• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce?

Başka kadın,
Rekabet ,nefret,hadi oradan beni o çirkinle mi aldatmış,
Bana ne ben daha güzelim
Tekrar elde edeyim de tekmeyi basayım.
Bunları hissederdim,
Çok mu dürüst oldu ,napim huyum kurusun.Yalanların arkasına sığınarak hayatımı köreltemiyecem,
:KK53::KK53::KK53:
aa aynı ben :)) bak bisey diycem bunları yapmak istiyorum ama ya gurur :((

3 aylık bir beraberlik... eski sewgilisiyle aldattı beni dün aksam öğrendim. kızlar durumu anlatayım.. bu kız sürekli arıyordu 2 ay önce beraberkn aradı erkek arkadasm da artk arama beni sewgilim var dedi kapattı teli olay kapandı sandım kendimce birdaha aramaz diyodum. tekrar arams konusmuslar hatta 4 gün önce görüsmüsler kız demis son defa görmek istiyorm die dün bunları kızdan duydum aldm numarayı aradım anlattı kız hayatında benm oldugumu bile bile kabul etmıs görüsmek istemis sewgilim olacak o sahıs gitmesem intar edecekti diyor.. ve üstelik numarasını isterken kızın benden önc arayıp tehdit etmis birsey aanlatırsan sonun olur diye .. kızla konustuksan sonra döndüm kendisine beni birdaha arama diyip kapattım teli sonra engelledim heryerden msj atmıs zaafımın kurbanı oldum senin yanında zerre kadar degeri yok affet die söylemiyorm bi esseklik ettim özür dilemeye yuzüm yok .. cvp wermedim istemesemde yüzünü görücem yakınz ne yapıcaam bennn :KK43:
Okudum okudum canım mersi ;)
Ucuz kurtulmuşsun vallahi.
Benim ex de bi kızlayken bana yazıp duruyordu kalktım msjları kıza attım kız devam etti yüzsüzce :KK53: sonra ex kızdan ayrılıp sensiz olmuyor diye bana döndi işte böyle de karaktersizler nefret ettim artık erkeklerden. :işsiz:

Okudum okudum canım mersi :KK66:
Ucuz kurtulmuşsun vallahi.
Benim ex de bi kızlayken bana yazıp duruyordu kalktım msjları kıza attım kız devam etti yüzsüzce :KK53: sonra ex kızdan ayrılıp sensiz olmuyor diye bana döndi işte böyle de karaktersizler nefret ettim artık erkeklerden. :işsiz:
sen ne yaptın peki

aa aynı ben :)) bak bisey diycem bunları yapmak istiyorum ama ya gurur :KK43:(
Kız yapma öyle şeyler,boşa vakit harcarsın çünkü.Öfkeyle kalkan zararla oturur misali.Vallahi değmez.
Düşünmeye engel yok,düşün,gıcık ol,say söv.Yakın arkadaşlarına anlat,onlarla vakit geçir.Auran değişsin.
O yaptığı terbiyesizlikle başbaşa kalsın,sen de süslen püslen,yenilere aç gönlünü.

sen ne yaptın peki
Tabiki de kabul etmedim bence o kızla devam et birbirinize layıksınız o da senin gibi gurursuz dedim. Böyle kişilere erkek denir, adamlık başka şey. :)

Gayet normal hep diyorum aciyacak ama gececek. Gecincede mazi olacak.

Biraz zaman

Back
X