Merhaba, son zamanlarda canım çok sıkkın, çok sevdiğim bir dostum öldü son zamanlarda ve yeni barışmıştık bir de etkisinden yeni çıkıyorum bu olayın zaten, yeni instagram açtım ve kimseyle aramda kırgınlık olmasın diye bana büyük bir kötülüğü olmayan kız arkadaşlarımla barıştık birbirimizin numarasını aldık.
Bende sınıftan 5 kişiye de yazdım yeni bir uygulama indirdim konuşmak istersen seni ekleyeyim diye, birisi erkekti ve bana; teşekkür ederim ama konuşacak bir şeyimiz yok dedi ve şok oldum ve bende tamam dedim, 2 kişi de; ben o uygulamayı kullanmıyorum dedi bende tamam dedim, diğeri de görüldü attı bir şey demeden ve paylaştığım gönderiyi beğendi. Birisi de beni engelledi. Bazıları isteğimi kabul etmedi bile.
Bu kişilerle bir sorunum da yoktu açıkçası.
Akşam instagramda bir fotoğraf paylaştım bu kişilerden ikisi beğendi.
Bir de bunlar benim üniversiteden eskiden birini sevdiğimi biliyorlardı ve bu kişiyi artık kesinlikle sevmiyorum, okul dönemimde hep arkamdan konuşmuş ve ben bunu okul biterken öğrendim, ve benle de ilgileniyormuş gibi konuştu buluşalım gezelim yanıma gelmiyorsun ki dedi hep ve bu sırada arkamdan yapıştı bu kız ya dedi, bende sosyal fobi vardı gidemiyordum pek onun yanına, sevdiğimi söyleyince reddetti 2.5 sene ama yine gezmek istedi gezmedim bir kez cafeye gittim, sonraki zamanlarda cinsellik istedi diktirelim dedi kabul etmedim ve birkaç gün önce ortak bir arkadaştan öğrendim sevgililerinden de cinsellik istemiş ve ayrılmışlar.
Burda eski konumda detaylıca anlatmıştım bu durumu. Korona olunca saçma sapan davranıp ona mesaj atmıştım çokta pişman oldum zaten, burdan bazıları beni yapışkan olarak gördü belki de ama emin olun yapışkan biri değilim, karşımdaki bana yazmasa uzun süre rahatsız edecek bir insan asla değilim kendi yoluma bakarım ve kendi yoluma da bakıyorum zaten şu anda ve bu kişiyle de konuşmuyorum zaten şu anda uzun zamandır.
Bu 4 kişi de onun benim arkamdan yapıştı dediğini biliyorlar ve benim arkamdan daha neler dedildiyse eğer, ki birkaç bir şey daha demiş öğrendim yapıştı tarzında bir şeyler daha demiş sanki tek yazan benim o hiç bana yazmamış gibi, bana soğuk davranıyorlar, diğerleri de öyle gerçi, ama iyi olanlarda var arada bana, çok fazla bir yakınlığım yoktu bundan dolayı mı diye düşündüm ama sonra gördüm ki birisi de benim gibiydi ona öyle değiller. Konuşmuyorlar ama bir şey paylaşsam beğeniyorlar bazıları.
Sizce instagramımı silip kimseyle bir daha konuşmasam mı, zaten bana iyi olanların numarası bende var, onlarla ilgili ne görsem ve ben ne paylaşsam bana yapışkan gözüyle mi bakıyorlar diye düşünüyorum öyle olmadığım halde,
Sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum? Okul biteli 2 sene oldu. Okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.