Evlenmeden once benim esimde iciyordu ama evlendikten sonra birakti.su sigarayi birakmak icin olan ilaclardan aldik.1 hafta zorlandi ama ise yaradi.esinizi ikna edip,171di sanirim ordan destek alsaniz.
sigaradan eşiniz sizin için değil kendi için vagzeçmeli .bu bir . ikinciside siz sigara içen bir beyle evlenmeseydiniz o zaman bu kaar rahatsız olduysanız ... kimse kendini bir başkası için kolay kolay değiştiremez . can çıkar huy çıkmaz demişler ..
madem konu sigara. zaten kısa ve öz yazmışsın ağzından cımbızla laf alınıyor. ilk mesajında sigara diye belirtseydin ya. tercih konusu ne diye bakınıyoruz.
insan yinede rahatsız oluyor yinede kokuyorsun de içinden geliyor koku de :) vallaha bilemedim erkek milletiylede inatlaşınca iyice vazgeçmiyorlar bu kez.
bende oralı olmuyorum evde içmiyor diye ama biyere gittiğimizde içmek istiyor ben acayip takıntı yaptım aşamıyorum napcam bilemiyorum kendim kandırılmış gibi hisssediyorum
Bu kisinin iradesiyle alakali.Esim bebegimiz olsun birakacagim diyordu su an hamileyim ama birakmadi.Artik bende israr etmeyi biraktim.Beni cok sevse de birakmayacak biliyorum..