• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ?

armenizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
1.799
4.784
208
kızlar hemen konuya gireyim.nişanlımla çok iyi anlaşırız bi sıkıntı yok anlayışlı beni seven .vs... biri .
Sorun şu ki onun şehirli sex & the city takılan bir ablası var. çok bilmiş bi tip.bana diş geçirmeye çalıştı başlarda fakat başaramadı. İkimiz de aynı yaştayız bu arada. Bir gün onlara gitmiştik ailece iade i ziyaret e ve kalmak zorundaydık çünkü ayrı şehirlerdeyiz. sabah oldu herkes kahvaltıda,Görümcem ortada yok dışarı çıkıcakmış hazırlanıp öyle geldi masaya ama epeyy geç oturdu. biz de bununla aynı odada yattık ve benim tel.um onun odada şarjda kaldı. kahvaltı bitti biz kalktık o daha masada odaya gittim tel.umu almak için ekranda tuş kilidi modelini mi unuttunuz? yazısı. samsung kullananlar bilir. ekran şifresi için kilit var tel.da ve 5 kez yanlış girildiğinde bu yazı çıkıyor ve ekranda kalıyor gitmiyor hiç bir şekilde.yani bu odada kaldığında benim tel.umu açmaya çalışmış. ben bundan kimseye bahsetmedim. şimdi bayram için nişanlım evlerinde normalde başka şehirde yaşıyor( ablasına da çok düşkün deildir) ve bi kaç kez onun tel.unu da rahatça karıştırırken gördüm. dün gece nişanlımla yazışırken dedim ki bu yazışmalarımızı sil hayatım bi de rica ediyorum tel.unun şifresini deiştirir misin? tabi dedi ama sordu bi sıkıntı mı var diye. söyleyemedim bişey yok dedim ama ısrar ediyor bişey mi gördün diye. sonuçta o tel.da bizim özelimiz de var çok mahrem olmasa da görülsün istemem. ayrıca benim tel.umu açmaya çalışması kafamı bulandırdı kızlar. şimdi ben napayım ısrarla soruyor ama ara bozan sıkıntı çıkaran tip durumuna da düşmek istemiyorum. sizce nasıl davranayım? ne söyleyeyim ya da susmaya devam mı edeyim? yarın öbür gün evime geldiğinde yatak odamı da mı kurcalık gibi şeyler gelio aklıma :S

Hayatım sen ısrarlı bir şekilde şifresini değiştirmesini ve konuşmaları silmesini istediysen, onun bunları yaptığından da eminsen olayı anlatma. Çünkü hem ablasını az çok tanıyodur hemde mesajı almıştır. İyi zamanlarda arkanda durur belki ama tutar ilerde bu durum senin karşına olmadık yerde çıkar, sen ablamı da şöyle suçlamıştın falan filan yapar belki , veya gider ablasına hesap sormaya kalkar ablayla ilişkiniz hepten gider suçlu sen olursun. Ben evlilikte mümkün olduğunca karşı tarafın ailesiyle ilgili olumlu veya olumsuz çok konuşulmaması taraftarıyım, yanlışları varsa sen tavırlarına yansıt ama nişanlına anlatıp anlatıp dırdırcı , aileyi istemeyen kız olma hayatım. Hiç olmazsa hem ailenin hem müstakbel eşinin gözünde saygın da otoriten de ağırlığın da bozulmadan kalsın.

Valla cnmm bole olaylari herkesin icinde oldugu zaman konisacaksin ki bidaa yapamiycak ben ole yapiorum sen telin karistirildigi anladinda abla ben sana sifresini soyleseydim keske de lafini sok boylelerine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

• Beğen
Reactions: iva
Hayatım sen ısrarlı bir şekilde şifresini değiştirmesini ve konuşmaları silmesini istediysen, onun bunları yaptığından da eminsen olayı anlatma. Çünkü hem ablasını az çok tanıyodur hemde mesajı almıştır. İyi zamanlarda arkanda durur belki ama tutar ilerde bu durum senin karşına olmadık yerde çıkar, sen ablamı da şöyle suçlamıştın falan filan yapar belki , veya gider ablasına hesap sormaya kalkar ablayla ilişkiniz hepten gider suçlu sen olursun. Ben evlilikte mümkün olduğunca karşı tarafın ailesiyle ilgili olumlu veya olumsuz çok konuşulmaması taraftarıyım, yanlışları varsa sen tavırlarına yansıt ama nişanlına anlatıp anlatıp dırdırcı , aileyi istemeyen kız olma hayatım. Hiç olmazsa hem ailenin hem müstakbel eşinin gözünde saygın da otoriten de ağırlığın da bozulmadan kalsın.

