- 10 Aralık 2017
- 48
- 10
- 3
- Konu Sahibi Deryaasuu1
-
Muhtemelen psikolojiktir test yaptır kafa rahatlayınca adet gelir. Ben bu sitede bi bunu anlamıyorum aslında anlamamakta değil düşünce çelişkisi var insanlarda. Bu tarz birliktelik yaşayan birine evlilik dışı neden ilişki yaşama gereği duyuyorsun deyince namus bekçisi misiniz? Namus iki bacak arası miİyi günler arkadaşlar birlesme olmadan cinsel birseyler yaşadım hala adetim 2 gün gecikti erkek arkadaşım psikolojik olarak stres oluyorsun o yüzden olmuyorsun diyor. Sizce hamile olma ihtimali var mı?
Sperm rahime ulaşmadan hamile kalamazsın
Tabi erkeğin oturduğu tuvalete oturup hamile kalmİş olan kadınların rivayetleri şehir efsaneleride mevcuttur:)
Sorunun cevabını adam gibi verip gide bilirsin mesela?Ben anlam veremiyorum. Yaptığınız şey hamile kalmayınca yanlış ve stresli değilde, aksi olunca neden stres yapıyorsunuz?? Evlilik olmadan yakinlaşmalar bu tarz konuşmalar çok yanlış.
Sadece tedirgin oldum neden bu şekilde tepkiler yiyorum anlam veremedim?ben hala anlam veremiyorum bu sorulara
birleşme olmadan nasıl hamile kalacaksınız
Adet olmayınca tedirgin oldum sadeceSperm rahime ulaşmadan hamile kalamazsın
Tabi erkeğin oturduğu tuvalete oturup hamile kalmİş olan kadınların rivayetleri şehir efsaneleride mevcuttur:)
Sorunun cevabını nasıl vereceğimi sizden öğrenecek değilim. Kaldı ki mesajimda bir hakaret ya da yanlış birşey yok. Sakin olunSorunun cevabını adam gibi verip gide bilirsin mesela?
Sadece tedirgin oldum neden bu şekilde tepkiler yiyorum anlam veremedim?
teşekkur ederimMuhtemelen psikolojiktir test yaptır kafa rahatlayınca adet gelir. Ben bu sitede bi bunu anlamıyorum aslında anlamamakta değil düşünce çelişkisi var insanlarda. Bu tarz birliktelik yaşayan birine evlilik dışı neden ilişki yaşama gereği duyuyorsun deyince namus bekçisi misiniz? Namus iki bacak arası mi
Evlilik dışı birliktelik burdaki insanlar için çok normal. Madem doğal neden burda problem olarak görülüyor neden çözüm arıyorsunuz? Hani çok normaldi ne gerek var çözüm aramaya bende bunu sorma ihtiyacı duyuyorum
O zaman yorum yapma sana acayip geliyorsa. Zorunda değilsin?
. İnsanlar illa sevdigi biriyle birseyler yasamak için evli mi olmak zorunda?Ben anlam veremiyorum. Yaptığınız şey hamile kalmayınca yanlış ve stresli değilde, aksi olunca neden stres yapıyorsunuz?? Evlilik olmadan yakinlaşmalar bu tarz konuşmalar çok yanlış.
Haklısını yorumunuz icin de teşekkür ederim sadece tedirginim 3 gundur adet olmadım geçti her yerde risk yazınca korktum genede teşekkürler konuşa bilecek kimsemde olmayıncatatlım çünkü bunu bilemeyecek kadar cahil değilsin
Haklısını yorumunuz icin de teşekkür ederim sadece tedirginim 3 gundur adet olmadım geçti her yerde risk yazınca korktum genede teşekkürler konuşa bilecek kimsemde olmayınca
Benim soruma benim istediğim gibi veirirsi. Hakaret ettin diye birşey demedim benim Yaptıklarım seni ilgilendirmez sadece fikir sordum bu kadar rahatsızsan okur cevap vermez geçersin?Sorunun cevabını nasıl vereceğimi sizden öğrenecek değilim. Kaldı ki mesajimda bir hakaret ya da yanlış birşey yok. Sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?