Sizce ?

Tesekkur ederim Allah mutlulugunuzu daim etsin darisida basima insallah :)
Amin inş sizde benm gibi evlilik yaşarsınız tek tavsiyem olduğu gbi kabl et beklntni azalt değiltrmeye çalışma ufk kusrları grme başkasıyla kıyaslma grisi gelr

Bende ankarada okudum ve sevgilin gibi kpss A grubundan hazirlandim.ha benim puanim o kadar yuksek degil sanirim bi daha hazirlanacagim bu sene.
Kpss A malesef puani alıp da atanilan bi grup degil.
Ohaldeyiz ve ilanlar gelmiyor gelsede 30 50 kisilik ilanlar.yığılma yasandigi icin de 90 ustu kapatıyor.
Ilan gelecek.ilan geldikten ortalama 2 3 ay sonra kurum sinavi.hadi kurum sinavini kazandi diyelim bi 2 3 ay daha mulakat sureci.tabi burda devreye torpil giriyor.yani anlayacagim surec minimum 6 ay su saatten sonra.
Bu yüzden resmiyete dokme isini bi 6 ay erteleseniz mantıklı olur.
Duyumlara göre bu ay guy ilana çıkacak ve yuksek ihtimal sevgiliniz buna basvurur ve bu puani aldiysa kurum sinvini da gecer.
Surec uzun biraz sabırlı olmalısınız.
Bununla birlikte gecim telasi tasimaniz guzel fakat yuksek bi cogunluk evlendikten ortalama 4 5 sene sonra ev araba sahibi oldu.illa ki borc olur.yeter ki o borcu finanse edecek gelir olsun.
Not:halkbankasi uzman yardımcılığı sinavi acti.son basvuru 10 ekim.sevgilinizin haberi var mi bilmiyorum ama bence bunu da bi degerlendirsin

Tesekkurler yasa takildi halkbankasinda.91 falan puani gumruk ya da enerji bakanlgi diyodu o da oyle diyo aslinda duzen degstrmek zor degil suan istds bi sirkette calisiyor zaten ben biraz net olsun istedim her sey ama bir 6 ay daha beklersek gercektn ayrilma noktalarndn donduk kotu olur dusuncesindeyiz en azindn nisan yapip beklemek istiyo..garantisi yok hicbr seyin iste uzadikca bir olumszluk cikiyo ve yikiliyoruz teklif ettgnde subatti isten ayrildi baska ise gecti sonra kpss bekledik yani hep bir seyler cikiyor onumuze.cogu gitti azi kaldi zaten.umarm istedgnz gibi olur sizinde

Amin inş sizde benm gibi evlilik yaşarsınız tek tavsiyem olduğu gbi kabl et beklntni azalt değiltrmeye çalışma ufk kusrları grme başkasıyla kıyaslma grisi gelr
Kiyaslama cok yapiyodum evet iyi birseyler gordgmse etrafmda kavga ediyoduk cunku neden biz mutlu olamiyoruz dusuncesi ama en son ki ayrilik her seyin ne kdr gereksiz oldugunu gosterdi bana.

Simdi yagmurlar geldi ya hep bahar vardi kafamda nisan mayis gibi..ama o zamnda agustos eylul gibi olsa dugun mesafe cok kisa oluyo hazirlik falan cidden ne yapcagimi bilemedim

Simdi yagmurlar geldi ya hep bahar vardi kafamda nisan mayis gibi ama o zamnda agustosta dugun mesafe cok kisa oluyo hazirlik falan cidden ne yapcagimi bilemedim
evin için de yüzük takarsınız fazla kimseyi çağırmayın ağustos gibide evlenin.Düğüne hiç gerek yok bence.

evin için de yüzük takarsınız fazla kimseyi çağırmayın ağustos gibide evlenin.
Aynen oyle dusundum abartmaya gerek yok :) bi ton masraftanda kurtuluyo insan.
Disarda olsa suslemesi fotografi geeereksiz seyler istemesende olacak

Ha ben anlamamisim.suan calisiyor yani özelde?
O zaman tabiki bi söz nişan olabilir.
Ben sadece kurum sinavlari bekledigi suan icin ikinizinde çalışmadığı yönünde yorum yapmistim.sizde ozel okulda baslayabilirsiniz.
Boylelikle evlilikte rahat olur.
Ha benim tavsiyem simdi soz nisan olsun ama evlilik icin en azından onun memuriyetini bekleyin.
Puani cok iyi.enerji de gümrük de cok iyi hem uzmanligi hem mufettisligi.
Hersey gonlunuzce olsun.

Hangisini biraz karisik anlattim aklimdan gecenleri direk yazmisim
O emoticondan snra benim calismami istiyor demissiniz, snra sen calismassin evlenince diyor demissiniz. Calismanizi istiyormu istemiyormu?

