• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce?

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
3 aylık beraberliğim iki gündür son buldu pek umursamazdım beraberken sewiyordum ama onsuz da yapabilirdim oluurda ayrılırsak acıtmaz beni diyodum ihanet uzerine ayrıldım eski sewgilisyle görüsmüs duydum ve ayrıldım ama konu su ki fazla cok fazla düsünüyorum iki dakika aklımdan cıkmıyor sizce neden konu baskası eski sewgilsi diye mi zoruma mı gidiyor yoksa asık mı oldum ne bu anlam veremiyorum biraz konusalım mı ?

İki gündür son bulmuş zaten tabi düşünürsün :)
Ay 3 aylık beraberliği bitirirken bitti demeye bile tenezzül etmezdim belki de..
Güle güle gitsin yahu..

Aşk olduğunu sanmıyorum da, o beni daha çok seviyor diye düşündün herhalde ama yaptıklarını öğrenince de kendine yediremedin gibi geldi.
Biraz zaman tanı kendine ve önüne bak

Kiz 3 aylik adam
Adamcikmis daha ;)
Bitti dedigine sukretsin ben olsam haber bile vermem yahu

Nasıl öğrendin dedektiflik mi yaptın :)

Nasıl öğrendin dedektiflik mi yaptın :)
3 aylık bir beraberlik... eski sewgilisiyle aldattı beni dün aksam öğrendim. kızlar durumu anlatayım.. bu kız sürekli arıyordu 2 ay önce beraberkn aradı erkek arkadasm da artk arama beni sewgilim var dedi kapattı teli olay kapandı sandım kendimce birdaha aramaz diyodum. tekrar arams konusmuslar hatta 4 gün önce görüsmüsler kız demis son defa görmek istiyorm die dün bunları kızdan duydum aldm numarayı aradım anlattı kız hayatında benm oldugumu bile bile kabul etmıs görüsmek istemis sewgilim olacak o sahıs gitmesem intar edecekti diyor.. ve üstelik numarasını isterken kızın benden önc arayıp tehdit etmis birsey aanlatırsan sonun olur diye .. kızla konustuksan sonra döndüm kendisine beni birdaha arama diyip kapattım teli sonra engelledim heryerden msj atmıs zaafımın kurbanı oldum senin yanında zerre kadar degeri yok affet die söylemiyorm bi esseklik ettim özür dilemeye yuzüm yok .. cvp wermedim istemesemde yüzünü görücem yakınz ne yapıcaam bennn :KK43:

tuhaf bisey bir cözebilsem ALLAH yasatmasında siz yasasanz aynı durumu ne hissederdiniz
Başka kadın,
Rekabet ,nefret,hadi oradan beni o çirkinle mi aldatmış,
Bana ne ben daha güzelim
Tekrar elde edeyim de tekmeyi basayım.
Bunları hissederdim,
Çok mu dürüst oldu ,napim huyum kurusun.Yalanların arkasına sığınarak hayatımı köreltemiyecem,
:KK53::KK53::KK53:

Back
X