• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce?

Veririm. İyi ayakkabı 100-120 tlden aşağı olmaz. 50 tllik topuklu ayakkabının topuğu rahat olmaz, sağlıklı olmaz, 2 aydan sonra dağılır zaten.

Ayakkabiya bagli. Ve gelirinize. Mesela surekli tasarruf yapiyosaniz 1 defaligina kendi begendiginizi alin ara sira. Bi de kis mevsimi icin kullanisliysa neden olmasin.. He suslu, ortalikta salinmalik bi ayakkabiysa kis mevsiminde almazdim,havalarin isinmasini beklerdim.
Ben veriyorum ayakkabiya, gelirim el veriyo ama ayak onemli, rahat etmeyince benimkisi aninda sisiveriyo mesela, bi de simdi hamileyim o yuzden tasarrufunu yapamiyorum.
Ben de makyaja hic para vermem mesela, 10 tl bile.

ayakkabı için yüksek bir rakam değil,ankara metro altında dandik ayakkıbalar 80-90 tl iyi bir ayakkabıya 150 tl acımadan verilebilir iki gelir için de. her ay ayakkabı alınmıyor sonucta

valla ben 9 sene once bi harley davidson aldım 250 liraya ustune kac tane bot eskıttım harleylerım hala tas gıbı:KK14:

"Ucuz mal alacak kadar zengin değilim." sözünü benimsedim birkaç yıldır, hem içime sineni almış oluyorum hem de iyi para verdiğim için üzerine titriyorum eşyalarımın :) Böylelikle uzun süre kullanmış oluyorum ayakkabılarımı, ceketlerimi, çantalarımı vs.

Hayatta vermezdim, ileride allahın izniyle maddi durumum iyi olacak ama yine vermem, sokakta çöpten ekmek toplayan insanlarımız varken hele...
Tum kis mevsimini idare edecek saglam bi bot icin verilir ama. Diger turlu ayakkabi parcalaniyo ve bi daha almak zorunda kaliyosun. İstemesek de bazen mecbur oduyoruz o rakami..

Ben ayakkabı da, giydiğim zaman ayağımı vurmamasına, yara yapmamasına kısaca rahatlığına dikkat ediyorum. Bu özellikler varsa, fiyatı 250-300 de olsa alırım. Sorunlu çünkü ayaklarım.

Tum kis mevsimini idare edecek saglam bi bot icin verilir ama. Diger turlu ayakkabi parcalaniyo ve bi daha almak zorunda kaliyosun. İstemesek de bazen mecbur oduyoruz o rakami..
Ben sezon sonu almayı tercih ediyorum ayakkabılarımı o yüzden vermem dedim. Verene de bir şey dediğim yok zaten herkesin kendi cebinden cıkıyor nihayetinde..

aslında kafamda belli bir ayakkabı yok. ancak şöyle diyim ki bakıyorum ayakkabılara 60 tl ye de var 150 tl ye de şimdi her zaman bu ikisinin arasında seçim yaparken beğendiğimi değil de 60 tl olanı tercih ediyorum. işte burada doğru mu yoksa yanlış mı yapıyorum buna karar veremiyorum. sorun bu :KK43:
Örnek olarak:
image.webp
Mesela 50 liraya bunun gibi bir bot alırsan bir kış zor giyersin. Isıtmaz deforme olur vs.
image.webp
Ama 100 lira verip böyle hakiki deri bir bot alırsan, daha az deforme olur. Birkaç yıl giyebilirsin. Isısı da daha iyi olur.

Ayakkabiya 150-200 TL verilir normal bence, ayak sağlığı için iyi bir ayakkabı giymek lazım

Ayakkabı hastalığım var , çok sık almasam da alınca da en beğendiğimi alırım .

Birde topuklu tercih ediliyorsa o fiyatın altında olduğunda çok rahat ve dayanıklı olmuyor ...

250-300 veririm diyenler konu sahibinin bin küsür gelirden bahsettiğini okudu mu?

Örnek olarak:
Eki Görüntüle 1749520
Mesela 50 liraya bunun gibi bir bot alırsan bir kış zor giyersin. Isıtmaz deforme olur vs.
Eki Görüntüle 1749523
Ama 100 lira verip böyle hakiki deri bir bot alırsan, daha az deforme olur. Birkaç yıl giyebilirsin. Isısı da daha iyi olur.
evet tatlım katılıyorum zaten öyle oluyor hemen deforme oluyor ama işte ben paraya kıyamıyorum. işte derdim de bu zaten :( ama gördüm ki bayanların çoğunluğu veririm diyor

Ben sezon sonu almayı tercih ediyorum ayakkabılarımı o yüzden vermem dedim. Verene de bir şey dediğim yok zaten herkesin kendi cebinden cıkıyor nihayetinde..
Gerci dogru sezon sonu almak daha mantikli. Evdeki hesap carsiya her zaman uymuyor, gecen ay su ayakkabiya bu para verilir mi, vermem dedim, doktorun bana aldirdigi ayakkabi icin daha fazlasini vermek zorunda kaldim :)
Keyif icin ayakkabi almiyorum sizin gibi dusundugum icin, 150 tl kapicimizin cocuguna burs olarak veriyorum, almis kadar oluyorum :)

Gerci dogru sezon sonu almak daha mantikli. Evdeki hesap carsiya her zaman uymuyor, gecen ay su ayakkabiya bu para verilir mi, vermem dedim, doktorun bana aldirdigi ayakkabi icin daha fazlasini vermek zorunda kaldim :)
Keyif icin ayakkabi almiyorum sizin gibi dusundugum icin, 150 tl kapicimizin cocuguna burs olarak veriyorum, almis kadar oluyorum :)
Tabiki sağlık için gerekiyorsa verilmeli, sağlık gittikten sonra neye yarar ki duran para..

Ayak önemli, yazlıkları çok önemsemem ama kışlıkları mutlaka deri alırım.

Onlar da daha uyguna zor zaten.

Kaliteli alınca eskimiyor da, 4 yıl önce aldığım çizmeyi kullanıyorum hâla, bakıyorum eskimeye de niyeti yok maşallah.

evet tatlım katılıyorum zaten öyle oluyor hemen deforme oluyor ama işte ben paraya kıyamıyorum. işte derdim de bu zaten :KK43: ama gördüm ki bayanların çoğunluğu veririm diyor
Ben ayak konforuna önem veriyorum. Ters sezonda indirimde ayakkabı alabilirsin. Ciddi farklar oluyor. Yazın kaliteli bot alabilirsin. Spor ayakkabını kışın alabilirsin. Markayı marka takıntısı olarak demiyorum ama dayanıklılık açısından Nike, Adidas, kinetix, Puma gibi markalar outlette veya sezon dışında, mağazalarında 250'ye sattıkları ayakkabıları 100'e satabiliyorlar. İndirimlere dikkat edip daha dayanıklı ayakkabılar almanı öneririm. Çok büyük bütçeler ayırmana da gerek yok. 100-150 lira arası mutlaka kaliteli ayakkabı bulursun.

Back
X