Suan calistigi sirkette iyi bir grubun yeri aaslnda kalsa iyi olur belki ama benim burda 5 yilda gelcegm yere devltte bir yilda gelirim gozuyle bakiyo..oyle yapicaz zaten eylul gibi anca olur dugun o zmna kadr bir seylere olursa duzende oturur insallah sagolun cok sizinde her sey gonlunuzce olsn

O emoticondan snra benim calismami istiyor demissiniz, snra sen calismassin evlenince diyor demissiniz. Calismanizi istiyormu istemiyormu?
Calismayi ben istiyorum o cok istiyosan ben seni calistirirm kpss sinavina diyor :) ama evde de oturabilirsin ben ataninca diyor tabiki bu secenegi dusunmuyorum bile :)

amin.
ne güzel ki iibf mezunu olmasına rağmen özelde sevebileceği bir iş edinmiş.
umarım hersey istediğiniz gibi olur: )

amin.
ne güzel ki iibf mezunu olmasına rağmen özelde sevebileceği bir iş edinmiş.
umarım hersey istediğiniz gibi olur: )
O da issiz kalsa ben inanclarimi tamamen kaybederdim ortadogudan mezun kac ay issizlik yasadi cidden cok zor bu yerde hayata tutunmak artik bende yolumu cizmek icin cabaliyorum darisi da basiniza sizinde insallah gonlunuzcr olur

adamın zaten işi var atanırsa başka bir işe geçmiş olacak birşey farketmeyecek ki

adamın zaten işi var atanırsa başka bir işe geçmiş olacak birşey farketmeyecek ki
Benim yok iste suan ..onu sorun ediyorum tek basimiza ustesinden gelebilir miyiz diye tedirginim

O da issiz kalsa ben inanclarimi tamamen kaybederdim ortadogudan mezun kac ay issizlik yasadi cidden cok zor bu yerde hayata tutunmak artik bende yolumu cizmek icin cabaliyorum darisi da basiniza sizinde insallah gonlunuzcr olur
Anlıyorum.
Gercekten en azından bi tarafın maddi olanağının yerinde olmasi insanı rahatlatiyor
Darısı basimiza

Ben iş bulmadan evlenmem diyordum ama ilişki sursi uzayinca hadi diyorsun.
Ben de issizim bu yola girdiğimde. Hoş hala issizim ama
Zaten bir evn bir kızı olunca emin ol ailen de seve seve destek oluyor. Annem çok destek oldu bana. Ben de şımarıklıklar yapmadim elbette. Evde yakın akraba ve en yakın dostların geldigi bir nişan yaptık mesela
Siz de küçük bir nişan yaparsınız sonra siz yada sevgiliniz atanınca sade bir torenle evlenirsiniz.
İstediğin sonra sade ama şık bir yol bulunuyor

Hayat mucadelesi beni cok korkutuyo hep ailem destek verdi simdi evlenicez kirada olucaz,evimiz arabamiz hicbr sey yok sifirdan..ben suan atanamadm bir dunya dugun borcu olacak ustesinden gelebilir miyiz ?

ha dedin mi evlenilmiyor ki, siz ikinizde istiyorsanuz bi adım atın, şartlar olgunlaşınca evlenirsiniz. bana sadece bahane buluyorsunuz gibi geldi.
mesela şimdi evde basit bir söz yapın. oturun çalışın, atanın, bir dünya düğün borcu olmayacak şekilde evlenin. düğün değil nikah esastır. imkanı olmayan düğün yapmaz, bu kadar basit.
ama düğün masrafı için değil pasifize edilmemek için, güvenceniz olsun diye atanın

benimde oyle olur olursa bir düğün olur ekstra burdakini birlkte yapar onun memlekettekinide kır düğünü şeklinde yaparz herhlde ya da babası yapacakmş onu fikrim yok :) ceyizlerim tamamlamştm çoğunu zaten.ufak tefek şeyleri bile şuan halledememek bir başına geriyor insanı halbuki onca yıl okul oku bir baltaya sap olama çok zor

Gözünde büyütme bence.
Benim çeyizim falan yoktu öyle. Her şey hemen olsun demedim makul şeyleri aradım indirim takip ettim.
Mesela pasta takımım hala yok, yada şu çiçekli dallı kahvaltı takımım da yok. Gereksiz tabağa çanağa para gömmedim.
Biz sade nikah istemiştik mesela ikimizde pek oyun falan seven eğlenen tipler değildik. Kayınpederin ricasıyla yaptık haliyle onlar ödediler. Ama ödemeseydi durduk yere o masrafa girmezdik açıkçası.
Fazladan oturma odası da yapmadım. Tek bir l koltuk aldık geçtik mesela. Yok gümüşlükmüş yok vitrinmiş almadık.
Senin elinde aslında yani.
Sade düşünürsen emin ol altından kalkarsınız.
Bir de düşün ben işsizdim biz evliliğe adım attığımızda eşim özel dershanedeydi o zamanlar ve o iki ay ne maaş alıyordu ne sigortası vardı. O iki aylık süreçte gelen işsizlik maaşıyla gelinlik kaporası falan ödedik Ama şimdi gülüyoruz komik bir hatıramız oldu.
Bir şekilde yapılıyor yani birinizin işi olduktan sonra yapılıyor. Umarım mesela seneye ben de işe gireceğim daha da güzel olacak diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…