- 13 Ekim 2022
- 11
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi zambak0607
merhaba arkadaşlar doğru yeremi açtım konuyu bilmiyorum ilk defa yazıyorum o yuzden yanlış olduysa kusura bakmayın konuya geleyim ben 11 yıllık evliyim ve eşimle 11 yıldır ayrı odalarda uyuyoruz 1 tane kızımız var kızım yüzünden işimi bıraktım çünkü yasadığımız ilde hiç tanıdığım yok ailem,akrabalarım,arkadaşlarım başka ilde yaşıyorlar.eşim bana karşı evlenmeden önce hep çok iyi ilgiliydi fakat evlendikten hemen bi kaç gün sonra tuhaf davranmaya başladı hemen ayrılmak istedim bebeğimin olacağını öğrenince vazgeçtim kendisiyle defalarca bu konuyu konuştum bütün evlilikler böyle deyip normal hayatımiza devam ettik taşınmak istedim ailemin olduğu yere yardım etmiceğini söyledi işe girmek istedim her seferinde hiç yardım etmiceğini söyledi taşınamadım ailem bu konuda çok katı yardımcı olmuyorlar her boşanma lafında eşim ortamı terk edip konuşmuyor bile gündelik olaylara geri dönuyor sanki hicbişey olmamis gibi.aslında olan biten çok şey var tabiki çok sinir bozucu uğradığım haksızlıklar maddi manevi bir dolu sıkıntılar ama sıkmayayım sizi o yüzden sorum siz olsaydınız ne yapardınız?