- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
Amin inş sizde benm gibi evlilik yaşarsınız tek tavsiyem olduğu gbi kabl et beklntni azalt değiltrmeye çalışma ufk kusrları grme başkasıyla kıyaslma grisi gelrTesekkur ederim Allah mutlulugunuzu daim etsin darisida basima insallah :)
Tesekkurler yasa takildi halkbankasinda.91 falan puani gumruk ya da enerji bakanlgi diyodu o da oyle diyo aslinda duzen degstrmek zor degil suan istds bi sirkette calisiyor zaten ben biraz net olsun istedim her sey ama bir 6 ay daha beklersek gercektn ayrilma noktalarndn donduk kotu olur dusuncesindeyiz en azindn nisan yapip beklemek istiyo..garantisi yok hicbr seyin iste uzadikca bir olumszluk cikiyo ve yikiliyoruz teklif ettgnde subatti isten ayrildi baska ise gecti sonra kpss bekledik yani hep bir seyler cikiyor onumuze.cogu gitti azi kaldi zaten.umarm istedgnz gibi olur sizindeBende ankarada okudum ve sevgilin gibi kpss A grubundan hazirlandim.ha benim puanim o kadar yuksek degil sanirim bi daha hazirlanacagim bu sene.
Kpss A malesef puani alıp da atanilan bi grup degil.
Ohaldeyiz ve ilanlar gelmiyor gelsede 30 50 kisilik ilanlar.yığılma yasandigi icin de 90 ustu kapatıyor.
Ilan gelecek.ilan geldikten ortalama 2 3 ay sonra kurum sinavi.hadi kurum sinavini kazandi diyelim bi 2 3 ay daha mulakat sureci.tabi burda devreye torpil giriyor.yani anlayacagim surec minimum 6 ay su saatten sonra.
Bu yüzden resmiyete dokme isini bi 6 ay erteleseniz mantıklı olur.
Duyumlara göre bu ay guy ilana çıkacak ve yuksek ihtimal sevgiliniz buna basvurur ve bu puani aldiysa kurum sinvini da gecer.
Surec uzun biraz sabırlı olmalısınız.
Bununla birlikte gecim telasi tasimaniz guzel fakat yuksek bi cogunluk evlendikten ortalama 4 5 sene sonra ev araba sahibi oldu.illa ki borc olur.yeter ki o borcu finanse edecek gelir olsun.
Not:halkbankasi uzman yardımcılığı sinavi acti.son basvuru 10 ekim.sevgilinizin haberi var mi bilmiyorum ama bence bunu da bi degerlendirsin
Kiyaslama cok yapiyodum evet iyi birseyler gordgmse etrafmda kavga ediyoduk cunku neden biz mutlu olamiyoruz dusuncesi ama en son ki ayrilik her seyin ne kdr gereksiz oldugunu gosterdi bana.Amin inş sizde benm gibi evlilik yaşarsınız tek tavsiyem olduğu gbi kabl et beklntni azalt değiltrmeye çalışma ufk kusrları grme başkasıyla kıyaslma grisi gelr
Simdi yagmurlar geldi ya hep bahar vardi kafamda nisan mayis gibi..ama o zamnda agustos eylul gibi olsa dugun mesafe cok kisa oluyo hazirlik falan cidden ne yapcagimi bilemedimBahçeniz var ise isteme-söz-nişan aynı gün yapın.Düğün yapmayın nikah yapın sonra aileniz ile beraber yemek yiyin herkesi çağırmazsınız belirli kişileri sadece.Hatta yemeği kendi bahçenizde bile yaparsınız.
evin için de yüzük takarsınız fazla kimseyi çağırmayın ağustos gibide evlenin.Düğüne hiç gerek yok bence.Simdi yagmurlar geldi ya hep bahar vardi kafamda nisan mayis gibi ama o zamnda agustosta dugun mesafe cok kisa oluyo hazirlik falan cidden ne yapcagimi bilemedim
Aynen oyle dusundum abartmaya gerek yok :) bi ton masraftanda kurtuluyo insan.evin için de yüzük takarsınız fazla kimseyi çağırmayın ağustos gibide evlenin.
