- 22 Kasım 2015
- 802
- 862
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
çalışmıyorum, üniversite okuyorum.Hiçi topuklu giyiyorum iş sebebi ile.Platform da var,az topuk da..
Hsonu ise spor giyiyorum.Ancak özel durumlar da hsonu da topuklu giydiğim oluyor.
Hiçi sürekli makyajlı,süslü püslü olmaktan salaş halimi özlüyorum inan.
21 yaşındasın,okuyor musun çalışıyor musun bilmem ama iş hayatında giymek zorunda kalabilirsn.
Alış bence..Ayrıca kadını kadın yapan topuklu ayakkabıdır derrr,bunun boyumun kısalığı ile hiç alakası olmadığını belirterek
sevgilerimi sunarım:)
teşekkür ederim çok istiyorum ama bilmem abartı olursa diye uzak duruyorumDolgu topuklar yazin daha Rahat oluyo.
Ben gunluk hayatta hep topuklu kullanirim niye sadece isde kullanilsinki.
Bayanlara topuklu ayakabi cok yakisir.
Ortamina ve modeline gore
ben bugün giydim mesela kot pantolonun altına gayette şık oldum . giyilebilir abartı da değil . tozlu da 15 liraya topuklu vardı hatta bitmiş olabilir gerçimerhaba.
size bir şey danışmak istiyorum.
bu zamana kadar hep spor ayakkabı giyiniyordum ya da duruma göre sandalet tarzı. ama topuklu ayakkabı giyme hevesim var. acaba günlük hayatta çok aşırı mı olur ki?
siz günlük hayatta giyiyor musunuz? yoksa işe giderken falan mı?
giymek istiyorum model de beğeniyorum ama ya abartı olursa diye hep geri duruyorum. yaşım 21 buarada. teşekkürler
öneriniz var mı acaba?ben bugün giydim mesela kot pantolonun altına gayette şık oldum . giyilebilir abartı da değil . tozlu da 15 liraya topuklu vardı hatta bitmiş olabilir gerçi
ben de heves ediyorum bayadır :)Ben topuklu ayakkabı giyiyorum rahatta ediyorum aşırı yürümezsem tabi işte günlük hayatta giyiyorum. 17-18-19 da dolgu topuk alırdım ara sıra giyerdim üniversiteden beri giyiyorum devamlı :)
Dolgu topuk giyiyorum elbiselerle ve bazen skinny koy ve bluzlarlamerhaba.
size bir şey danışmak istiyorum.
bu zamana kadar hep spor ayakkabı giyiniyordum ya da duruma göre sandalet tarzı. ama topuklu ayakkabı giyme hevesim var. acaba günlük hayatta çok aşırı mı olur ki?
siz günlük hayatta giyiyor musunuz? yoksa işe giderken falan mı?
giymek istiyorum model de beğeniyorum ama ya abartı olursa diye hep geri duruyorum. yaşım 21 buarada. teşekkürler
ben de heves ediyorum bayadır :)
öneriniz var mı*?
çok klasik giyinmiyorum aslında. skinny jeans, uzun elbise, bol paça pantolon gibi giyiniyorum. yaz için dolgular daha mı iyi olur diyorsunuz :)Nasıl giyinirsin günlük yaşamında?
Bence şuan yaz dönemizdeyiz dolgu topuklar iyi olur.
Ben genelde klasik giydiğim için pudra,krem Vs stiletto tarzı giyiyorum ama dolguları giyicem artık hamilelikte en rahatı. :)) ayrıca normalde topuklu giymediğin için dolgu topuklarla alıştır kendini,kışında topuklu botlar giyersin git gide alışır ayağın
çok resmi giyinmiyorum sanırımGünlük hayatta da giyebislirinsadece hangi kıyafetin altına giydiginönemli mesela ben kursa giderken bile şık giyinip resmi giyinip topuklu giyerim hangi kıyafetin altına giydigin önemli
çok klasik giyinmiyorum aslında. skinny jeans, uzun elbise, bol paça pantolon gibi giyiniyorum. yaz için dolgular daha mı iyi olur diyorsunuz :)
çok teşekkür ederim:)Bol paça İspanyol paça altına dolgu falan olmuyor bence en azından hiç beğenmiyorum. Elbiseler zaten yazlık tiril tiril kesinlikle dolgu topuk al hem ayağın rahat olur yürürken kolay alışır.birden topuklu giymemek gerek,dolguyla başlayıp,kısa topukluları deneyerek alışmalıyız yoksa paytak paytak yürürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?