şimdiye kadar aynen öyle davrandım bozmayı da düşünmüyorum bu tavrımı o da farkında bana diş geçiremiyor zaten ama susarsam da ilerlicek gibi geliyor çünkü çok dengesiz bi tip. ama genel olarak haklısın.

Valla cnmm bole olaylari herkesin icinde oldugu zaman konisacaksin ki bidaa yapamiycak ben ole yapiorum sen telin karistirildigi anladinda abla ben sana sifresini soyleseydim keske de lafini sok boylelerine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ortam çok fena gerilir öyle bi durumda keşke yapılabilse ama annesi babası çok düzgün iyi insanlar huzurları kaçsın da istemiyorum.

Ablasindan bahsederken kullandiginiz ifadelere bakilinca aranizdaki surtusme cok net...

Bu durumda olani oldugu gibi anlatmaniza durumunda yaptigini inkar edecektir...

Kardesinin telefonunu karistirmasi da cok ayip, bundan nisanliniz rahatsiz olmuyorsa bir sey diyemeyecegim...

Ama baskalariyla bu denli yuz goz olamayacagini bilmesi lazim...

Simdilik acikca soylemeseniz de ne yaptigini fark ettiginizi muhakkak belli edin...

Esyalara koruma onlemi kullanmak zorunda birakan insanlar oldugunu, neyse ki telefonda sifreler oldugunu ama diger durumlarda isin Allaha ve kisinin vicdanina kaldigini soyleyin...

Tutumuna bakarak ileri gidip gitmeyecegini anlarsiniz...

Yaptiginin hos karsilanmadigini ve iz birakmamak konusunda ne kadar beceriksiz oldugunu, bu nedenle tedirgin olup olmadigini, vs...

Bir adim sonrasi da acikca hesap sormak olur zaten...

Umarim tekrarlamaz, buna gerek kalmaz...

Ablasindan bahsederken kullandiginiz ifadelere bakilinca aranizdaki surtusme cok net...

Bu durumda olani oldugu gibi anlatmaniza durumunda yaptigini inkar edecektir...

Kardesinin telefonunu karistirmasi da cok ayip, bundan nisanliniz rahatsiz olmuyorsa bir sey diyemeyecegim...

Ama baskalariyla bu denli yuz goz olamayacagini bilmesi lazim...

Simdilik acikca soylemeseniz de ne yaptigini fark ettiginizi muhakkak belli edin...

Esyalara koruma onlemi kullanmak zorunda birakan insanlar oldugunu, neyse ki telefonda sifreler oldugunu ama diger durumlarda isin Allaha ve kisinin vicdanina kaldigini soyleyin...

Tutumuna bakarak ileri gidip gitmeyecegini anlarsiniz...

Yaptiginin hos karsilanmadigini ve iz birakmamak konusunda ne kadar beceriksiz oldugunu, bu nedenle tedirgin olup olmadigini, vs...

Bir adim sonrasi da acikca hesap sormak olur zaten...

Umarim tekrarlamaz, buna gerek kalmaz...
aslında sürtüşme aramızda deil çünkü onun herkesle var bunu kendi de kabul ediyor zaten. nişanlım bariz bi şekilde görmedi kurcaladığını. bişey için aldığını görse hemen çekip alıyor zaten elinden. ama söyledikleriniz çok mantıklı.. bu olay olalı 4 aydan fazla oldu hiç bişi söylemedim zaten ama acaba yanlış mı yapıyorum diyordum. çok sağolun.

ablası yanındayken nişanlınızı uyarın özelimiz olur bakmasın kimse diye biliyorum imajı verin:ssz:

Ay anlamiorum bu insanlari yaaa. Benim 10yasinsa kardesim bile kurcalamaz telefonumu asla. Oyun oynar falan mesaj gelince hemen getirir ablam al mesaj geldi die. Bütün ev halkida böyledir. Kimse asla okumaz. Ne saygısız insanlarr

Back
X