Sizcede ihtimal var mı?

Birlesme olmadiysa zor. Hamile degilsinizdir ama madem strese gireceksiniz yasamayin bu tarz seyler

Millet birleşme yoluyla hamile kalamıyor siz birleşmeden hamile kalacaksınız öyle mi

emin ol hepsini biliyorum evli insanalrdan bile çok adetim gecikti ondan bu korku
Bu kadar iddialı olma :)
Evli insanlardam bile çok bilseydin tam bir birleşme olmadan hamilelik olasılığının olmayacağını bilirdin mesela.
Adet stresten gecikebilir. Bu kadar panik yaşayacağına heyecan yaşama daha iyi

okumadigim site doktor siteleri kalmadi ozel olarak bire bir sordugum doktor bile oldu birlesme olmadan hamilelik olasiligi 1000 1 onu bile biliyorum ama gecikince korkuyorum insanlik hali iste

Ben anlam veremiyorum. Yaptığınız şey hamile kalmayınca yanlış ve stresli değilde, aksi olunca neden stres yapıyorsunuz?? Evlilik olmadan yakinlaşmalar bu tarz konuşmalar çok yanlış.
Konu sacma da bu yorum da sacma. Ahlak zabitalari cogaldi. Ben boyle bir sey yasamadigim halde soyluyorum bak. Kimseyi ilgilendirmez yanlisi.

Konu sacma da bu yorum da sacma. Ahlak zabitalari cogaldi. Ben boyle bir sey yasamadigim halde soyluyorum bak. Kimseyi ilgilendirmez yanlisi.
komu sacma çünkü ilk defa yasiyorum boyle birsey ve ilk defa adetin boyle gecikti birçok şeyi nasil hamile kalincagini bende biliyorum ama korku bu

Offf bu kadar korkuyorsaniz yapmayın ya ya da adam gibi korunun.

Benim yorumum da sizi ilgilendirmez. Ben ahlak zabıtası değilim hiç bir kadının üzülmesini istemeyen bir kadınım bu kadar.

Demekki kenfimde değilim ve çıkış yolu arıyorum kadin olucaksin bide insan oflayip puflayacagima aciklar gerçi neyse ya
Haddini bil!
Asıl sen nasıl kadın olacaksın bu akılla?
Birleşme olmadan hamile mi kalınır?
Nasıl hamile kalacağını bizden mi öğreneceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…