• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımda kötü düşünülüyor gibi hissediyorum öyle mi sizce?

Okul biteli 2 sene olmuş, herkes yoluna bakmış. Bu zamana dek görüşmemişsiniz, şimdi ne konuşacaksınızki.
En fazla kimin nerde ne yaptığını ne olduğunu, medeni durum, iş durumu... Bunları konuşursunuz arkası gelmez.
Bence sosyal fobiniz hala devam ediyor olabilir
Günümüze gelin, şimdiki çevreniz nasıl? Eski arkadaşlar yerinde kalsın. Siz yenilerini edinin derim.
Şimdiki çevremde bana iyi olanlar var çok sevdiğim arkadaşlarım var eskisi gibi değilim, instagramda onları görüyorum o yüzden instagrami silsem mi diye düşünüyorum, sosyal medya kullanmayı sevmiyorum zaten

Şimdiki çevremde bana iyi olanlar var çok sevdiğim arkadaşlarım var eskisi gibi değilim, instagramda onları görüyorum o yüzden instagrami silsem mi diye düşünüyorum, sosyal medya kullanmayı sevmiyorum zaten
Onları engelleyın neden siliosunuz.Kullanmayı sevmıosanızda sılebılırsınız.

Gereksiz samimiyetlere hayatımda hiç yer vermem. Hoşlanmadığım insanlar zerre umrumda olmaz. Sevdiklerimle de çok yakınım. Sende öyle ol. Etrafında çürük elma besleme. O kişilerin hepsini sosyal medyandan sil ve bir daha görüşme . Gerçek dostlar yeter sana belli ki görüşmeye gerek duymamışlar seninle sen de onlarla görüşme.
Aynen haklısınız onlari instagram da görüyorum sadece, silsem daha iyi olacak galiba zaten normalde kullanmıyordum

Tamam öylede zaten arkadas olsaydınız düreklı görüşürdunuz degıl mi ?
Haklısınız, saçma davrandım işte, benim iki kız arkadaşımla da aramıza zaman mesafesi girdi ama şu an eskisi gibiyiz, bunlarla da olur diye düşündüm ama olmadı, zaten sevdiğim insanların numarası var bende

Haklısınız, saçma davrandım işte, benim iki kız arkadaşımla da aramıza zaman mesafesi girdi ama şu an eskisi gibiyiz, bunlarla da olur diye düşündüm ama olmadı, zaten sevdiğim insanların numarası var bende
Bence uzak durun size yapışkan dıyen ınsan ve cevresınden engelleyın hepsını .Zaten ıhrenc bır ınsanmış .

Haklısınız, sizce silsem mi instagramı zaten sosyal medya kullanmayı seven biri değilim

Sadece hata yaptığımı düşündüğüm olay için instagramı silmem o kişileri silerim.
Ne düşündükleri umrumda olmaz.
He canınız silmek istiyorsa uygulamayı silin.

Merhaba, son zamanlarda canım çok sıkkın, çok sevdiğim bir dostum öldü son zamanlarda ve yeni barışmıştık bir de etkisinden yeni çıkıyorum bu olayın zaten, yeni instagram açtım ve kimseyle aramda kırgınlık olmasın diye bana büyük bir kötülüğü olmayan kız arkadaşlarımla barıştık birbirimizin numarasını aldık.

Bende sınıftan 5 kişiye de yazdım yeni bir uygulama indirdim konuşmak istersen seni ekleyeyim diye, birisi erkekti ve bana; teşekkür ederim ama konuşacak bir şeyimiz yok dedi ve şok oldum ve bende tamam dedim, 2 kişi de; ben o uygulamayı kullanmıyorum dedi bende tamam dedim, diğeri de görüldü attı bir şey demeden ve paylaştığım gönderiyi beğendi. Birisi de beni engelledi. Bazıları isteğimi kabul etmedi bile.
Bu kişilerle bir sorunum da yoktu açıkçası.
Akşam instagramda bir fotoğraf paylaştım bu kişilerden ikisi beğendi.

Bir de bunlar benim üniversiteden eskiden birini sevdiğimi biliyorlardı ve bu kişiyi artık kesinlikle sevmiyorum, okul dönemimde hep arkamdan konuşmuş ve ben bunu okul biterken öğrendim, ve benle de ilgileniyormuş gibi konuştu buluşalım gezelim yanıma gelmiyorsun ki dedi hep ve bu sırada arkamdan yapıştı bu kız ya dedi, bende sosyal fobi vardı gidemiyordum pek onun yanına, sevdiğimi söyleyince reddetti 2.5 sene ama yine gezmek istedi gezmedim bir kez cafeye gittim, sonraki zamanlarda cinsellik istedi diktirelim dedi kabul etmedim ve birkaç gün önce ortak bir arkadaştan öğrendim sevgililerinden de cinsellik istemiş ve ayrılmışlar.

