Hayat mucadelesi beni cok korkutuyo hep ailem destek verdi simdi evlenicez kirada olucaz,evimiz arabamiz hicbr sey yok sifirdan..ben suan atanamadm bir dunya dugun borcu olacak ustesinden gelebilir miyiz ?Niye bekliyorsunuz anlamadım
Adam iyide bir işe sahip daha ne ?
Inanin saygimizi hic bozmamistik son kavgada gunlerce agladim ve agzmdn cikanlara bile engel olamadm fiziksel olarkta yipratti 1 haftadr yatiyorum hastaliktn baristik anca toparladmbir şey çok uzakdıkça sorunlar o yönde artıyor özlemekte yıpratır sizi
Her evlenen ev-araba alarak evlenmiyor ki bir sürü insan kirada oturuyor siz de oturursunuz daha sonra ilk önce evinizi alırsınız.Evde peşin para ile alınmıyor artık kredi çekersiniz peşinat biriktirip yada düğünde takılan altın ve paraları peşinat yaparsınız kendi evinizi alırsınız.Hayat mucadelesi beni cok korkutuyo hep ailem destek verdi simdi evlenicez kirada olucaz,evimiz arabamiz hicbr sey yok sifirdan..ben suan atanamadm bir dunya dugun borcu olacak ustesinden gelebilir miyiz ?
2 yillik uzaktan yuruttugum iliskim var.annem tanisti kendisiyle.atanamamis bir ogretmenim bu yil ilk kez kpssye calisicam oturup 25 yasindayim.o da ozel sektorde iyi de bir sirkette calisiyo. kpssden 90 aldi a grubu atamasi bekliyo.hep erteledik duzen otursun diye ama bu kez kavgalar artti en son ayrildik 1 hafta dayanamadik.suan issizim uzatmayalim nisan falan yapalim diyo cok yiprandik diyo ailemin tek kiziyim ama kendimi kotu hissediyorum suan..dusucemizde onun atamasi kesinlessin ankarada olalim vardi ama suan ohal var ve kurumlar ilan vermiyor ve uzatildi biliyosunuz.ayda bir gorusuyoruz bazen ve ozledikce kavga ediyoruz diyorki onumuzu goremedikce adim atamadikca yipranicaz.. hayati garanti altina alamiyorsun sanki hicbr zaman her sey yerli yerinde olsun istiyorsun ama hayat ne getirir belli olmuyo ne kadr cabalasakta bir seyler cikiyo 2 yildir bekliyoruz bir yandan insanlar asgari ucretle bir seyler yapiyo hatta cok elestirirdim ama cok buyutuyo muyum diye dusunuyorum ?? Abartili nisan fln istemiyorm hatta yaninda olmaktan baska bir sey istemiyorum ama bir yandan dugun surecinde ona yuk olmak istemiyorum..bu sartlarda adim ataniniz var mi ? Kpssye caliscm dedim ama boyle bir surecte baska bir ise bile sokabilr psikolojimevlenelim ben calistirayim seni gerekirse dusuncesinde kendisi hatta calisma bile diyo ben oyle biri degilim ama yaninda olmak istyorm artik cok yiprandik.ne olur akil verin.bu pazar konusalim artik dedi nasil yol cizmeliyim
Hayat mucadelesi beni cok korkutuyo hep ailem destek verdi simdi evlenicez kirada olucaz,evimiz arabamiz hicbr sey yok sifirdan..ben suan atanamadm bir dunya dugun borcu olacak ustesinden gelebilir miyiz ?
üzmeyin kendinizi böyle şeyler için sağlığınızı bozmayın düzelir her şey ama hayattan her zaman mükemmeli beklemeyin. her durumda daha iyi bir seçenek vardırInanin saygimizi hic bozmamistik son kavgada gunlerce agladim ve agzmdn cikanlara bile engel olamadm fiziksel olarkta yipratti 1 haftadr yatiyorum hastaliktn baristik anca toparladm
Ben de onu diyorum dersanelere girerim atanamazsm sıksrsak devlete atanirsa uzman olacak gayet iyi de olacak durum en azindan bende atanirsam cok guzel olacak onemli olan yola kiminle ciktgn dedi yasi buyuk bir ogrtmen arkdsm suan esi gorevden alindi mesela hayat hic belli olmuyo.korkuyorum ben cok sey yasadim kucuklgmden beri cesaret edemiyormHer evlenen ev-araba alarak evlenmiyor ki bir sürü insan kirada oturuyor siz de oturursunuz daha sonra ilk önce evinizi alırsınız.Evde peşin para ile alınmıyor artık kredi çekersiniz peşinat biriktirip yada düğünde takılan altın ve paraları peşinat yaparsınız kendi evinizi alırsınız.
Ayni sehirde okuduk uni yi ve tatillerdr 1 hafta 2 hafta hep ayni ortamda da bulunduk uzun tanima firsatimda oldu.zaten o guzelligi yakaladik kac kere ondn boyle zorlaniyoruz yanyana hic sorunumz yok aksine gulmektn karnimz agriyo :)2 yıldır sadece uzaktan yürütmüşsünüz. Evlilik kararı almadan önce aynı şehirde yaşayınca nasıl oluyor görseydiniz. Kavga ediyoruz ama uzaklıktan dolayı demişsiniz. Uzakta olmayınca anlaştığınızdan emin olmanız lazım.
Oyle bi insan degilm nisani bile ne fotografci ne elbise ne dugun gibi abarti sade toren yuzuk taklmasi bitti esya umrumda degil cidden ailemde her seyi gordum cok sukur.sukretmeyide bilirim.oyle her seyi abartanlarada gulerm hatta ayranim yok icmeye hesabi :) kendimi biliyorum ona ragmen urkuyorum :)bu durumda evlenecekseniz düğün borcuna girmeden sade bir nikah (en fazla akabinde abartısız bir eğlence) ve hayati olan minimum eşyayla evlenmelisiniz. bir kere evleniyorum her şeyin en iyisi olsun kafasındaysanız bikaç yıl daha bekleyin bir şey kaybetmezsiniz.
Ya korkma rabbim herseye bir öare bahşetmiş ölüm hariç dua et illaki böyle cok kişi evleniyorHayat mucadelesi beni cok korkutuyo hep ailem destek verdi simdi evlenicez kirada olucaz,evimiz arabamiz hicbr sey yok sifirdan..ben suan atanamadm bir dunya dugun borcu olacak ustesinden gelebilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?