- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Simdi başlasam bile en iyi ihtimal 6 7 aya is basi yapabilirim... Bu surede para 1000 1500 olacak sadece eğitim..
6 ayda KPSS netlesir... Kazanamazsam bu ise girdim mi cikamam çünkü sinava hazirlanilmaz bu şartlarda...kpss olursa da boşa insanların vaktini vs almis olacagim kendimin de..
2014 atamalarını mı bekleyeceksiniz? Öğretmenlikse bilmiyorum durumları hiç ama Temmuz yerleştirmelerini bu aya kadar hala bekleyenler var. Puan durumundan eminseniz daha kolayca bırakabileceğiniz bir işe yönelmeniz daha yerinde olur gibi?
Ben KPSS alandan hazirlaniyorum yani kurumlar sinav ilani veriyor kpssden su puani alanlar basvursun diyor..
Basvuranlara Kendi kurumunda yazili sinav bunu geçene sözlü sinav.. ile alim oluyor... Şuan bekledigim kurumlar 2015 ortasina doğru olacak ama ben artik dayanamıyorum tabi
Ohooho işler değişir o zaman iş bulun, kesinlikle burası veya başka bir yer.
İlan, bekleyiş, başvuru, bekleyiş, sınav, bekleyiş, mülakat, bekleyiş, sonuç, yeni ilan döngüsünü kimse yaşamasın evde.
İste saçma sapan bir hal içindeyim.. Her secenek birbirinden kötü...
Zamanında çok daha zor şartlarda çalışmış biri olarak, bence gayet çalışılabilir bir durum..
Yani öğlen işe gidip 10da çıkmak bence iyi.. Özel sektörde 8de başlayıp da, o saatte dönüldüğü göz önüne alınırsa..!
Haftada 1 gün izin (hafta içi izin bence daha iyi çünkü pazar günleri her yer ana-baba günü oluyor)
Tatil günleri çift maaş çok çok iyi çünkü birçok firma aynı ücreti ödüyor. Çift veren yer çok az.!
Yaşamadan bilinmez tabi ama şu şartlarda bana uygun göründü..
Bende bayramda bilindik bi markada destek olarak çalıştım. Yoğun bi dönemdi yeni mallar geliyordu ve onları kutulardan çıkarıp düzenliyoduk. Saat 22:00 oldu mu ben hemen çıkıyo muyuz diye soruyodumBiraz daha yap dediklerinde zaten fazladan on dk yaptım çok yoruldum, eşim geldi bekliyo falan diyip kaçıyodum hemen Eleman olmanın faydaları ama mağaza müdürleri sanırım o mallar yerleştirene kadar ordaydı.. Artık gecenin kaçında çıkıyolardı bilmiyorum..
Benim eşimde evlenmeden önce yine bilindik bi pastanede mağaza müdürüydü. Gecenin on ikisinde çıkıp sabahın yedisinde gidiyodu bi dönem.. Yok yeni mağaza açılışının yoğunluğu falan diye tamam 2000 tl ücret vardı ama çok yoruluyordu.. Evlendikten sonra masa başı işe girdide rahatladı.. Yine özel sektör ama işi iyi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?