Burda eski konumda detaylıca anlatmıştım bu durumu. Korona olunca saçma sapan davranıp ona mesaj atmıştım çokta pişman oldum zaten, burdan bazıları beni yapışkan olarak gördü belki de ama emin olun yapışkan biri değilim, karşımdaki bana yazmasa uzun süre rahatsız edecek bir insan asla değilim kendi yoluma bakarım ve kendi yoluma da bakıyorum zaten şu anda ve bu kişiyle de konuşmuyorum zaten şu anda uzun zamandır.

Bu 4 kişi de onun benim arkamdan yapıştı dediğini biliyorlar ve benim arkamdan daha neler dedildiyse eğer, ki birkaç bir şey daha demiş öğrendim yapıştı tarzında bir şeyler daha demiş sanki tek yazan benim o hiç bana yazmamış gibi, bana soğuk davranıyorlar, diğerleri de öyle gerçi, ama iyi olanlarda var arada bana, çok fazla bir yakınlığım yoktu bundan dolayı mı diye düşündüm ama sonra gördüm ki birisi de benim gibiydi ona öyle değiller. Konuşmuyorlar ama bir şey paylaşsam beğeniyorlar bazıları.

Sizce instagramımı silip kimseyle bir daha konuşmasam mı, zaten bana iyi olanların numarası bende var, onlarla ilgili ne görsem ve ben ne paylaşsam bana yapışkan gözüyle mi bakıyorlar diye düşünüyorum öyle olmadığım halde,
Sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum? Okul biteli 2 sene oldu. Okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Konuyu okumaya üşendim başlığı okudum ona göre cevap veriyim.. hakkınızda kim ne düşünürse düşünsün umurunuzda olmasın. Çünkü bir zaman sonra anlıyorsunuz ki kimse kimsenin hakkında Birsey düşünmüyor düşünsede iki güne unutuyor zamanla dediğimi anlarsınız bana geç dank etti umarım anlatabilmişimdir iyi geceler 😊

Bence uzak durun size yapışkan dıyen ınsan ve cevresınden engelleyın hepsını .Zaten ıhrenc bır ınsanmış .
Valla hesap açıp onları eklediğime pişmanım hakkımda ne düşünüyorlar bilmiyorum kötü bir şey de yapmadım kimseye zararım yok ki, dediğiniz gibi hesabımı silsem daha iyi bence

Sadece hata yaptığımı düşündüğüm olay için instagramı silmem o kişileri silerim.
Ne düşündükleri umrumda olmaz.
He canınız silmek istiyorsa uygulamayı silin.
Benim yerimde olsanız sizde silerdiniz bence o kişileri, ben zaten instagramda samimi olmadıklarımı silsem geriye çok az insan kalır uygulamayı silsem daha iyi gibi, zaten numaraları var yakın olduklarımın

Hepsi okuldaki kişiler hesabımda bilmiyorum boşuna açmış gibi hissediyorum zaten sosyal medyayı sevmiyordum
Sosyal medya bende sevmem ve kullanmam. Birtek watsap var oda okul ve öğretmenle haberleşmek için. Durumların hepsini tek tek sona aldım,bende birşey paylaşmıyorum. Ama bunları birileri için değil tamamen beni ilgilendiren bir durum olmadığı içim yaptım. Sende sevmiyorsan sil ama ailenden birileri yokmu? Yarın birgün iş arkadaşın,eşin dostun olur kullanırsın. Yok silmek istiyorsanda inanki kimse farketmez aa mylife hesabını kapattı demez.

Sosyal medya bende sevmem ve kullanmam. Birtek watsap var oda okul ve öğretmenle haberleşmek için. Durumların hepsini tek tek sona aldım,bende birşey paylaşmıyorum. Ama bunları birileri için değil tamamen beni ilgilendiren bir durum olmadığı içim yaptım. Sende sevmiyorsan sil ama ailenden birileri yokmu? Yarın birgün iş arkadaşın,eşin dostun olur kullanırsın. Yok silmek istiyorsanda inanki kimse farketmez aa mylife hesabını kapattı demez.
Valla onların olduğu ortama yeni tanıdığım insanları eklemek istemiyorum açıkçası

