sizce?

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
34
Kızlar selam ben çeyiz için misafir bardak takımını bernardodan beğendim 12 li kadeh 12 li su bardağı ve sürahisi 635 liraya indi peşinde. Bana pahalı gibi geldi. Madam cocoda benzer model takım 240 lira civarıydı ama istediğim bernordonun modeli olduğu için kararsız kaldım şimdi madam coconunki stokta yok alamıcam yani istesem de. Paraya kıyıp alayımmı bernardodan ne dersiniz? Model bridal platinium bu arada​

çok yakın zamanda evlenmiyorsan alma derim. madame coco'daki bohemia kristallerini diyorsun değil mi? az önce spordan geldim bizim evin yakınındaki alışveriş merkezinde tümünden vardı hala. sizin orda yoksa bile %50+%50 indirimi bitince %50+%20 olacaktır, o zaman bile bernardo'dan ucuza gelir. bernardonunki nasıl olsa her zaman bulunabiliyor, biraz daha başka alternatiflere bak derim çünkü bence de biraz pahalı.

Evet canim su takimlari tam set olarak alinca cok fazla pahaliya geliyor 800 tl civarinda 12 kisilik setler hemde su bardaklari cay bardaklari filan desenli desenli hic hos olmuyor... Pasabahcenin cok guzel surahileri kadeh takimlari var 12li alarak cok guzel takim yapilabilir... Firmalar Sirf ceyize aliniyor diye tam setlerin fiyatlarini acayip yuksek tutuyorlar...

X