Tesekkurler yasa takildi halkbankasinda.91 falan puani gumruk ya da enerji bakanlgi diyodu o da oyle diyo aslinda duzen degstrmek zor degil suan istds bi sirkette calisiyor zaten ben biraz net olsun istedim her sey ama bir 6 ay daha beklersek gercektn ayrilma noktalarndn donduk kotu olur dusuncesindeyiz en azindn nisan yapip beklemek istiyo..garantisi yok hicbr seyin iste uzadikca bir olumszluk cikiyo ve yikiliyoruz teklif ettgnde subatti isten ayrildi baska ise gecti sonra kpss bekledik yani hep bir seyler cikiyor onumuze.cogu gitti azi kaldi zaten.umarm istedgnz gibi olur sizinde
O emoticondan snra benim calismami istiyor demissiniz, snra sen calismassin evlenince diyor demissiniz. Calismanizi istiyormu istemiyormu?Hangisini biraz karisik anlattim aklimdan gecenleri direk yazmisim
Suan calistigi sirkette iyi bir grubun yeri aaslnda kalsa iyi olur belki ama benim burda 5 yilda gelcegm yere devltte bir yilda gelirim gozuyle bakiyo..oyle yapicaz zaten eylul gibi anca olur dugun o zmna kadr bir seylere olursa duzende oturur insallah sagolun cok sizinde her sey gonlunuzce olsnHa ben anlamamisim.suan calisiyor yani özelde?
O zaman tabiki bi söz nişan olabilir.
Ben sadece kurum sinavlari bekledigi suan icin ikinizinde çalışmadığı yönünde yorum yapmistim.sizde ozel okulda baslayabilirsiniz.
Boylelikle evlilikte rahat olur.
Ha benim tavsiyem simdi soz nisan olsun ama evlilik icin en azından onun memuriyetini bekleyin.
Puani cok iyi.enerji de gümrük de cok iyi hem uzmanligi hem mufettisligi.
Hersey gonlunuzce olsun.
Calismayi ben istiyorum o cok istiyosan ben seni calistirirm kpss sinavina diyor :) ama evde de oturabilirsin ben ataninca diyor tabiki bu secenegi dusunmuyorum bile :)O emoticondan snra benim calismami istiyor demissiniz, snra sen calismassin evlenince diyor demissiniz. Calismanizi istiyormu istemiyormu?
Suan calistigi sirkette iyi bir grubun yeri aaslnda kalsa iyi olur belki ama benim burda 5 yilda gelcegm yere devltte bir yilda gelirim gozuyle bakiyo..oyle yapicaz zaten eylul gibi anca olur dugun o zmna kadr bir seylere olursa duzende oturur insallah sagolun cok sizinde her sey gonlunuzce olsn
O da issiz kalsa ben inanclarimi tamamen kaybederdim ortadogudan mezun kac ay issizlik yasadi cidden cok zor bu yerde hayata tutunmak artik bende yolumu cizmek icin cabaliyorum darisi da basiniza sizinde insallah gonlunuzcr oluramin.
ne güzel ki iibf mezunu olmasına rağmen özelde sevebileceği bir iş edinmiş.
umarım hersey istediğiniz gibi olur: )
Benim yok iste suan ..onu sorun ediyorum tek basimiza ustesinden gelebilir miyiz diye tedirginimadamın zaten işi var atanırsa başka bir işe geçmiş olacak birşey farketmeyecek ki
Anlıyorum.O da issiz kalsa ben inanclarimi tamamen kaybederdim ortadogudan mezun kac ay issizlik yasadi cidden cok zor bu yerde hayata tutunmak artik bende yolumu cizmek icin cabaliyorum darisi da basiniza sizinde insallah gonlunuzcr olur
Hayat mucadelesi beni cok korkutuyo hep ailem destek verdi simdi evlenicez kirada olucaz,evimiz arabamiz hicbr sey yok sifirdan..ben suan atanamadm bir dunya dugun borcu olacak ustesinden gelebilir miyiz ?
benimde oyle olur olursa bir düğün olur ekstra burdakini birlkte yapar onun memlekettekinide kır düğünü şeklinde yaparz herhlde ya da babası yapacakmş onu fikrim yok :) ceyizlerim tamamlamştm çoğunu zaten.ufak tefek şeyleri bile şuan halledememek bir başına geriyor insanı halbuki onca yıl okul oku bir baltaya sap olama çok zorBen iş bulmadan evlenmem diyordum ama ilişki sursi uzayinca hadi diyorsun.
Ben de issizim bu yola girdiğimde. Hoş hala issizim ama
Zaten bir evn bir kızı olunca emin ol ailen de seve seve destek oluyor. Annem çok destek oldu bana. Ben de şımarıklıklar yapmadim elbette. Evde yakın akraba ve en yakın dostların geldigi bir nişan yaptık mesela
Siz de küçük bir nişan yaparsınız sonra siz yada sevgiliniz atanınca sade bir torenle evlenirsiniz.
İstediğin sonra sade ama şık bir yol bulunuyor
benimde oyle olur olursa bir düğün olur ekstra burdakini birlkte yapar onun memlekettekinide kır düğünü şeklinde yaparz herhlde ya da babası yapacakmş onu fikrim yok :) ceyizlerim tamamlamştm çoğunu zaten.ufak tefek şeyleri bile şuan halledememek bir başına geriyor insanı halbuki onca yıl okul oku bir baltaya sap olama çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?