- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
Merhaba arkadaşlar benim de içimde kalan bi sıkıntım var içimde kalan demiyeyimde tarafsız kimseden yorun almadığım bi konu benim 7 8 yıllık arkadaşlığım hatta dostum dediğim bi arkadaşım vardı erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyorlardı hatta büyük ölçüde olmasının sebebi arkadaşımın arada olması yoksa ben ilk etapta düşünmüyordum ben biraz çabuk kırılan birisiyim duygusalım bunları erkek arkadaşıma söyledim zorum ben dedim yapamazsın çabuk kırılırım vs o yok ben istiyorum dedi ve başladık faceden bakıyorum sıkı fıkı fotoğraflar arkadaşımla yok biribirlerine kalem silgi fırlatmalar çocuk gibi sevgilimn biyere gidilecek olduğunda benden önce ona söylemesi hatta arkadaşımın bigün sevgilimin onun kollarıylaoynadığını söylemesi kolla oynamayı çok sevdiğini söylemesi vs içten içe yiyodu beni hep sorun oluyodu tam söyleyemiyodumda olmadık bişeye kızıyodum iş yerindekiler tabi tek erkek arkadaşımı gördükleri için benim onu üzdüğümü sevmediğimi düşünüp konuşuyolrmış bunuda arkadaşım söylüyor bana hatta kızmıştım sen nasıl düşünürsün bunu sevmesem neden çıkayım die bundan sonra dedım anlatmayalım sorunlarımızı kimseye aramızda çözelim söz verdi zamanla tabi konular açığa çıktı söylemeye başladım yavaş yavaş ilk anlatmaman başta yeni olmamız arkaşından mı kıskanıyosun gibi lafların ortaya çıkmasıydı ama olanlar bana göre çok tersti bende çalışıyorum çalıştığım yerde tek bayan sayılırım ama herzaman sınırı korumasını bilirim bigün tartıştık konuyu hatrlamıyorum büroya gittim onların pazardı zaten kimse yoktu msn günlüğünü açmasını istedim açmadı aldım çantamı gidiyorum diyince zorla açtı başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen güya anlatılmıycaktı bütün konular anlatılmış söyle yapıyo böyle yapıyo arkadaşımda sağolsun bi güzel yangına körükle gidiyo anlamıyorum onu ben yüz buldu işte seviyosun diye o yapınca iyimi vs bir sürü şey yıkıldım resmen konuşmalrdan değil sırf beklediğim hayatta inanmam dediğim seyler için 2 sinide sildim hayatımdan sonra aileler girdi annesi erkek arkadaşımın tekrar başladık şimdi nişanlıyız ama içimde hep bu konu var silzerdende fikir almak istiyorum bundan sonra ayrılmam üzerinden geçti çok afettrdi kendini ama sizlerin ne düşündüğünü merak ediyorum..