yanı neler duyuyoruz adam kırılacak üzüleck dıye hıc düsünmezdım direk söylerdım valla cocgumu bır adamın duygularına degısmem
Kızına anneni ara haber ver diyormuş ama
tam olarak haber vermeden götürme durumu yok.
Neden kendi arayıp önce haber verip, izin almıyor, orası tuhaf.
Bence açık açık konuşulmalı bunlar, ister kırılsın ,ister kırılmasın.
Hatta neden ayrı alıp gezdiriyor ki, bu bana ters geldi,
gezecekleri zaman beraber gezsinler, üçü beraber gezsinler.
Kızla ayrı vakit geçirmesi gereksiz bence.
Açık açık konuşsun bence.
Bu hayatta herşey olur, Allah korusun.
ya çocuğun ağzını arasın
neler duyuyoruz allah korusun
herşey olabilir
çocuğun ağzını iyi arasın bence
hatta insanın aklına öyle şeyler geliyoki,yani habersiz gezmeye götürmesi falan tuhaf geldi biraz
evet bende o yüzden akıl danıştım işin garip tarafı ilk zamanlar kızı karsı çıkıyor diye arkadasım ilgilen sana alışsın demiş bu adam çocuğun okulundan yemesine kadar herşeyiyle ilgili iyi niyetliyse kötü sonuçlar doğurur iması bile kötü olur adam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?