sizce??

Kusura bakma ama ozaman problem arkadaşında ne düşüneceğini bilmiyor hem adama kendi diyor adam yapıncada suç oluyor yapmasada vay efendim sen üvey babasın derdi kesin:oklava:

bencede sorun arkadasımda haklısın ..bilmiyorumki ilgilen demiş ama al gezdir dememiş sanırım insanlara güvenini yitirdi evlenince ne olacak acaba?? kesin delirir bu gidişle bide adam gerçek baba gibi herşeyiyle ilgileniyor onun yaptığını öz baba bile yapmıyor bazen.

aman neler duyuyoruz olmaz olmaz benim başıma gelmez demesin kimse o yaşta genç bi kızı varken evlenmeyi düşünmek biraz beklesin kızını başgöz edince evlensin adamın şuan öylebişey aklına bile gelmiyor olabilir ama ya kız büyüyüp serpilmeye başlayınca arkadaşınız şimdiden böyle şeyleri düşünüyosa kızı büyüdükçe paranoyak olur düşünmekten heralde

aman neler duyuyoruz olmaz olmaz benim başıma gelmez demesin kimse o yaşta genç bi kızı varken evlenmeyi düşünmek biraz beklesin kızını başgöz edince evlensin adamın şuan öylebişey aklına bile gelmiyor olabilir ama ya kız büyüyüp serpilmeye başlayınca arkadaşınız şimdiden böyle şeyleri düşünüyosa kızı büyüdükçe paranoyak olur düşünmekten heralde
doğru diyorsunuzda arkadasım çok yalnız ve kendine yetemiyor.kızına düşkün bilmiyorumki paranoyak olmuş zaten. işin şakası bi tarafa kız çocuk zormuş ben bunu gördüm ondaCADIARZU

Back
X