- 28 Kasım 2010
- 42.415
- 140.884
- 798
- Konu Sahibi Deryaasuu1
-
Ilişki bile olmamış baksana hamilelik zaten Başlı başına bir mucizeTeşekkür ederim kafam çok karıştı 3 gundur adetim gelmedi gecikince korkuyorum
girmeyin konularını gectik bizBirlesme olmadiysa zor. Hamile degilsinizdir ama madem strese gireceksiniz yasamayin bu tarz seyler
benee biliyorum siteler aklımı karıştırdı adetim de 3 gündür gecikinceMillet birleşme yoluyla hamile kalamıyor siz birleşmeden hamile kalacaksınız öyle mi
Anlamadimgirmeyin konularını gectik biz
haklısınız ne bileyim gecikti 3 gundur onun korkusu var moralim bozuldu bende biliyorum ama iste gerginimIlişki bile olmamış baksana hamilelik zaten Başlı başına bir mucize
Yok birsey tesekkur ederim yorumunuz icinAnlamadim
emin ol hepsini biliyorum evli insanalrdan bile çok adetim gecikti ondan bu korkuÖnce vücudunuzu, hamile kalma yollarını öğreneceksiniz sonra sevişeceksiniz.
Bu kadar iddialı olma :)emin ol hepsini biliyorum evli insanalrdan bile çok adetim gecikti ondan bu korku
okumadigim site doktor siteleri kalmadi ozel olarak bire bir sordugum doktor bile oldu birlesme olmadan hamilelik olasiligi 1000 1 onu bile biliyorum ama gecikince korkuyorum insanlik hali isteBu kadar iddialı olma :)
Evli insanlardam bile çok bilseydin tam bir birleşme olmadan hamilelik olasılığının olmayacağını bilirdin mesela.
Adet stresten gecikebilir. Bu kadar panik yaşayacağına heyecan yaşama daha iyi
Konu sacma da bu yorum da sacma. Ahlak zabitalari cogaldi. Ben boyle bir sey yasamadigim halde soyluyorum bak. Kimseyi ilgilendirmez yanlisi.Ben anlam veremiyorum. Yaptığınız şey hamile kalmayınca yanlış ve stresli değilde, aksi olunca neden stres yapıyorsunuz?? Evlilik olmadan yakinlaşmalar bu tarz konuşmalar çok yanlış.
komu sacma çünkü ilk defa yasiyorum boyle birsey ve ilk defa adetin boyle gecikti birçok şeyi nasil hamile kalincagini bende biliyorum ama korku buKonu sacma da bu yorum da sacma. Ahlak zabitalari cogaldi. Ben boyle bir sey yasamadigim halde soyluyorum bak. Kimseyi ilgilendirmez yanlisi.
Offf bu kadar korkuyorsaniz yapmayın ya ya da adam gibi korunun.[/QUO of gerçekten sizin gibilerine cevap vermekten Yoruldum o yüzden susuyorum
Sana mantıklı mı geliyor Allah aşkına?O zaman yorum yapma sana acayip geliyorsa. Zorunda değilsin?
Benim yorumum da sizi ilgilendirmez. Ben ahlak zabıtası değilim hiç bir kadının üzülmesini istemeyen bir kadınım bu kadar.Konu sacma da bu yorum da sacma. Ahlak zabitalari cogaldi. Ben boyle bir sey yasamadigim halde soyluyorum bak. Kimseyi ilgilendirmez yanlisi.
Demekki kenfimde değilim ve çıkış yolu arıyorum kadin olucaksin bide insan oflayip puflayacagima aciklar gerçi neyse yaSana mantıklı mı geliyor Allah aşkına?
Haddini bil!Demekki kenfimde değilim ve çıkış yolu arıyorum kadin olucaksin bide insan oflayip puflayacagima aciklar gerçi neyse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?