sizce

içim daralıyor çoğu zamn bu yüzden

seni anlayabiliyorum....benim eşimde içiyo...evde içmez içtirmem evlenınce bırakıcam dedi sanırım kararlı olmadıgımdan mıdır nedir...evlendik bırakmadı...şimdi evde içmiyo yanıma gelmedende direkt lavaboya diş fırcalar,naneli şeker alır parfüm sıkar oyle oturur sohbet eder kucaklasırız .....bunları yapmaya üşenmiyo sigarayı içiyo.....nasıl bıraktırıcaksam.... kokusunu gectim saglıgı gidiyo elden

inş sizin eşinizde benimkide bırakır tez vakıtte

Evlenmeden once benim esimde iciyordu ama evlendikten sonra birakti.su sigarayi birakmak icin olan ilaclardan aldik.1 hafta zorlandi ama ise yaradi.esinizi ikna edip,171di sanirim ordan destek alsaniz.

Sadece erkeklere özgü bir şey değil her iki tarafta sevdiği kişinin rahatsız olduğu durum yada kişilerden çok sevse de vazgeçer...

sigaradan eşiniz sizin için değil kendi için vagzeçmeli .bu bir . ikinciside siz sigara içen bir beyle evlenmeseydiniz o zaman bu kaar rahatsız olduysanız ... kimse kendini bir başkası için kolay kolay değiştiremez . can çıkar huy çıkmaz demişler ..

bana bırakacağına dair söz vermişti inandırmıştı şimdiki aklım olsa inanın zaten sigara içtiği için evlenmezdim.

bence vazgeçmeli.böyle birşey için bile fedakarlık göstermeyecekse ne anlamı var ki.ama içmeyen anlamazmış öyle diyorlar bırakamıyor da olabilir.

yardım almayı falan teklif ettiniz mi,yine de istemiyorsa bırakmak o zaman sıkıntı tabi.

içmek istiyorum diyor tek dediği bu..beni bi sigara için mi bırakacaksın diyoo.ilk başta inatlaştık belkide o yüzden bırakamadı

başka taktik dene yaklaşma sigara kokuyorsun de öpme falan.nasıl tepki verir ki?

insan yinede rahatsız oluyor yinede kokuyorsun de içinden geliyor koku de :) vallaha bilemedim erkek milletiylede inatlaşınca iyice vazgeçmiyorlar bu kez.

sıgaradan mı evet vazgecer.ama tıraşkadan şöyle anlatayım nişanlıyken eşime şart koştum sıgara varsa ben yokum dıye.bıraktı.hatta drada gıttı.bır daha hıç ıçmedı.buluşuyorduk saatlerce gezıyorduk tabıkı ıçmıyordu kesınkes şart koştum çunku.evlendık balayında anladım bırakmadıgını hatta kavga ettık.çok nadır ıçıyorum bıdaha ıcmıcem dedı gene.şimdi 1,5 senelık evlıyız.guya ıçmıyo yemın ediyo ama tabıkı içmeyen bırı olarak kokusundan anlıyorum.3-4 saat berabersek bahane buluyo gıdıp kola alayım çerez alayım dıyıp bakkala çıkıyo tutturmeye....ama sorsan içmiyo.bende artık kavga etmıyorum ıçıyorsun dıye.etsem belkı yüz bulcak evet dayanamadım barı balkonda içeyım dıcek.asla musade etmem.yemiş numarası yapıyorum napayım:26:

bende oralı olmuyorum evde içmiyor diye ama biyere gittiğimizde içmek istiyor ben acayip takıntı yaptım aşamıyorum napcam bilemiyorum kendim kandırılmış gibi hisssediyorum

Bu kisinin iradesiyle alakali.Esim bebegimiz olsun birakacagim diyordu su an hamileyim ama birakmadi.Artik bende israr etmeyi biraktim.Beni cok sevse de birakmayacak biliyorum..

evlendikten sonra eşim, benim için sigaradan vazgeçti...

bırakmayı kafaya koysa bırakır daha önce uzun süre içmemiş şimdide keşke bıraksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…