Arkadaşlar mensubu olduğum bir dernekte birinden hoşlanıyorum onunda benden hoşlandığını düşünüyorum bu arkadaşla eskiden beri tanışıyoruz.(Bana sürekli baktığını eskiden de fark ederdim ama o zamanlar ilişkim vardı) Onunla farklı şehirlerde yaşıyoruz bulunduğum şehir memleketi olduğu için arada geliyor.Karşılaşınca arkadaşça dostça kucaklaşıyoruz.Geçen hafta geldiğinde yine kucaklaştık şakalaştık falan daha sonra bana sürekli baktığını ben bakınca kafasını çevirdiğini yine farkettim , benim bulunduğum yerden uzaklaşmaya çalıştı, masa etrafında oturuyoruz ben karşısında değildim kafasını eğmiş bana bakıyordu , ben bakışlarından rahatsız olunca biraz sandalyeyi geri çektim bu sefer ayağa kalktı bana bakmak için.benden hoşlandığını düşünüyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim.ben hoşlanıyorum belli etsem mi hoşlandığımı nasıl belli etsem ya da söylesem mi şuan o döndü iletişim aracımız sadece facebook.Söylersem tepki almaktan korkuyorum arkadaşlığmızın bitmesinden korkuyorum bir de o şimdi avukat ben atanamayan öğretmenlerdenim yani onun vermiş olduğu bir özgüvenliksizlikte var.Ne yapıcam bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.