siz bence zor olanı yapmışsınız kolaydan kaçıyorsunz..78 çok iyi bir puan ve bunu alıp halen özel sektör düşünmeniz bana çok yanlış geldi. Arkadaşlarımdan biri 75 biri 76 aldı her ikisi de şimdi kurum sınavlarına çalışıyor 10 güne ankarada sınavları var.2013 de 76 alan arkadaşım şuan istanbulda ve sanırım daha 6 ay bile olmadı..Bence siz ya güvendiğiniz bir hocanızla dertleşin ya da bir psikologla görüşüp rahatlayın.. Tek sorununuz ders çalışma isteğinizi kaybetmiş olmanız gibi geldi bana. Bence bu çok da rahat aşılabilecek bir durum. Bundan kaçıp farklı şeylere yönelmekten vazgeçin.Anlık size iyi gelecek şeylerle kafanızı bulandırmayın bir yola çıkıp yolunuzu binlerce parçaya bölmeyin bu sizin için üzgünüm hiç iyi olmaz. Nacizane düşüncelerim bunlar.Umarım herşey gönlünce olur.
Evet bekarim, yas 24.. Deneyimim var aslında hani simdi olmazsa hic is bulamazsam bir yil sonra bile bir yerlere basvurabilirim...
Bir ömur diyorum çünkü bu sektörün bu isi hep boyle.. Simdi ya başka alana hemen yonelecegim deneyim kazanacagm ya da bu iste bu şartlarda calisacagim...
Kpss iyi sonuclanmazsa bu is ile sinav hazirligni birarada yurutemeyecegine inaniyorsan 1000-1500luk baska bir iste 6ay oyalan derim,Simdi başlasam bile en iyi ihtimal 6 7 aya is basi yapabilirim... Bu surede para 1000 1500 olacak sadece eğitim..
6 ayda KPSS netlesir... Kazanamazsam bu ise girdim mi cikamam çünkü sinava hazirlanilmaz bu şartlarda...kpss olursa da boşa insanların vaktini vs almis olacagim kendimin de..
Kpss iyi sonuclanmazsa bu is ile sinav hazirligni birarada yurutemeyecegine inaniyorsan 1000-1500luk baska bir iste 6ay oyalan derim,
cunku ilk mesajinda belirttigin 2500luk durum su mesajina gore senin icin gecerli olmayacak zaten,
2yili goze aliyorsan da calisilir, neden olmasin, ancak istifa edersen tazminat durumunun ayrintilarini iyice ogren, ik da calisan kisinin yorumundaki gibi net bilgilere ihtiyacin var, sozlesmeyi imzalamadan once bir avukata danismak iyi olabilir...
Evde darlandim calisayim bari diyip dusuncelerinden uzaklasir ve 5sene sonra pismanim dersen yazdiklarim hala gecerli : )))Athe senin "otur ders calis!" diye yorum yapmani bekliyordum:))))
Evde darlandim calisayim bari diyip dusuncelerinden uzaklasir ve 5sene sonra pismanim dersen yazdiklarim hala gecerli : )))
Hangisinden daha az pisman olacaksan onu yap,
ancak onceligin kpss ise ve beraber yurutemeyecegine inaniyorsan bu kadar yogun bir ise girme derim,
dusuncelerim pek degismis degil yani ; ))
Bana pek yaramadi, yap yada yapma demesini bekledigim icin : )))Su resmi tatil bitsin de ben bir doktora goruneyim en iyisi boyle olmayacak:)
İki yil kadar boyle bir iste calisip güle oynaya istifa etmistim... ancak evde olmak bana yaramiyor daha mi mutluydum diyorum hep...
Ama dediginiz gibi parayi harcayacak zaman bile yok nerdeyse
Şu an işsiz olduğum için her şeyi kabul edermişim gibi geliyor bana. Ben de şartları buna benzer hatta daha ağır bir iş için bekliyorum şu an. Umarım olur, yapacağız mecbur para gökten gelmiyor.
Senet falan mı imzalayacaksın? Niye 3 yıl orada kalacakmış gibi düşünüyorsun ki yorucu olursa bırakırsın.Aynen ben de issizim her isi yapasim var:)
Ama şimdilik düşünmeye karar verdim ya .....
iki uç yil sonra bu sefer bu sartlar yuzundr depresyona girme ihtimalim var:)
Senet falan mı imzalayacaksın? Niye 3 yıl orada kalacakmış gibi düşünüyorsun ki yorucu olursa bırakırsın.
Bu şekilde düşünürsen karar vermen zorlaşır bence. Ben de bir çok fırsatı böyle çok uzun vadeli düşündüğüm için kaçırdım. Hayatın yarın ne getireceği belli olmaz. 2-3 sene sonrası için şimdiden düşünme bence. Girersem çıkamam deme, insanlar neler neler yapıyor. Bir fırsat çıkar onu değerlendirirsin o sırada. Eğer atamayı bekleyemiyorum çok bunaldım diyorsan değerlendir derim. Kasımda şansın yok mu?Yani ise girersem cikamam çünkü yasim ilerlemiş ve tek deneyimin bu is olacak. Bu alanda gireceğim her isin sartlari bu şekilde.. Bu tempoda KPSS falan da hazirlanmaz .. Kalirim büyük ihtimalle diye düşünüyorum
Bu şekilde düşünürsen karar vermen zorlaşır bence. Ben de bir çok fırsatı böyle çok uzun vadeli düşündüğüm için kaçırdım. Hayatın yarın ne getireceği belli olmaz. 2-3 sene sonrası için şimdiden düşünme bence. Girersem çıkamam deme, insanlar neler neler yapıyor. Bir fırsat çıkar onu değerlendirirsin o sırada. Eğer atamayı bekleyemiyorum çok bunaldım diyorsan değerlendir derim. Kasımda şansın yok mu?
E lisans atamaları kasımda zaten, ben de bekliyorum. Anlamadım sınava girmedin sanırım dahaBenim lisans atamalari..yani aslında ders calisirsam atanma ihtimalim çok yuksek 2015 Basi ya da ortasında yine de ihtimal tabi... Ama iste ben depresyondayim galiba ders hic calismiyorum.. Evde olmak.kotu bir psikoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?