sosyal medyanızı kapatacağınıza o kişileri silseniz daha mantıklı olmaz mı?
yanlış anlamayın ama dostunuz arkadaşınız öldü diye geçmişi deşip herkese yazmayı bırakın bence. liseye, üniversiteye, eski dostluklara değil de yenilerine odaklanın. benim üniversiteden hiç doğru düzgün arkadaşım kalmadı geriye, bitti gitti oldu herkes dağıldı. aradan 5 6 yıl geçmiş ne diye yazıp edeyim ki. şu an yanınızda pek arkadaşınız yok anladığım kadarıyla bunlara takıldığınıza göre. hakkınızda kim ne düşünürse düşünsün iyi ve ya kötü, sizin hayatınızda bu neyi değiştirecek ki eğer hayatınızda kalacak olsalar zaten devam ederdi arkadaşlığınız. biri gelip "bu kız bana yapıştı ya" dese, bi kaç sene sonra o kız bana yazsa hala bunu düşünüyor olmam emin olun

Haklısınız valla bide çoğu kişiyi ekledim şimdi hesabımı silsem açalı çok olmadı niye açtı niye gitti demezler mi

Gerçekten insanların hayatında bu kadar önemli olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Size kötü bir haber vereyim en yakın çevremizdeki kişiler hariç kimse için o kadar önemli değiliz, sürekli bizi düşünmüyorlar, instagram hesabınızı kapattığınızı fark etmezler, fark etseler bile bir anlam yüklemezler emin olabilirsiniz :)

Bir insan niye ben bu uygulama yükledim istersen ordan konusalim der ki? Birde durup dururken ne konuşacaksiniz?
Saçma davrandım farkındayım pişman oldum zaten daha yazmam onlara, konuştuğum yakın kız arkadaşlarım var şu anda

sosyal medyanızı kapatacağınıza o kişileri silseniz daha mantıklı olmaz mı?
yanlış anlamayın ama dostunuz arkadaşınız öldü diye geçmişi deşip herkese yazmayı bırakın bence. liseye, üniversiteye, eski dostluklara değil de yenilerine odaklanın. benim üniversiteden hiç doğru düzgün arkadaşım kalmadı geriye, bitti gitti oldu herkes dağıldı. aradan 5 6 yıl geçmiş ne diye yazıp edeyim ki. şu an yanınızda pek arkadaşınız yok anladığım kadarıyla bunlara takıldığınıza göre. hakkınızda kim ne düşünürse düşünsün iyi ve ya kötü, sizin hayatınızda bu neyi değiştirecek ki eğer hayatınızda kalacak olsalar zaten devam ederdi arkadaşlığınız. biri gelip "bu kız bana yapıştı ya" dese, bi kaç sene sonra o kız bana yazsa hala bunu düşünüyor olmam emin olun
Haklısınız, ben zaten sosyal medya kullanmayı sevmiyorum o yüzden kapatacam hesabı, şu anda konuştuğum yakın kız arkadaşlarım var, onlara da yazdığıma pişman oldum daha yazmam onlara zaten

Arkandan hos olamayan mubabbetler olmus olabilir tavir almis olabilirler ya da sevmemislerdir bunlara yapilacak birsey yok hassas birisin arkadasinin ölümü daha da hassaslastirmis sende eskilerin kiymetini bileyim gibisinden kizlara dostane yazmissin ama herkes karakterine gore dönüs yapmis malesef insanlara fazla anlam yuklememk lazim onun icin yazilanlara katiliyorum girmezden gel gereginden fazla da iyi olma insanlara seven ilgilenen gelir

Arkandan hos olamayan mubabbetler olmus olabilir tavir almis olabilirler ya da sevmemislerdir bunlara yapilacak birsey yok hassas birisin arkadasinin ölümü daha da hassaslastirmis sende eskilerin kiymetini bileyim gibisinden kizlara dostane yazmissin ama herkes karakterine gore dönüs yapmis malesef insanlara fazla anlam yuklememk lazim onun icin yazilanlara katiliyorum girmezden gel gereginden fazla da iyi olma insanlara seven ilgilenen gelir
Haklısınız arkamdan konuşulduğunu duymuştum, birkaç kişi dedi bide, kendi dediklerini ve buluşmak istediğini falan anlatmadan sanki hep ben onunla konuşmak istemişim gibi anlatmış beni sanki yapışmışım gibi, bu kişiyi artık asla sevmiyorum onun adını bile duymak istemiyorum açıkçası zaten konuşmuyorum da onunla konuşmakta istemiyorum, bu aralar hassastım ama gerek yokmuş buna, o arkadaşlarımı görmekte istemiyorum onların paylaşımlarını falan o yüzden instagram hesabımı silecem bir daha da konuşmam onlarla pişman oldum yazdığıma

Back
X