sizcede bi tuhaflik yokmu?

lal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
3.864
40
163
merhaba arkadaslar

sizlere bir sorum olacak cünkü kafam baya bi karisti...

bir kac gün önce adet kanamam bitti ve dün tekrar cok az bi sekilde kanamam oldu aksam. gündüz boyunca asiri sekilde midem bulanmisti zaten.
dogum kontrolu hapi ile korunuyorum 4 yili askin bir süredir ve ilk defa basima geliyor. bu sebeble biraz tedirginim aslinda.
gectigimiz ay böbrek doktorumun verdigi bir antibiyotik kullandim. bu ay ki kanamam cok fazla ve sivi bi sekilde oldu. normalde hem az olur ve belki ilk 2 gün agrim olur sonra agrilar kesilir. ama bu sefer son gününe kadar karnim ve belim cok asiri derecede agridi.
en son ne zaman iliskiye girdigimizi de hatirlamiyorum malesef.

sizce neyden kaynaklanmis olabilir? beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.

arakadaslar bu durum normal mi? neden kimse cevap yazmiyor?

arakadaslar bu durum normal mi? neden kimse cevap yazmiyor?

Ben antibiyotigin dogum kontrol hapinin etkisini kaldiriyor diye duymustum canim ama yinede normal degil boyle olmasi doktora git bence hamile olma olasiligin yok gibi geliyo ama yinede bazi aylarda kadinlarin dengeleri bozulabiliyo belki oyuzden olmustur canim

Ben antibiyotigin dogum kontrol hapinin etkisini kaldiriyor diye duymustum canim ama yinede normal degil boyle olmasi doktora git bence hamile olma olasiligin yok gibi geliyo ama yinede bazi aylarda kadinlarin dengeleri bozulabiliyo belki oyuzden olmustur canim

cevabin icin tesekkür ederim briec...hamile oldugumu düsünmüyorum aslinda pek ama ilk defa oldugu icin tedirgin oldum...

Back
X