- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Öncelikle tabi ki dert değil ama burası daha çok okunuyor buraya yazdım
Face bu kadar mı önemli yok faceden mi sevdiğini sevmediğini isteyip istemediğini
anlıyorsunuz artık gibilerinden yorumlar yapılmazsa sevinirim bu şekilde düşünenlerde
yorum yapmazlar olur biter boşuna polemik çıkmaz KK'da :)Sadece soruma cevap
istiyorum ne düşünüyorsunuz merak ediyorum..
Şimdi 2 gün önce benim nişan bohçam geldi resim falan çekildik koydum faceye
Kayınvalidem diğer gelininin paylaştığı resimlerini beğendi ne bilim yeğenlerinin
beğendi ama bizimkileri beğenmedi gördüğü halde faceye girdiği halde. Kasıtlı
yapıyormuş gibi geldi sizce neden böyle yapar bir insan ayrır yani ? Ben mi böyle
düşünüyorum bilmiyorum ama çekemiyor ve çok canım canım da istemiyor beni
gibime geliyor..
şuanda biraz ilgi beklemeniz çok normal..belki farketmemiştir kimin yolladığını,ana sayfada çıkar çıkmaz beğeni yapmıştır..bazen yeni yüklendiği halde bende birçok kişinin fotoğraflarını ilk başta göremiyorum,öyle bir şey de olmuş olabilir..faceteki beğenilerine değil,size karşı olan tavırları daha önemli..Bunları düşünüp kcnize karşı kendinizi olumsuz etkilemeyin..İnşallah yanılıyorsunuzdur ve huzurlu bir aile hayatınız olur..
Belki resmini gormemistir, belki daha yuzgoz olmak istemiyordur. Takilma bosver, bunlar cok teknolojiyi kullanan insanlar degiller. Benim annem babam benim fotograflari degil, hep baskalarininkini begenir mesela. Simdi ben istenmeyen cocuk muyum?
takılma boşver,kızacaksın ama gercekten facebookta begenılıp begenılmemesınden bir mana çıkarma kafanı bunlarla doldurma derim.Normalde sana davranısları nasıl o önemli olan bu bence,mutluluklar
Ama şimdi kendi çoçuğu olunca öyle bişey düşünmezsin
bende olsam düşünmem ama bu gelin kaynana :)
istenmeyen gelinmisiniz....belki ondandır
Benim anlatmak istedigim davranisindan illaki seni sevmedigi anlami cikmaz. Ben bazi arkadaslarimin fotolarini begeniyorum mesela ama begen tusuna basmiyorum, neden? cunku samimi degilim, vakti zamaninda ya o ya ben eklesmisiz anasayfamda cikiyor. Kaynananda seninle henuz samimi degilse begenmemistir, yani bgen tusuna basmamistir.
belki de diğer gelin girdi kayınvalidenin face o beğendi kendi resimlerinisen kendini sevilmiyormuş gibi düşünüp geri çekme.. senin elinden geleni yap gerisi ona kalmış.. en azından ben sıcak davrandım artık yapacak birşeyim kalmadı dersin
Normalde de davranışları yakın değil bana, benim annemle nişanlım çok iyidir ama benle nişanlımın
annesi öyle değiliz o uzak durduğu için bende yakın davranamıyorum doğal olarak..
(Dediğine göre sevse de sevgisini göstermezmiş ne kadar doğru bilemiyorum tabi..)
Cumartesi günü nişanımız olacak ama onun dışında 4 senedir tanışıyoruzaileye yeni girdin seni tanıma aşamasında olabilir o nedenlede uzak duruyo olabilir,ha baktın değişmiyo hiç değişsin diye uğraşma emin ol mesafeli olmak her zaman iyidir.
Cumartesi günü nişanımız olacak ama onun dışında 4 senedir tanışıyoruz
insan hiç mi samimi olmaz ama ya benim annem nişanlıma çok yakın çok
seviyor da o bana niye öyle değil oğlunu çok kıskanıyor bence ondan
bana yakın davranmıyor :2: Bende zaten vıcık vıcık olmak istemem
ama birazda yakınlık olur insanda..
ama genelde öyle olur kız anneleri damatları genelde sever,neden sever damadını hoş tutsun ki damatta kızını hoş tutsun ama erkek annelerının böyle kaygıları olmadıgı için uzak kalmayı tercih edebilirler,sen saygında kusur etme önceden nasılsan şimdide öyle yapmaya devam et ,yapısı o şekilde demek ki birazda zamana bırak canım :)
''Damadını hoş tutsun ki damatta kızını hoş tutsun'' Bu konuda haklısın canım
Nese ben saygımda kusur etmiyorum ama yakında davranamıyorum malesef
Kaç yaşındaydınız siz ?
30 yaşındayım ben 2 yıl önce evlendim,annemde eşimi cok sever evladı gibi gercekten gözle görünür şekilde bende 'anne kıskanıyorum' dediğimde bana bu sözü söylemişti düşündüm gercekten haklıydı.Bende kayınvalidemle yakın olayım ana kız gibi olayım dedim ama nişandan sonra ve özellikle evlendıkten sonra dedim ki saygılı bir mesafe sanırım iyi olacak,bugune kadar ufak tefek sorunda yasadım kızdım yerıne göre tatlı tatlı lafımıda soktum ama asla saygısızlık boyutuna vardırmadım eşimin annesi nihayetinde
o zamanlar kafama takıyodum ama şimdi amaaaan diyorum :) sende alışacaksın zamanla :)
Haklısın teşekkür ederim fikirlerin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?