Evet kısaltma yok aksine ekleme yapılıp uzatılmış..Umarım küçülürde azda olsa normale dönertoparlayacagi soyleniyor. 6 aydan once tam bisi soylemek mumkun olmuyormus. ama cok kisaltma yapilmamis galiba.. uyumlu dogal gorunuyor
ekleme var gibi gelmedi bana. uzun degil bence kesinlikle sadece hafif kaldirilinca cok da sis olunca oyle gorunuo.. deri kikirdaga hic oturmamistir ki o kadar kisa surede. cok hos be uyumluEvet kısaltma yok aksine ekleme yapılıp uzatılmış..Umarım küçülürde azda olsa normale döner
ilk sayfaya ekledim yandan duruşunu..İkinci bir ameliyata sıcak bakmıyorsan, için rahat olsun, burnun çok güzel. Estetikli burun deyince gerçekten hepsi birbirinin aynı. Aşırı kavis ve aşırı küçültme, kendilerini çok belli ediyorlar. Seninki gayet güzel.
Yandan alnını ve çeneni de alacak şekilde foto koyabilir misin gözlerini sansürleyip?
Evet burun ucum çok sert ödem olduğunu bende hissediyorum..yalnız bugün farkettim burun sırtımda küçük bi çıkıntı geliyor elime..kemik gibi hatta..korkuyorum zamanla ödemler inince çöküntüler olmasındanburun ucun hala şiş canım ondan uzun gözüküyor çok belli , dert etme. İstersen burun ucuna baskı yapmadan 3-4 dk buz uygula . Ben öyle yapıyordum ilk zamanlarda şiş mi değil mi anlaşılıyordu. Ama kesin sonuç 1-2 sene sana öyle diyeyim. Ben 1 sene 2 ay sonra doktora gittiğimde bile doktor diyordu burnunun ucunda hala ödem var diye
Ay çok güzel duruyor boşuna dert ediyorsun. Önceki eklediklerinden daha iyi duruyor tüm yüzde görünce. Yüzün de öyle burnunu büyük gösterecek bir küçüklükte değil, burun büyük ya da uzun durmuyor. Yüzüne tam olmuş.ilk sayfaya ekledim yandan duruşunu..
teşekkür ederim yandan bende beğeniyorum ama öndende keşke öyle dursa..burun kenarlarım gözlerime doğru şiş ve biraz kalın duruyor.bakışlarım eskisi gibi değil..inşallah zamanla istediğim gibi olur.bi sorun çıkmaz.Ay çok güzel duruyor boşuna dert ediyorsun. Önceki eklediklerinden daha iyi duruyor tüm yüzde görünce. Yüzün de öyle burnunu büyük gösterecek bir küçüklükte değil, burun büyük ya da uzun durmuyor. Yüzüne tam olmuş.
Aaabaşörtülü fotoda normal duruyor henüz erken süreç olduğu için olabilir ama şöyle de bir gerçek var bunu senin için yazmıyorum estetik burunların hepsi yandan güzeldir bunu herkes yapabiliyor ama önden herkes yapamıyor ama seninki güzel olmuş o zamandan bu zamana değişim olmuştur zaten şu an nasılsın memnun musun ben yarın oluyorum bugün gidip görüştüm yarın için pat gün almış oldum ilk kez bu kadar amel acele iş yapıyorum
AaaFAZLANAZLI kararın hayırlı olsun..böyle bi düşüncen olduğunu bilmiyodum şaşırdım..çok çok güzel okkagibi,istediğin bi burnun olur inşallah
canım çok sağ ol benim estetik kaygım yoktu nefes problemim vardı nazal valv darlığı septum deviasyon falan oldum bitti bile morluk yok ağrı yok maşallah diyeyim kendime. bandajı çıkarttım bile sadece tampon varAaaFAZLANAZLI kararın hayırlı olsun..böyle bi düşüncen olduğunu bilmiyodum şaşırdım..çok çok güzel okkagibi,istediğin bi burnun olur inşallah
ömrümde ilk kez bu kadar çabuk bir şeye karar verdim eski dr uman memnun olsaydım ona olabilirdim ama yaptığı burunları canlı gördüğüm için beğenmiyorumHerkes bizmi yahu kaç ay önceden bayrak sallıyoruz bak pat almış günü oluyor:)))FAZLANAZLI sağlıkla atlat hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden
canım çok sağ ol benim estetik kaygım yoktu nefes problemim vardı nazal valv darlığı septum deviasyon falan oldum bitti bile morluk yok ağrı yok maşallah diyeyim kendime. bandajı çıkarttım bile sadece tampon var
ömrümde ilk kez bu kadar çabuk bir şeye karar verdim eski dr uman memnun olsaydım ona olabilirdim ama yaptığı burunları canlı gördüğüm için beğenmiyorum
size foto ekliyim bakın bakalım nasıl olmuş doğallığının asla bozulmamasını karakterinin değişmemesini istedim
Eki Görüntüle 1893821 [/
Çok geçmiş olsun valla çok iyi görünüyor morarmada yok, en iyisini yapmışsın benim gibi gün alıp vazgeçmiyorsun al günü ertesi gün ol :))))
canım çok sağ ol benim estetik kaygım yoktu nefes problemim vardı nazal valv darlığı septum deviasyon falan oldum bitti bile morluk yok ağrı yok maşallah diyeyim kendime. bandajı çıkarttım bile sadece tampon var
ömrümde ilk kez bu kadar çabuk bir şeye karar verdim eski dr uman memnun olsaydım ona olabilirdim ama yaptığı burunları canlı gördüğüm için beğenmiyorum
size foto ekliyim bakın bakalım nasıl olmuş doğallığının asla bozulmamasını karakterinin değişmemesini istedim
Eki Görüntüle 1893821
Şekerim ameliyat oluyormuşsun güzel bir süreç diliyorum, umarım memnun kalırsın. Sevgilerbaşörtülü fotoda normal duruyor henüz erken süreç olduğu için olabilir ama şöyle de bir gerçek var bunu senin için yazmıyorum estetik burunların hepsi yandan güzeldir bunu herkes yapabiliyor ama önden herkes yapamıyor ama seninki güzel olmuş o zamandan bu zamana değişim olmuştur zaten şu an nasılsın memnun musun ben yarın oluyorum bugün gidip görüştüm yarın için pat gün almış oldum ilk kez bu kadar amel acele iş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?