Sizce?

Bu şartlarda bir işte çalışabilir misiniz?

• Ankete Katılan
    42

Artik hocam bana nasihat vermekten catladi da dinleyen yok iste... Bir gun tamam ders caliscam diyorum diğer gün is bulacagm diyorum....
Ama şuan yazinizdan da anladim benim bir psikologa gitmem gerek.. Koltukta oturup tüm gün kendimle savasiyorum.. Bu gidişle bu puanı hic edeceğim zaten..

Yaziniz için çok çok tesekkur ederim... Umarim her şey sizin de gonlunuzce olur:)

Bence baslayin, burda deneyim kazanin, sonra daha iyi bir is bulursunuz. Kimsenin buldugu ilk is super olmuyor zaten, ilk isin tecrubesiyle 2. isinizi gonlunuze gore bulursunuz. Yasiniz da genc, devlet isine girmek de zaten hem cok zor, hem cok zahmetli. Bence onunuzdeki secenek gayet guzel, degerlendirin.

Bekle, calis, tekrar calis vs vs derken omurden gidiyor bana kalirsa. Sinava, bdeklemeye yatirilan vakitle insanlar ozel sektorde calissalar, zaten biraz deneyim kazandiktan sonra guzel is bulurlar, yani rahat diye ille de devlet diye tutturmakta ben bir mana goremiyorum.

Kpss iyi sonuclanmazsa bu is ile sinav hazirligni birarada yurutemeyecegine inaniyorsan 1000-1500luk baska bir iste 6ay oyalan derim,
cunku ilk mesajinda belirttigin 2500luk durum su mesajina gore senin icin gecerli olmayacak zaten,
2yili goze aliyorsan da calisilir, neden olmasin, ancak istifa edersen tazminat durumunun ayrintilarini iyice ogren, ik da calisan kisinin yorumundaki gibi net bilgilere ihtiyacin var, sozlesmeyi imzalamadan once bir avukata danismak iyi olabilir...

Athe senin "otur ders calis!" diye yorum yapmani bekliyordum:))))

Athe senin "otur ders calis!" diye yorum yapmani bekliyordum:))))
Evde darlandim calisayim bari diyip dusuncelerinden uzaklasir ve 5sene sonra pismanim dersen yazdiklarim hala gecerli : )))
Hangisinden daha az pisman olacaksan onu yap,
ancak onceligin kpss ise ve beraber yurutemeyecegine inaniyorsan bu kadar yogun bir ise girme derim,
dusuncelerim pek degismis degil yani ; ))

Su resmi tatil bitsin de ben bir doktora goruneyim en iyisi boyle olmayacak:)

Tam bir erkek işi yada bekar bayana göre canım eğer evliysen bu iş sorun çıkarır ama maaş çok iyi

Maaşı az öncelikle. Lise döneminde mağazada çalıştım, satış sorumlusu olarak. Müdür her gün gelirdi, sürekli satış yaptır satış yaptır diye başının etini yerdi genel müdürler. Haftasonu izin yok kesinlikle. Bir gün keyifleri gelir tam gün derler sabah 8 gece 11 çalışırsın. Asla tavsiye etmiyorum. Bizim müdür erkek haliyle çökmüştü 2 ayda.

Bu şartlarda uzun süre çalışmam. Her şey yüksek maaş demek değil.
Sosyal hayat diye bir şey kalmaz ki. Bir de aile var işin içinde.

İki yil kadar boyle bir iste calisip güle oynaya istifa etmistim... ancak evde olmak bana yaramiyor daha mi mutluydum diyorum hep...

Ama dediginiz gibi parayi harcayacak zaman bile yok nerdeyse

Evde olmaktan iyidir çalışmak bende 6 gün çalışıyorum bir tek pazar günüm var maaşım bunun yarısı. servisim yok. işimle evim arası 1,5 saat. eşim 6,30 daa evde ben 8 de evdeyim. Bu konumda çalışılıyorsa o konumdada çok çok rahat çalışılır.
eğer üşengeç biri değilseniz merak etmeyin paranızı bol bol harcarsınız

