Sizce ?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2 yillik uzaktan yuruttugum iliskim var.annem tanisti kendisiyle.atanamamis bir ogretmenim bu yil ilk kez kpssye calisicam oturup 25 yasindayim.o da ozel sektorde iyi de bir sirkette calisiyo. kpssden 90 aldi a grubu atamasi bekliyo.hep erteledik duzen otursun diye ama bu kez kavgalar artti en son ayrildik 1 hafta dayanamadik.suan issizim uzatmayalim nisan falan yapalim diyo. cok yiprandik diyo.ailemin tek kiziyim ama kendimi kotu hissediyorum suan..dusucemizde onun atamasi kesinlessin ankarada olalim vardi ama suan ohal var ve kurumlar ilan vermiyor ve uzatildi biliyosunuz.ayda bir gorusuyoruz bazen ve ozledikce kavga ediyoruz diyorki onumuzu goremedikce adim atamadikca yipranicaz.. hayati garanti altina alamiyorsun sanki hicbr zaman.. her sey yerli yerinde olsun istiyorsun ama hayat ne getirir belli olmuyo.. ne kadr cabalasakta bir seyler cikiyo.. 2 yildir bekliyoruz bir yandan insanlar asgari ucretle bir seyler yapiyo hatta cok elestirirdim ama cok buyutuyo muyum diye dusunuyorum ??

Abartili nisan fln istemiyorm hatta yaninda olmaktan baska bir sey istemiyorum ama bir yandan dugun surecinde ona yuk olmak istemiyorum..bu sartlarda adim ataniniz var mi ? Kpssye caliscm dedim ama boyle bir surecte baska bir ise bile sokabilr psikolojim evlenelim ben calistirayim seni dusuncesinde kendisi hatta calisma bile diyo ben oyle biri degilim. yaninda olmak istyorm artik cok yiprandik.ne olur akil verin.bu pazar konusalim artik dedi nasil yol cizmeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye bekliyorsunuz anlamadım
Adam iyide bir işe sahip daha ne ?
Hayat mucadelesi beni cok korkutuyo hep ailem destek verdi simdi evlenicez kirada olucaz,evimiz arabamiz hicbr sey yok sifirdan..ben suan atanamadm bir dunya dugun borcu olacak ustesinden gelebilir miyiz ?

bir şey çok uzakdıkça sorunlar o yönde artıyor özlemekte yıpratır sizi

bir şey çok uzakdıkça sorunlar o yönde artıyor özlemekte yıpratır sizi
Inanin saygimizi hic bozmamistik son kavgada gunlerce agladim ve agzmdn cikanlara bile engel olamadm fiziksel olarkta yipratti 1 haftadr yatiyorum hastaliktn baristik anca toparladm

Hayat mucadelesi beni cok korkutuyo hep ailem destek verdi simdi evlenicez kirada olucaz,evimiz arabamiz hicbr sey yok sifirdan..ben suan atanamadm bir dunya dugun borcu olacak ustesinden gelebilir miyiz ?
Her evlenen ev-araba alarak evlenmiyor ki bir sürü insan kirada oturuyor siz de oturursunuz daha sonra ilk önce evinizi alırsınız.Evde peşin para ile alınmıyor artık kredi çekersiniz peşinat biriktirip yada düğünde takılan altın ve paraları peşinat yaparsınız kendi evinizi alırsınız.

2 yıldır sadece uzaktan yürütmüşsünüz. Evlilik kararı almadan önce aynı şehirde yaşayınca nasıl oluyor görseydiniz. Kavga ediyoruz ama uzaklıktan dolayı demişsiniz. Uzakta olmayınca anlaştığınızdan emin olmanız lazım.

Yazınız çok karışık,anlamak için 2 kere okudum.
Uzak mesafe ilişkisini sağlıklı bulmuyorum,ama olsun istiyorsanız bence zemini iyi hazırlayın acele etmeyin.

OOO çok takılmışsınız bunca insan borçsuz mu evleniyor.
Biz a'dan z'ye herşeyimizi kendimiz yaptık
Belki 2 yıla kadar ara çalışmaları hariç eşim işsiz kaldı
ŞUANDA çabalarımız ile evimiz var
Eşyalar birşekilde ödeniyor ,mantık düzgün harcama yapmak
sEVGİLİNİN iyide bir işi var herşeyin aşırısına kalkacağınıza size yarayan şeyler alın
Bütçenize göre harcayın olay bu
E

bu durumda evlenecekseniz düğün borcuna girmeden sade bir nikah (en fazla akabinde abartısız bir eğlence) ve hayati olan minimum eşyayla evlenmelisiniz. bir kere evleniyorum her şeyin en iyisi olsun kafasındaysanız bikaç yıl daha bekleyin bir şey kaybetmezsiniz.

