Sizce?

Bu şartlarda bir işte çalışabilir misiniz?

• Ankete Katılan
    42

2014 atamalarını mı bekleyeceksiniz? Öğretmenlikse bilmiyorum durumları hiç ama Temmuz yerleştirmelerini bu aya kadar hala bekleyenler var. Puan durumundan eminseniz daha kolayca bırakabileceğiniz bir işe yönelmeniz daha yerinde olur gibi?

bir süre evet
bir ömür hayır
insan ileride biraz daha rahatlık istiyor malum yaşla beraber...

Ben KPSS alandan hazirlaniyorum yani kurumlar sinav ilani veriyor kpssden su puani alanlar basvursun diyor..

Basvuranlara Kendi kurumunda yazili sinav bunu geçene sözlü sinav.. ile alim oluyor... Yani surec puana cok bagli degil bunun da korkusu var..Şuan bekledigim kurumlar 2015 ortasina doğru olacak ama ben artik dayanamıyorum tabi...

Mağaza yöneticiliği yapan bir arkadaşım var
O saatler hiç bir zaman doğru değildir.
22:00 Mağazanın kapanış saatidir muhtemelen ama kapandıktan sonra asla çıkamazsın.
Kasalar kapanacaktır.Mağaza toplanacaktır.
Sevkiyat gelecektir vs. vs. Ekstrem durumlarda sabaha karşı çıkma durumun olacaktır.
O tempoyu kaldırabilirim diyorsa başla.

Çocuk olana kadar çalışılabilir bence .
Çocuktan sonra ise ancak çok mecbur kalınması durumunda .

Ohooho işler değişir o zaman iş bulun, kesinlikle burası veya başka bir yer.
İlan, bekleyiş, başvuru, bekleyiş, sınav, bekleyiş, mülakat, bekleyiş, sonuç, yeni ilan döngüsünü kimse yaşamasın evde.

İste saçma sapan bir hal içindeyim.. Her secenek birbirinden kötü...

Zamanında çok daha zor şartlarda çalışmış biri olarak, bence gayet çalışılabilir bir durum..
Yani öğlen işe gidip 10da çıkmak bence iyi.. Özel sektörde 8de başlayıp da, o saatte dönüldüğü göz önüne alınırsa..!
Haftada 1 gün izin (hafta içi izin bence daha iyi çünkü pazar günleri her yer ana-baba günü oluyor)
Tatil günleri çift maaş çok çok iyi çünkü birçok firma aynı ücreti ödüyor. Çift veren yer çok az.!
Yaşamadan bilinmez tabi ama şu şartlarda bana uygun göründü..

İste saçma sapan bir hal içindeyim.. Her secenek birbirinden kötü...

Puan sıralanması açıklanmasını falan yazmayı unutmuşum, döngüde.
Daha makul saatli ve izin konusunda esnek bir şey bulabilirsiniz umarım.
Evde beklemeli halini bildiğimden yorum yapıyorum.

Bende bayramda bilindik bi markada destek olarak çalıştım. Yoğun bi dönemdi yeni mallar geliyordu ve onları kutulardan çıkarıp düzenliyoduk. Saat 22:00 oldu mu ben hemen çıkıyo muyuz diye soruyodum Biraz daha yap dediklerinde zaten fazladan on dk yaptım çok yoruldum, eşim geldi bekliyo falan diyip kaçıyodum hemen Eleman olmanın faydaları ama mağaza müdürleri sanırım o mallar yerleştirene kadar ordaydı.. Artık gecenin kaçında çıkıyolardı bilmiyorum..
Benim eşimde evlenmeden önce yine bilindik bi pastanede mağaza müdürüydü. Gecenin on ikisinde çıkıp sabahın yedisinde gidiyodu bi dönem.. Yok yeni mağaza açılışının yoğunluğu falan diye tamam 2000 tl ücret vardı ama çok yoruluyordu.. Evlendikten sonra masa başı işe girdide rahatladı.. Yine özel sektör ama işi iyi çok şükür.

Pazar günü ve bayramin ilk günü ise gitmeyi yasaklasalar keşke...her şey daha kolay olurdu:)

Gecenin üçünde cikildigi da oluyor.. Bebeğini dadisindan alamadan sabah ise geri geleni de oluyor... Dediginiz gibi şartlar acimasiz fazlasiyla..

Canım maaşı iyiymiş. İnsanlar ne şartlarda asgari ücretle çalışıyo. Evde oturup psikolojini bozacağına işe gir, paranı kazan, insanlarla konuş, sosyal ol. Hakkında hayırlısı olsun.

Calisilabilir dedim , evliyseniz bebeginiz olana kadar calisabilirsiniz.
Evde oturmak yerine Ben olsam calisirdim.

Bir ömür dayanılır mı bilmem ama bu şartlarla çalışılır.
Ben günde 10-14 saat arası, haftanın çoğu zaman 7 günü, bazen 1 günlük izinle, bayram seyran demeden, yaklaşık 4 yıldır çalışıyorum. Şu avantajım var, kendi işimiz. Ama bir başkasının işinde çalıştığım zamanlardan daha yoğun ve stresli oluyor çoğu zaman. Bence değerlendir bu işi hannesli, 2000-2500 lira hiç kötü miktarlar değil. Devlete geçene kadar vaktini boşa harcamamış olursun..

bende 2015haziran atamalarını bekliyorum düz memurluk. %80 atanma ihtimalim var doğru tercih yaparsam, bu süreçte evde oturmayı bende istemiyorum. önüme gelen her yere başvuru yaptım.. bi AVM den cv min incelendiği mesajı geldi hiç çalışmadım nasıl olur bilmiyorum eş dost not bırakıyorum bende.. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…