sizce?

Bende hep cekinirim abarti durur diye nedense bir bana öyle geliyor baska kadinlarda gayet abartisiz duruyor. Ama uygun kiyafetle giyibeceksin cirkin durmasin bazi kadinlar yakismadan giyiniyor cirkin duruyor. Ben topuklularisdece dügünlerde giyinirim ama gündelik de giyinmek istiyorum. Bana göre dolgu topuklu ayakkabilar yazin icin cok uygun. Gecenlerde alacaktim ama vazgectim. Kış icin topuklu bot alacagim ama fazla topuklu degil ve ince topukluda degil yada dolgu da olabilir ama kesinlikle alacagim cok hosuma gidiyor cünkü

aynı ben
sadece özel günlerde giyiniyorum. tabiki kıyafet seçimi de önemli..

Spora rahata alıştın ise, topuklulara alisman zor olacak. Alip kenara koyma riskin var. Ben onceden topuklu giyerdim. Aliskindimda. Evlenince işe falanda gitmeyince spor ve babate alistim ve hic topuklu giymek istemiyorum. Belki dugune falan giderken

evet benim de buna benzer beğendiklerim vardı.
zahmet olmazsa 2.sayfaya bakar mısınız? birkaç da ben atmıştım fikirlerinizi almak isterim
onları şık elbiselerle kombinlersen olur güzel ayakkabılar fakat ben birazcık abartı buldum kendi fikrim . daha sade ve sporla gidecek şeyler secmelisin

Sıkıldım, giyim tarzımı da değiştirmek istiyorum aslında..

BUNLAR TOZLU.COMDA VAR ÖRNEĞİN AÇIP BAKABİLİRSİN . GÜNLÜK İÇİN İDEALLER

Ben unideyken günlük de giyerdim kotlarin altina. Gayet de hos duruyor. Daha cekici oluyor hem de :) giydikçe alisirsin. Benim gibi erkek fatma biri bile alistiysa :) ilk olarak kisa ve rahat modellerle basla alistikca daha yuksegini alacaksin zaten merak etme :))

Sıkıldım, giyim tarzımı da değiştirmek istiyorum aslında..
Degisiklik iyi geliyor insana.
Yorulmazsan giy. Bende hevesleniyorum ama rahati birakamiyorum maalesef.
Yorulsanda zamanla alisirsin zaten.

Topuklu ayakkbi kadina yakisiyor. Ama benim boyum kadar yuksek giyip (yada alcak topuk olsa bile) yureyemediklerinde birakin zerafeti cok komik duruma dusuyorlar. Okadar kotu görüntü ki ciplak ayakla yuruse gozume batmaz.
Bence topuklu ayakkabi kadini zarif, seksi ve guzel gosteriyor ama gercektende ustunde guzel sekilde yuruyebilene. Guzel yuruyebiliyorsa cok yuksek ayakkabilar bile guzel duruyor.

Teşekkür ederim önerdiğiniz model olabilir mi acaba?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…