sizce?

Degisiklik iyi geliyor insana.
Yorulmazsan giy. Bende hevesleniyorum ama rahati birakamiyorum maalesef.
Yorulsanda zamanla alisirsin zaten.

Topuklu ayakkbi kadina yakisiyor. Ama benim boyum kadar yuksek giyip (yada alcak topuk olsa bile) yureyemediklerinde birakin zerafeti cok komik duruma dusuyorlar. Okadar kotu görüntü ki ciplak ayakla yuruse gozume batmaz.
Bence topuklu ayakkabi kadini zarif, seksi ve guzel gosteriyor ama gercektende ustunde guzel sekilde yuruyebilene. Guzel yuruyebiliyorsa cok yuksek ayakkabilar bile guzel duruyor.
Boyum hiç uzun değil 1.65
Düğünden düğüne giyiyorum ama dediğiniz gibi yürüyemeyince çok da güzel olsa berbat görünüyor. Okulda mezuniyet çekimleri vardı, orda bir kıza çok gülmüştüm..

Ben normalde hiç topuklu giymiyorum. Bir de herkes yeni başlayanlar için dolgu topuk öneriyor ama birkaç yıl önce aldım kaç kere giymeye çalıştım hiç rahat edemedim. İnce topuklularla da yürümekte zorlanıyorum ben. Kışlık iki tane botum var topuklu ama çok yüksek değiller. Onlarla gerçekten rahat ediyorum. Topuğu kalın olduğu için de daha kolay yürünüyor. İş hayatında zaten giymek zorunda kalacağım için şimdiden o ince topukluları tercih etmiyorum ama.
tumblr_ne5gwfOcnW1tgv3xuo1_500.jpg

Ben normalde hiç topuklu giymiyorum. Bir de herkes yeni başlayanlar için dolgu topuk öneriyor ama birkaç yıl önce aldım kaç kere giymeye çalıştım hiç rahat edemedim. İnce topuklularla da yürümekte zorlanıyorum ben. Kışlık iki tane botum var topuklu ama çok yüksek değiller. Onlarla gerçekten rahat ediyorum. Topuğu kalın olduğu için de daha kolay yürünüyor. İş hayatında zaten giymek zorunda kalacağım için şimdiden o ince topukluları tercih etmiyorum ama.
tumblr_ne5gwfOcnW1tgv3xuo1_500.jpg
İş hayatına başlayınca da giymesem sorun olmaz.. Çok özeniyorum giyinenlere ve günlük kıyafetlerime yansıtmak istiyorum p yüzden. Teşekkür ederim :)

Back
X