bırakmayı kafaya koysa bırakır daha önce uzun süre içmemiş şimdide keşke bıraksa
acayip rahatsız oluyorum kokusundan çevremde sigaradan ölenler var yarın birgün çocuğumuza kötü örnek olsun istemiyorum
ben astım hastasıyım. nefes almanın ne demek olduğunu kriz geçirince çok iyi anlıyorum.. tabi çekmeyen bilemez. zamanımda babam ben doğmadan ve doğtuktan sonra içmeye devam etmiş.. tabi genetik faktörlerle etkilenmişim. eşiminde ileriki zamanlarda benim gibi olmaması için, ayrıca babamın sigara yüzünden yaşadıkları için eşimi vazgeçirdim... birde benim nefes alamadığımı gördü...
demem o ki yavaştan yavaştan kanına girebilirsin... ha bu arada içimden gelerek -kesinlikle yapmacık değildi- ya beni yada sigarayı seç demiştim. zaten o gün sondu. beni seçti... ha senin gerçekten içinden geliyorsa yap, yapmacık olduğunu anlarsa zaten sigara der bu sefer. eşinden olursun..
herseyden değil sigaradan...
insan onu çok seven eşi içinde mi bırakmaz inatlaşır
neymiş bu sigara ya
bi dönem kendisi karar verip içmemiş ama nasıl olduda karar veripbıraktı sonra yine başladı bilmiyorum.sizi adınıza sevindim tekrar başalmayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?