- Konu Sahibi eskidenolsa
-
Arkadaşlar,
Çok kısa bir sorum olacak. Eşiniz size kavga esnasında " ben senin işyerinde gizli gizli ne yaptığını, ne haltlar yediğini biliyorum" derse ne demek istiyordur. Parmak uçlarıma kadar kin ve nefret doldum. Siz de benim anladığım şekilde mi anlıyorsunuz acaba merak ediyorum!Açıkla ne demek istediğini diyorum sus pus! Bu ne demektir!!! Aşağılık bir laf değilmidir. Bir erkek eşine bunu diyorsa ne demek istediğini açıklamalı, ıspatlamalı ve anında boşanmalıdır. Haksız mıyım?!
Arkadaşlar,
Çok kısa bir sorum olacak. Eşiniz size kavga esnasında " ben senin işyerinde gizli gizli ne yaptığını, ne haltlar yediğini biliyorum" derse ne demek istiyordur. Parmak uçlarıma kadar kin ve nefret doldum. Siz de benim anladığım şekilde mi anlıyorsunuz acaba merak ediyorum!Açıkla ne demek istediğini diyorum sus pus! Bu ne demektir!!! Aşağılık bir laf değilmidir. Bir erkek eşine bunu diyorsa ne demek istediğini açıklamalı, ıspatlamalı ve anında boşanmalıdır. Haksız mıyım?!
kendinizi eşinize burada yazdığınız kadar net ifade ettiniz mi?
Arkadaşlar,
Aynen ifade ettim. Açıklayacaksın bunu dedim. Bu belden aşağı vurmaktır dedim. Bana bunu diyorsan beni karın olarak tutmayacaksın dedim... Herşeyi dedim. Bu çok ama çok adice bir laf.
Aynen ifade ettim. Açıklayacaksın bunu dedim. Bu belden aşağı vurmaktır dedim. Bana bunu diyorsan beni karın olarak tutmayacaksın dedim... Herşeyi dedim. Bu çok ama çok adice bir laf.
Ne hakkında konuşuyordunuz da böyle bir cümle kurdu?
Çok çok alakasız bir konu idi.İkimiz de çalışıyoruz. Akşam yemekten sonra çayı kahvesi pastası neyse, ne yapmışsam hazırlar önüne getiririm. 1. Çayıyını verdim pastasıyla birlikte oturdum. Çayı bitince 2. bardağını doldurmadığım ve çay isteyince yorgunum sen alsan kendi çayını dediğim için "saygısız bir eş" olduğumu söyledi. Tartışma başladı.Budur. Bu tartışmanın ortasında bu ucuz laf edilir mi Ha ilk konu da ayrı bir komedi. Ben saygısızım çünkü köle gibi hizmet etmiyorum beyimize!
Dimi keşke pipetle de icirebilseydin. Tabi ki söylediği seyler hicbir konusmanın icinde gecmemeli fakat merak ettim yine de.
Eski konularını da biliyorum ben, zor günler yasadınız, bosanmanın eşiğinden döndünüz ama görüyorum ki toparlanamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?