:))))) sağol kuzummusg ye bakinca kendimi kahvemi icip fincanin icerisine caresizce bakiyormus gibi hissediyorum.
o derece bisi anlamiyorum bacim hayirlisi olsun.
Kız kız :)))))doktor bacak arasını erkeğe benzetti???
Sağol kuzum bugun 8de randevum var yazarım sonucu bakalım prenses bizi kandırıyormu yoksa gerçekten erkek mi:)Ben hiç anlamıyorum canım biliyorsun.ama inşallah gönlünden geçen olsun.sağlıklı hayırlı evlat olsun
Sonuçta ne çıktı :)Sağol kuzum bugun 8de randevum var yazarım sonucu bakalım prenses bizi kandırıyormu yoksa gerçekten erkek mi:)
Erkek canım:))Sonuçta ne çıktı :)
Bu devlette olan ultrason oldugu için net değil devlettekide erkeğe benzetmişti zaten burdada bacak arasında bi çıkıntı var özeldede net pipiyi gördük doktor daha iyi biliyordur heralde yani bende gözlerimle gördüm tabi:))))Bacak arası kız bebeğe benziyor nasıl erkek dedi doktor anlamadım :)sağlıkla gelsin ins
Kuzum ben 3kez gördüm rüya hep kız gördüm. Ama dediğin gibi erkek hissediyordum hatta kadın bana kız deyince çok şaşırmıştım anneler hisseder derler ya bence doğru ama rüyaların tersi çıkıyor :)) sana kaçıncı haftada kız dedi ve özele mi gidiyorsunDoktor baslarda kız demesine rağmen erkek hissettnmi canım yada rüyalar vs doktor bana kız dedi hala şiddetle erkek hissediyorum ilk bebeği m kız bebişleri coook sevmeme rağmen:))
12 haftada idik Evet canım özele gidiyrm bakalım benim bebeğin nub u baya acılı dik ama 45 derece değil doktor 45 üstü erkek deriz dedi bende işkillendim çoğu site 30derece diyor ben ölçtüm tarttım benim bebek 40° de nub u pazartesi bakarız artık bende erkek bebek görmedm erkek bebeği işaret eden rüyalar gördüm .at gibi yumurta silah maviler bakalım çok merakıma da anlam vermiş değilim ama hisselerin kuvvetli mi ölçmüş olacagımKuzum ben 3kez gördüm rüya hep kız gördüm. Ama dediğin gibi erkek hissediyordum hatta kadın bana kız deyince çok şaşırmıştım anneler hisseder derler ya bence doğru ama rüyaların tersi çıkıyor :)) sana kaçıncı haftada kız dedi ve özele mi gidiyorsun
Canım nubun gözüktüğü ultrason varsa bakayım. Bu arada benim bebeğin nubuna paralel demişti herkes12 haftada idik Evet canım özele gidiyrm bakalım benim bebeğin nub u baya acılı dik ama 45 derece değil doktor 45 üstü erkek deriz dedi bende işkillendim çoğu site 30derece diyor ben ölçtüm tarttım benim bebek 40° de nub u pazartesi bakarız artık bende erkek bebek görmedm erkek bebeği işaret eden rüyalar gördüm .at gibi yumurta silah maviler bakalım çok merakıma da anlam vermiş değilim ama hisselerin kuvvetli mi ölçmüş olacagım
Kız nubu böyle olmuyor direk paralel oluyor seninki gerçekten açılı bemce erkekDaha önce diğer topikten hatırlarsın bebeğimi kesin canım nub da bariz acı var doktora erkek diyorum yok 45 ° değil altın da kız dedi eşimde doktorlara bile inanmaz oldun artık diyor :) bakalım kim haklı çıkacak doktor mu ben mi:)Svgnnn
Ayyyyy gözün aydın çok sevinndimmmErkek canım:))
Çok sağol kuzum :*****Ayyyyy gözün aydın çok sevinndimmm
12. Haftada yanılma payı bence yüksek benimm bebişin çıkıntısı olduğu gibi ortada devlet doktoru kız olabilir(anatomik tarama için de orda muayene ediyorlar sonra randevu veriyorlar yoksa başka doktora hayatta gitmem) dedi kendi doktorum erkek dedi bende şaşkınlıkla kala kaldım ve biz 17.haftada gittik :)) ama attığın ultrason resminde erkek gibi duruyor bizim bebişin son resmi bu bak. Birde ben rüyamda hep oğlan gördüm sanki kız olacakmış gibime gelsede seslenirken istemsiz oğlan çocuğuuymuş gibi seslendim hep. Anne hisseder diyorlar ama ben tam hissedemedim :) sadece oğlan bir tık daha ağır basıyordu. Sağlıkla gelsinler inşallahDaha önce diğer topikten hatırlarsın bebeğimi kesin canım nub da bariz acı var doktora erkek diyorum yok 45 ° değil altın da kız dedi eşimde doktorlara bile inanmaz oldun artık diyor :) bakalım kim haklı çıkacak doktor mu ben mi:)Svgnnn
Doğru diyorsun canım özellikle devlet hastanesinde daha çok yanılma oluyor şunu anlayamıyorum pipi görmedim diye kız demesi çok yanlış birde o an gözükmüyor olabilirmiş kiii benimde öyle oldu muhtemelen kız organını görmeden kız diyip kesin konuşan bi tecrübesize denk geldim bende zaten doktorum erken demişti kız diyen radyoloğdu ciddiye almamam lazımmış :)))12. Haftada yanılma payı bence yüksek benimm bebişin çıkıntısı olduğu gibi ortada devlet doktoru kız olabilir(anatomik tarama için de orda muayene ediyorlar sonra randevu veriyorlar yoksa başka doktora hayatta gitmem) dedi kendi doktorum erkek dedi bende şaşkınlıkla kala kaldım ve biz 17.haftada gittik :)) ama attığın ultrason resminde erkek gibi duruyor bizim bebişin son resmi bu bak. Birde ben rüyamda hep oğlan gördüm sanki kız olacakmış gibime gelsede seslenirken istemsiz oğlan çocuğuuymuş gibi seslendim hep. Anne hisseder diyorlar ama ben tam hissedemedim :) sadece oğlan bir tık daha ağır basıyordu. Sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?