sizce

Kişiye ve duruma göre değişir bence..herşeyden vazgeçen çok azdır varsada ben hiç görmedim..

Yani çok üstü kapalı sormuşsunuz. Neden vazgeçmesi gerektiğine sizin bu konunun neresinde olduğunuza bağlı.. Vazgeçmesini istediğiniz şeyin size zarar verip vermediğine vs..

herseyden değil sigaradan...

sigara? bundan vazgeçmesi sizden önce kendi sağlığı için gerekli. Sigara içen biriyle olamam derseniz vazgeçmesi gerekebilir. Ama siz böyle kabullenip evlendiyseniz pek de talep etme hakkınız yok gibi.

Sigara demek? Bunu sizin için değil önce kendi için bırakmalı birde zorlamayla olmaz bu iş içinden gelicek içimiorum dicek tak diye bırakıp agzına sürmicek bi daha .

haklsınız kendi karar vermeli tabi başta inatlaştık simdide aynen devam içiyo keyif alıyo çünkü

insan onu çok seven eşi içinde mi bırakmaz inatlaşır

kendinle kıyaslar gibi eşi içinde mi yapmaz deme alakası yok ve daha çok üzülürsün. tamamen kendi olayı o. ama sigara içtiğinde öpme, tiksindiğini belli eden tavırlar yap uzak dur. yavaş yavaş evde içme dışarda iç falan diye belki alışır ama içinde yoksa bir şeye faydası olmaz..

nekadar şanslısınız keşke bıraksa...

Şimdi evliyiz acaba şuan içseydi ben isteğim üzerine bırakırmıydı bilmiyorum.Acaba evlenince değişiyormu umarım eşiniz de sizi kırmaz ve bu kötü alışkanlığından vazgeçer.

peki seven insan "her seyden vazgecilmesi"nden hosnut olur mu...?

karsılıklı mutluluk icin orta yolu bulmak cozum aramak baska, karsı taraftan beklentilerimize sınır koymamak baska sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…