- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
aynı benBende hep cekinirim abarti durur diye nedense bir bana öyle geliyor baska kadinlarda gayet abartisiz duruyor. Ama uygun kiyafetle giyibeceksin cirkin durmasin bazi kadinlar yakismadan giyiniyor cirkin duruyor. Ben topuklularisdece dügünlerde giyinirim ama gündelik de giyinmek istiyorum. Bana göre dolgu topuklu ayakkabilar yazin icin cok uygun. Gecenlerde alacaktim ama vazgectim. Kış icin topuklu bot alacagim ama fazla topuklu degil ve ince topukluda degil yada dolgu da olabilir ama kesinlikle alacagim cok hosuma gidiyor cünkü
var tabiöneriniz var mı acaba?
evet benim de buna benzer beğendiklerim vardı.
onları şık elbiselerle kombinlersen olur güzel ayakkabılar fakat ben birazcık abartı buldum kendi fikrim . daha sade ve sporla gidecek şeyler secmelisinevet benim de buna benzer beğendiklerim vardı.
zahmet olmazsa 2.sayfaya bakar mısınız? birkaç da ben atmıştım fikirlerinizi almak isterim
Tabi ki beklerim ve çok mutlu olurum:)beklersen sana bir kaç beğenip atayım
Sıkıldım, giyim tarzımı da değiştirmek istiyorum aslında..Spora rahata alıştın ise, topuklulara alisman zor olacak. Alip kenara koyma riskin var. Ben onceden topuklu giyerdim. Aliskindimda. Evlenince işe falanda gitmeyince spor ve babate alistim ve hic topuklu giymek istemiyorum. Belki dugune falan giderken
Alıştırma :)Bende çok istiyorum ama yürüyemiyorum napmam gerek benim ya
Deniyorum evde yürüyorum sokağa çıkınca kaldırımlardan mı ne yok yani penguenden farksızım hafif düz tabanlık var ondan olabilir mi diye düşünüyorum artıkAlıştırma :)
Ben de düğünden düğüne giyiyorum ama evde bayağı alıştırma yapmıştım
Degisiklik iyi geliyor insana.Sıkıldım, giyim tarzımı da değiştirmek istiyorum aslında..
Çok teşekkür ederim şimdi bakıyorum :)Eki Görüntüle 1865603 Eki Görüntüle 1865602 Eki Görüntüle 1865601 Eki Görüntüle 1865601 Eki Görüntüle 1865602 Eki Görüntüle 1865602 BUNLAR TOZLU.COMDA VAR ÖRNEĞİN AÇIP BAKABİLİRSİN . GÜNLÜK İÇİN İDEALLER
rica ederim :)Çok teşekkür ederim şimdi bakıyorum :)
Teşekkür ederim önerdiğiniz model olabilir mi acaba?:)Ben unideyken günlük de giyerdim kotlarin altina. Gayet de hos duruyor. Daha cekici oluyor hem de :) giydikçe alisirsin. Benim gibi erkek fatma biri bile alistiysa :) ilk olarak kisa ve rahat modellerle basla alistikca daha yuksegini alacaksin zaten merak etme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?