• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcede insan hayatta sadece 1 kez mi asIk olur?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Bazi insanlarin düsünce tarzina göre insan hayatta gercek anlamda sadece bir kez asIk olur. Daha cokta erkekler kullanirlar bu kelimeyi. Bunuda cok fazla beraberlik yasamalarina bagliyorum. 10 kiz arasindan birini secerler ve o asIk olduklari kizdir.
Böyle düsünen bayanlarda var tabi.

Ama ben hic kimsenin sadece 1 kere asIk olabilecegine inanmiyorum.
Bence her insan, kadin olsun erkek olsun, bir kac kez asIk olabilir diye düsünüyorum. Ve bu herkes icin gecerli bence.

Siz ne diyorsunuz?

evet sadece 1 kez diyen kendini kandırır bi zamanlar benim yaptığım gibi..aşk vardır ve kene gibi yapışır kalır insana..ne terkedebilirsin onu nede onun gitmeye niyeti vardır..yıllar geçsede üstünden o hep bi köşede kalır ve seni izler.

ben hayatta sadece eşime aşık oldum,ilk görüşte aşık olduk ve evlendik.ama insan hayatta 1kere aşık olmaz sanırım.sonuçta hayatta bir kaç kere aşık olanları da gördüm.bu biraz göreceli bir kavram sanırım.allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim :)

bence bir kere aşık olur insan bunu aşık olduktan sonra hayatınıza giren ve çıkanların bırakacağı yara ve hasara göre değişir,zaten anlamanızda zor olmaz hangisi aşk, hangisi hoşlanma,hangisi tutku, ama aşkın büyüsü tektir ve bi kere yaşanır, aşk bir kere yaşanır grerisi tekrardır

bence de o delilik o gözü insanın hçbirşeyi görmemesi
bir kez başa gelir sonra sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali
hep temkinli yaklaşır insan kişilere..sonrasında belki daha iyileri çıkar belki
herşey dha güzel olur buna ihtimal veririm ama aşık olmak çok farklı birşey...

Bence ne sayısı, ne yaşı vardır Aşk' ın...
Bazen ansızın, bazen yavaş yavaş işler insanın içine...
Am ne olursa olsun bitmeye mahkum :(

bence de o delilik o gözü insanın hçbirşeyi görmemesi

ılıskıyı bır cok kez yaşarsın herşey,herkes bırseyler katar sana ama hep o insanı başkalarında ararsın,onun özelliklerini başkaları ile karşılaştırırsın.o olsaydı bunu yapardı dersın.bazen unutursun ama en ufak bırsey bır anda sana onu hatırlatır.sonrasında belkı unutursun ama başkasınıda onun gibi sevemezsin

Bence birden cok asik olabilir herkez.Zaten artik bunu bilimde soyluyor.
Ama ilk ask asla unutulmuyor o bir gercek:))

insan birden fazla aşık olabilir bence sadece bir kişiye aşık olduğunu söyleyenler ya zaten ikinci bir kişiye ihtiyaç duymamışlardır ya da aşktan yorulmuşlardır

bence küçük yaşlarda yaşarsın aşk sanarsın ama biyıl geçer anlarsınki peeh:)sora biri çıkar gelir karşına işte o gerçk aşkdır anlarsın benim aşkım gibi...ah askerim ah

bence biçok kez aşık olabilir insan aşık oldugun insan hayatından çıktıgında o aşk bitmiştir bana göre görmediğin haber almadıgın insanada sürekli aşk besleyemessin

ne ben eşimin ilk aşkıyım nede eşim benım ilk aşkım..
ama ıkımızde bırbırımızın son aşkıyız :asigim:

kesinlikle hayır:delphin:
insan çoğu kez aşık olabilir ama gerçekten 1 kere sever....
aşk geçici sevgi kesinlikle kalıcıdır benceee:asigim:

Bazi insanlarin düsünce tarzina göre insan hayatta gercek anlamda sadece bir kez asIk olur. Daha cokta erkekler kullanirlar bu kelimeyi. Bunuda cok fazla beraberlik yasamalarina bagliyorum. 10 kiz arasindan birini secerler ve o asIk olduklari kizdir.
Böyle düsünen bayanlarda var tabi.

Ama ben hic kimsenin sadece 1 kere asIk olabilecegine inanmiyorum.
Bence her insan, kadin olsun erkek olsun, bir kac kez asIk olabilir diye düsünüyorum. Ve bu herkes icin gecerli bence.

Siz ne diyorsunuz?

bir kez aşık olmaz bence insan kendini durmadan yeniliyor bitenin yeine yenisi başlıyor benim sevdiğim adam ilk aşkım dilerim son olur:utangac:

bence bir kez aşık olunur..insanın hayatta unutamıcağı hiç aklından çıkaramadığı 1 kişi olur..kimse aynı anda birden fazlasını düşünemez bence..buna ayran gönüllülük denir..diğerleri ise hoşlantı yada alışkanlıktırr..

aşkın tanımına bağlı aslında çoğu insan saplantıyla aşkı birbirine karıştırıyo

Bencede insan hayatta bi kere aşık olur, diğerleri sevgidir, hoşlantıdır, bağlantıdır, aşk yanılmasıdır vs.

Son düzenleme:
Niye 1 kere olsun ki ? Bu mantıkla ben sevgilime aşık değilim demek ki...:ssz: İnsan hata yapar,sever,ayrılır ve yeniden aşık olabilir.:16:

bir kere olduğuna inananlardanım.... hayatıma girenler oldu ama o duyguyu hiç yaşamadım bir daha.. yaşayacağımı da zannetmiyorum.

Insan hayatinda asik oldugu kisilerin sayisi cok azdir, ama asla bir kez asik olur denilemez. Bazilari hoslantidir, bazilari sevgidir. Ama insan hayatinda birden fazla kez asik olabilir.

Back
X