:))) Tam benlik soru olmuş bu :)) Ben eşimle görücü usulü tanıştım. Annemler tanıştırdı bizi. Hiç görmeden gittim buluşmaya. İnsan kendisini övmez ama hakikaten güzel biriyimdir :)) Güzelliğe estetiğe de çok önem veririm. Hatta 18 yaşımdayken burun estetiği yaptırdım. (Karadeniz mağduruyum.) :)) Neyse ben ilk buluşmaya gittim. Telefonla konuşa konuşa bulduk birbirimizi. Baktım, şok oldum. Ayıp olmasın diye güler yüzlü davrandım falan... Sonra bi yerden sonra biz koptuk, 40 yıllık ahbap gibi kahkahalar atmaya başladık. Eve gittim o gece annem soruyo nasıl geçti diye. Ben direk dedim ki: ''Hem kel hem fodul, çok eğlenceliydi, ama hiç yanıma yakışmıyo. Sen söylersin, olmaz bu iş'' dedim. Annem ısrar etti hemen karar verme bi kere daha görüş. Evlendikten sonra yakışıklılık bi işe yaramıyo, geldiniz 30 yaşınıza ne zamana kadar böyle genç güzel kalıcam zannediyosun falan dedi. İyi dedim. İkinci buluşmaya görüşmeyelim demek için gittim. Elinde muhteşem bi buket çiçekle. Eminim KK'nın hiç bir kadını öyle zevkle özenle hazırlanmış bi buket almamıştır :)) Kıyamadım o gün. Bişey demedim. Ama o gün kahvaltıya bi yere gitmiştik. (Ben sürekli topuklu ayakkabı giyerim. Yanına giderken giymek için topuksuz ayakkabım yok. Spor ayakkabılarım bile dolgu topuktur :)) Otururken çok eğleniyorum falan ama ayağa kalkınca utanıyorum yanında durmaya. Çünkü ben alışmışım hep 1.80 üstüne :) Benim de standardım oydu. Mavi gözlü ve uzun boylu olmak zorundaydı. (Eski erkek arkadaşlarımın hepsi böyleydi. Ama yeterli değilmiş demek.) Sonra sonra iyice alıştım, sevdim. Arkadaşlarımın hepsi tanışınca şok oldular! ''Yanına yakışıo mu hiç? ŞŞaka olmalı. Sen böyle biriniin suratına bile bakmazsın.'' dediler. :) Desinler... Ben çok sevdim onu :) Yakınlaştıkça yüzündeki kemiklerin sertliği, kaş yapısı, kirpikleri, karizması hoşuma gitmeye başladı.. Ama şunu öğrendim ki bi insanın sevilmeye layık olması için en lazım olan şey: ''Karakter ve iyi huy'' Şimdi daha az topuklu giyiyorum 7 cm falan :) Bu halde bile benden 4-5 parmak uzun aslında :) Bi de saç ektirirse tamamdır :)) Ama ne olursa olsun kocamdır! Cennetten Nuri gelse değişmem kocama :)