Merhaba arkadaşlar benim de içimde kalan bi sıkıntım var içimde kalan demiyeyimde tarafsız kimseden yorun almadığım bi konu benim 7 8 yıllık arkadaşlığım hatta dostum dediğim bi arkadaşım vardı erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyorlardı hatta büyük ölçüde olmasının sebebi arkadaşımın arada olması yoksa ben ilk etapta düşünmüyordum ben biraz çabuk kırılan birisiyim duygusalım bunları erkek arkadaşıma söyledim zorum ben dedim yapamazsın çabuk kırılırım vs o yok ben istiyorum dedi ve başladık faceden bakıyorum sıkı fıkı fotoğraflar arkadaşımla yok biribirlerine kalem silgi fırlatmalar çocuk gibi sevgilimn biyere gidilecek olduğunda benden önce ona söylemesi hatta arkadaşımın bigün sevgilimin onun kollarıylaoynadığını söylemesi kolla oynamayı çok sevdiğini söylemesi vs içten içe yiyodu beni hep sorun oluyodu tam söyleyemiyodumda olmadık bişeye kızıyodum iş yerindekiler tabi tek erkek arkadaşımı gördükleri için benim onu üzdüğümü sevmediğimi düşünüp konuşuyolrmış bunuda arkadaşım söylüyor bana hatta kızmıştım sen nasıl düşünürsün bunu sevmesem neden çıkayım die bundan sonra dedım anlatmayalım sorunlarımızı kimseye aramızda çözelim söz verdi zamanla tabi konular açığa çıktı söylemeye başladım yavaş yavaş ilk anlatmaman başta yeni olmamız arkaşından mı kıskanıyosun gibi lafların ortaya çıkmasıydı ama olanlar bana göre çok tersti bende çalışıyorum çalıştığım yerde tek bayan sayılırım ama herzaman sınırı korumasını bilirim bigün tartıştık konuyu hatrlamıyorum büroya gittim onların pazardı zaten kimse yoktu msn günlüğünü açmasını istedim açmadı aldım çantamı gidiyorum diyince zorla açtı başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen güya anlatılmıycaktı bütün konular anlatılmış söyle yapıyo böyle yapıyo arkadaşımda sağolsun bi güzel yangına körükle gidiyo anlamıyorum onu ben yüz buldu işte seviyosun diye o yapınca iyimi vs bir sürü şey yıkıldım resmen konuşmalrdan değil sırf beklediğim hayatta inanmam dediğim seyler için 2 sinide sildim hayatımdan sonra aileler girdi annesi erkek arkadaşımın tekrar başladık şimdi nişanlıyız ama içimde hep bu konu var silzerdende fikir almak istiyorum bundan sonra ayrılmam üzerinden geçti çok afettrdi kendini ama sizlerin ne düşündüğünü merak ediyorum..
ben kıskandığını düşünüyorum çünkü erkek arkadaşım çok ince olmasa çok düşünceli anlatırken ne yapayım söle böle diye anlatmış ama arkadaşım neler neler yazmış kolla oynamayıda nişnlım öyle olmadığını kzıdrdıgında kızıp sıktıgını sadece söyledi ama oda sonuçta çok gereksiz olmaması gereken bi davranış.ayrıldıktan sonra canım bida konuşmadılar zaten öyle küstü zaten arkadaşım neden benim arkadaşlığımı bozdun okuttun die sankı yazarken iyidi sanki nişnlımda konuşmadı zaten başka arkadaşlarımda var sdüşünmeden sokuyorum aynı ortama sıkıntı yaşamıyorum düşünmüyorum acaba die olanın bidaha olmycagından eminim aslında ama kırgınım çok içimde hep var nasıl barıştım kabul ettim bende bilmiyorum . aşık değilim ama seviyorum tabikiNasıl arkadaş bu?
İlişkinizi kıskanmış yada sevgiine aşık olmuş. Sevgilinde rahat davranmış yada hoşuna gitmiş.
Sen o arkadaşı sildin mi? Yoksa onunla barışmak gibi bi hata yaptın mı?
Sevgiline gelince burnu sürtmedikce tavrı değişmez.
Senden ayrılması ona çok koymamış ki böyle bişeye cesaret edebilmiş.
İnsan bazı şeyleri sonucunu düşünerek yapar.
Ayrıca kollarımla oynanması hoşuma gider, kollarımla oynadı ne ya?
Nasıl bi iğrençliktir bu?
Nasıl bi mide?
Sana söylemekte amaç neydi acaba?
Canım nişanlını en iyi sen bilirsin ben de bilirim ki şüpheyle yaşanmaz.
Ona sakın tam olarak güvenme, güvensiz oldugunuda belli etme.
Bide etrafında olan kızları kıskanma.. Dikkatini çekmediyse bile çekmesini sağlar. Kıskanılmak hoşuna gider yada sen kıskandıkca onu daha iyi tanımak ister, onda merak uyandırırsın.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Bu nasıl arkadaş, diğeri nasıl sevgili... hakikaten yuh.
Arkadaşının bu gereksiz şekilde seviyesiz muhabbetleri bir hata zaten, ama senin sevgilinde kız gibi ne diye seni kendi arkadaşınla çekiştiriyor orası ayrı bir enteresan.
Affetmişsin artık irdelemenin bir manası da pek yok, üstüne nişan da takılmış. Acabaların vardı madem neden nişan yapıyorsun be güzelim? Ya herkes hata yapar diyip unutmaya çalışacaksın ya da sonsuza kadar bu seni kemirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?