Inanin saygimizi hic bozmamistik son kavgada gunlerce agladim ve agzmdn cikanlara bile engel olamadm fiziksel olarkta yipratti 1 haftadr yatiyorum hastaliktn baristik anca toparladm
üzmeyin kendinizi böyle şeyler için sağlığınızı bozmayın düzelir her şey ama hayattan her zaman mükemmeli beklemeyin. her durumda daha iyi bir seçenek vardır

Ben de onu diyorum dersanelere girerim atanamazsm sıksrsak devlete atanirsa uzman olacak gayet iyi de olacak durum en azindan bende atanirsam cok guzel olacak onemli olan yola kiminle ciktgn dedi yasi buyuk bir ogrtmen arkdsm suan esi gorevden alindi mesela hayat hic belli olmuyo.korkuyorum ben cok sey yasadim kucuklgmden beri cesaret edemiyorm

Ayni sehirde okuduk uni yi ve tatillerdr 1 hafta 2 hafta hep ayni ortamda da bulunduk uzun tanima firsatimda oldu.zaten o guzelligi yakaladik kac kere ondn boyle zorlaniyoruz yanyana hic sorunumz yok aksine gulmektn karnimz agriyo :)

Şatafatlı bir düğün olması şart mı?
Nikah, en yakınlarla yemek olsun.
Gerekirse çalışın ki, sevgiliniz çalışmasan da olur demiş demek ki onun plan ve programına göre sorun yok. Akıllı da birine benziyor. Onu dinleyin bence.

Kaygılarınızı anlıyorum çünkü bunlar gerçeklik. Biz birbirimizi seviyoruz demeyle her şey yoluna girmiyor fakat anladığım kadarıyla geleceğiniz karanlık değil. Erkek arkadaşınız eninde sonunda bir yere atanacak. Bu süreçte hazırlıklara başlayabilirsiniz. İlla ki her şey eksiksiz olmalı diye bir şey yok. Düğün yapmazsınız mesela. Nikah ve bir eğlence yaparsınız. Bütün her şeyi almazsınız da zamanla tamamlarsınız. Kirada oturmak sizi korkutmamalı çünkü yeni evlenen kaç çift ev sahibi oluyor ki. Aileden gelen bir mal varlığı yoksa herkes birlikte çabalayıp da sahip oluyor.

Ankara'da yaşarsanız büyük şehir olduğu için iş imkanınız daha fazla olacaktır. Bence bu kadar tedirgin olmayın. Eğer bunlar sizi çok korkutuyorsa bir iki sene daha bekleyebilirsiniz.

Maddi olarak endişelenmeniz doğal ama durumunuza uygun hareket ettiğiniz sürece başedebirsiniz.Biz de aşağı yukarı benzer bir durumda evlendik.Sade nişan(gereksiz bohçadır hediyedir vs.almadık),sade nikah yaptık.Eşyalarımızı sahibinden den çok uygun fiyata aldık,bizi sarsmadı,yoksa biz de zor evlenecektik :)
Çok şükür 6 aylık evliyiz,maddeyi hiç sorun etmedik,herşey yolunda :)
Siz de abartmazsanız altından kalkarsınız.

Oyle bi insan degilm nisani bile ne fotografci ne elbise ne dugun gibi abarti sade toren yuzuk taklmasi bitti esya umrumda degil cidden ailemde her seyi gordum cok sukur.sukretmeyide bilirim.oyle her seyi abartanlarada gulerm hatta ayranim yok icmeye hesabi :) kendimi biliyorum ona ragmen urkuyorum :)

Ya korkma rabbim herseye bir öare bahşetmiş ölüm hariç dua et illaki böyle cok kişi evleniyor

herkes herseye sıfırdan baslıyor.
adını koyarsnz sadece hemen 5 ayda evlenmeyn zaten ama en azından nişanlm dersnz.

Çok fazla detayı düşünmüyor musunız ya elinizi taşın altına sokacaksınz ya da bekleyip ev araba alacaksınız hayat şartları malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…