Sizce?

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Sizce cirkin bir erkekle sevgili olabilirmisiniz? Kalp guzelligi yetermi?
Yoksa yanina yakismalimi?

Mesala kiz cok guzel erkek cirkin tuaf olmazmiydi..

Sadece soru :)

Ben olmam olamam

ben de olamam.geçen bir tanıdıgımın kızı nişanlandı.oğlana faceten baktım boylu poslu ama çirkin yaşı 34 kız 32.daha önce kızın bir nişan olayı olmuştu.ikisinin meslekleri ve gelirleri iyi.yani anlaşılan bizim kız biraz evde kalmış moduna girmiş oğlanı da begenen olmamış ve bu şartlarda bir araya gelince birbirlerini sevivermişler :))) yani diyeceğim şartlar önemli

doydum boyuna doyamadim huyuna dun boyle bir konu vardi oraya yazan bir hanimdan ogrendim ve cok begendim... elbette ki dis gorunus onemlidir ama biyere kadar. seviyorsan hoslaniyorsan vs. zaten senin gozun onu bir baska goruyor sen bide benin gozumle gor diye boşuna dememisler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şuanda konuştuğum çocuk benim diğer görüştüğüm sevgili olduğum erkeklere nazaran çirkin aslında çok çirkin değil ama onlarla kıyasladığımda öyle kalıyor
ama bana olan saygısı ilgisi gözümde onu hepsinden daha iyi kıldı
evet ben ona göre daha güzelim ama onun bana verdiği değer herşeye değer...
yakışıklı olup milletin gözünde kalacağına çirkin olsun benim olsun

Ewde kalmış napsın kızcağızz
aşk ama bu ota da konuyo.... kalanını diyemeyeceğim.

Moka da konurr

aşk biraz takıntı biraz hastalık çok çok tutku anlık bir şey bir kıvılcım

Eşimin bana göre daha çirkin olduğunu söylerler. Bakıyorum bakıyorum yok abi güzel adam. Kaşı ayrı güzel, gözü ayrı güzel. Ağzı burnu bambaşka bi güzel. Göbeği bile güzel adamın. Yani şekerim seversen güzel, yakışıklı; sevmezsen çirkin, tü kaka.

Ben esimi ilk gordugumde hic begenmemistim karakterini ve bana davranislarini gorunce ondan yakisiklisi yok simdi

Baktiginda sana çirkin gelen bir adamla nasil sevgili yada es olabilirsin ki?

Sevgilin çirkin derler ama sana güzel gelir yani baktiginda sevesin gelir ay burnu nasilmis bunun demezsin diyorsanda değil evlenmemek gerek

Son düzenleme:
Dış güzellik ilk aşamada önemli yani görüp beğenme aşamasında. Benim için Oturuşu kalkışı yemek yiyişi konuşması temizliği merhameti iyiliği kötülüğü dürüstlüğü yani kişiliği çok önemli. Dünyalar yakışıklısı ama yemek yerken ağzını şapırdatan oturmasını kalkmasını bilmeyen tuvaletten çıkınca ellerini yıkamayan yıkanmayan bir adamı tercih eder misin? Ben etmem

Eski sevgilim çok cirkinmis bunu herkes söylüyordu biz beraberken bununla nasıl birliktesin diye ama bana dünyanın en yakisiklisi geliyordu ne zaman ana kuzusu olduğunu öğrendim kişiliği bitti gözümde ayrıldık şimdi bakıyorum hakikaten çok tipsiz çünkü artık sevmiyorum. Nişanlım ise dünyanın değil koca kainatın en yakisiklisi benim için 😊 yani işin özü seviyorsan senin için yakisiklidir

Sizce cirkin bir erkekle sevgili olabilirmisiniz? Kalp guzelligi yetermi?
Yoksa yanina yakismalimi?

Mesala kiz cok guzel erkek cirkin tuaf olmazmiydi..

Sadece soru :)

yani bence kadın daha güzel olmalı zaten
hee tabi absürük bir fark olmamalı
ama bir ilişkide erkekten bir tık önde olmalı güzellik olarak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…