3 yıl satış temsilcisi-kasa sorumlusu olarak çalıştım müdürleri de yöneticileri de gördüm tabi bu süreç de daha çok çalışıyorlardı bir statüleri de olsa daha fazla stresli ve yorucu tabi ki diğer işlere göre mağazacılık sektöründe ücretler güzeldir ama bir ömür çalışılmaz bir süre sonra çıkmak isteyeceksiniz çünkü bir bayan için özellikle uygun değil hep geç çıkılıyor neredeyse hafta sonları tatil hakkı yok bayramda seyranda zoraki 1-2 günlük izinleri oluyor evlendiğinde çocuk sahibi olduğunda imkanı yok para kazanıyorsun ama yemeye zamanın kaliteli bir zaman dilimin bile olamıyor :)İnsanlarla her işte uğraşıyorsun evet ama mağazacılık sektöründe 3 katı daha fazla uğraşıyorsun insanlar yoruyor sürekli hizmet bekliyorlar surat asamazsın arkasında bile dolanıyorsun ürün satabilmek için psikolojisi bozuk bir şekilde gelmişse zaten yandın

Ben saatleri belli olan hafta sonu en azından pazarları tatil işleri en azından eşinizle ileride çocuğunuzla zaman geçirebilmeniz açınızdan öneririm az para ama huzurlu bir kafa her zaman daha iyidir

Şu an işsiz olduğum için her şeyi kabul edermişim gibi geliyor bana. Ben de şartları buna benzer hatta daha ağır bir iş için bekliyorum şu an. Umarım olur, yapacağız mecbur para gökten gelmiyor.

Şu an işsiz olduğum için her şeyi kabul edermişim gibi geliyor bana. Ben de şartları buna benzer hatta daha ağır bir iş için bekliyorum şu an. Umarım olur, yapacağız mecbur para gökten gelmiyor.

Aynen ben de issizim her isi yapasim var:)

Ama şimdilik düşünmeye karar verdim ya .....
iki uç yil sonra bu sefer bu sartlar yuzundr depresyona girme ihtimalim var:)

Aynen ben de issizim her isi yapasim var:)

Ama şimdilik düşünmeye karar verdim ya .....
iki uç yil sonra bu sefer bu sartlar yuzundr depresyona girme ihtimalim var:)
Senet falan mı imzalayacaksın? Niye 3 yıl orada kalacakmış gibi düşünüyorsun ki yorucu olursa bırakırsın.

Senet falan mı imzalayacaksın? Niye 3 yıl orada kalacakmış gibi düşünüyorsun ki yorucu olursa bırakırsın.

Yani ise girersem cikamam çünkü yasim ilerlemiş ve tek deneyimin bu is olacak. Bu alanda gireceğim her isin sartlari bu şekilde.. Bu tempoda KPSS falan da hazirlanmaz .. Kalirim büyük ihtimalle diye düşünüyorum

Yani ise girersem cikamam çünkü yasim ilerlemiş ve tek deneyimin bu is olacak. Bu alanda gireceğim her isin sartlari bu şekilde.. Bu tempoda KPSS falan da hazirlanmaz .. Kalirim büyük ihtimalle diye düşünüyorum
Bu şekilde düşünürsen karar vermen zorlaşır bence. Ben de bir çok fırsatı böyle çok uzun vadeli düşündüğüm için kaçırdım. Hayatın yarın ne getireceği belli olmaz. 2-3 sene sonrası için şimdiden düşünme bence. Girersem çıkamam deme, insanlar neler neler yapıyor. Bir fırsat çıkar onu değerlendirirsin o sırada. Eğer atamayı bekleyemiyorum çok bunaldım diyorsan değerlendir derim. Kasımda şansın yok mu?

Benim lisans atamalari..yani aslında ders calisirsam atanma ihtimalim çok yuksek 2015 Basi ya da ortasında yine de ihtimal tabi... Ama iste ben depresyondayim galiba ders hic calismiyorum.. Evde olmak.kotu bir psikoloji

Benim lisans atamalari..yani aslında ders calisirsam atanma ihtimalim çok yuksek 2015 Basi ya da ortasında yine de ihtimal tabi... Ama iste ben depresyondayim galiba ders hic calismiyorum.. Evde olmak.kotu bir psikoloji
E lisans atamaları kasımda zaten, ben de bekliyorum. Anlamadım sınava girmedin sanırım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…