sizce ?.

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
oncelikle herkeze hayirli ramazanlar..farkindayim bu bi dert degil ama malesef diger forum larda goren olmuyor konuyu..suan hamileyim ve yemege almak istedgimiz bi aile var..esimde son ayim oldugu icin kiymali pide yaptiralim diyor..sizce corba salata ve tatli pideye ilave ne yapmaliyim ne gider bu menuye ? acil olmasa sormazdim simdiden tesekkurler cevaplara.

son ayındaysan yeter bence..gelenler de senin durumu biliyorlardır zaten...yorma kendini

Patates püresi rus salatası ya da değişik bir salata yapabilirsiniz bence. Kırmızı biber olur buğday salatası olur. Olur da olur yani:)

Menüde ana yemek yok. Keşke son ayınızda almasaydınız ama madem davet ettiniz bence bir yemek daha yapmalısınız.İnsanlar oruçlu sonuçta.Ben olsam karnı yarık ya da fırında tavuk patates yapardım

oncelikle herkeze hayirli ramazanlar..farkindayim bu bi dert degil ama malesef diger forum larda goren olmuyor konuyu..suan hamileyim ve yemege almak istedgimiz bi aile var..esimde son ayim oldugu icin kiymali pide yaptiralim diyor..sizce corba salata ve tatli pideye ilave ne yapmaliyim ne gider bu menuye ? acil olmasa sormazdim simdiden tesekkurler cevaplara.
kıymalı pide yaptıracaksan yanına bir salata bir çorba bir de ayran yap ona gücün yeter misafirlerinde tatlıyı getirir heralde bizde adettir yada yarım kilo tulumba alıverin daha fazlasına lüzum yok birde kola pide tamamdır..

sulu yemekmi olsun arada yoksa tavuk firinmiki eger tavuk yaparsam yanina pilav olmucakmi..yada araya cig kofte tarzi bi sslata cesitimi yada hic biseymi yetermi iyice kafam karisti simdi..

gelenler pideyi sevmiyorsa yandı o zaman :KK48:
yanlış anlamayın mesela benim eşim hayatta kıymalı pide yemez hele de akşama kadar oruç olacak.
ama yanına yemek yapmaya kalkarsanız da bu sefer işiniz pideyle kolaylaşmış olmıycak bence.
ekstra salata çeşitleri olabilir. netten araştırabilirsiniz.

zaten karnınız burnunuzdaymış, kendinizi yormadan, yaz sıcağında da sizi serinletecek yoğurtlu semizotu yapabilirsiniz.
ekstra bi tencere ya da fırın yemeğine gerek olduğunu sanmıyorum.
aslında bu saydığınız kadarı da yeterli ama içiniz daha rahat etsin diye diyorum.

X