Sizcede Öyle Değil mi?

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
Bu foruma bir yıla aşkındır üyeyim. Üzülenle üzülüp sevinenle seviniyorum çoğu zaman. Fake konular olsa bile bazen yaşanmış gerçek olaylar bana tecrübe olmuyor değil. Ama en çokta dikkatimi çeken şu koca kadınlar sitesi aldatılma, hakaret, eşinin aile davranışları, erkek baskısı, ve erkeklerin istekleri, acaba o (erkek) ne düşünüyor, onu nasıl geri kazanabilirim. evlilikteki emeklerin diye sıralanıyor.
Bize yazık değil mi kızlar, kadınlar. Bizde onlarla aynı şekilde doğmadık mı anamızın karnından. Daha argoca aynı yerden çıkmadık mı? Neden hayatımızı onlara göre yaşıyoruz ki. Ben bazen hatayı hatta çoğunlukla kadında buluyorum neden dersen her beklentiyi karşılamak için programlanmış bir şekilde yaşıyor. sevdiği için değil o sevdiği için yapıyor birçok şeyi. Elbette ki saygı önemli birşey bekliyorsan karşı taraftan, sende beklentileri karşılayacaksın ve isteklerinin sınırını bileceksin. ama en başta bilinmesi gereken kendini nasıl hissettiğin. Sana hakaret eden ve değer verdiğin şeylere değer vermeyen bir insanla sağlıklı bir gelecek çok zor. Eğer ben kendimden veririm dersen o ayrı. Lakin ozaman neden onu seçtin sorusu asıkda kalıyor. Kendiniz için seçin ve o da kendisi için seçsin eğer kararlarını ortaksa ne ala. bunun için 'olduğunuz gibi davranmak' anahtar kelime.
ÖZGÜVEN bu da çok önemli. Hatalarınızla kendinizi kabul etmek yada muhakkak ki olan eksikliklerizle. İşte o zaman eşinizin ailesi sizi hiç bir yerden vuramaz. Baksanıza anlatırken bile onlara odaklı yaşıyoruz. Yok böyle birşey. Aile güzel şeydir ama içinde herkes mutluysa. Bu bir tek yuva için değil tüm yaşam için gerekli. YEtiştirdiğimiz erkek evlatlarımızada bu konuda örnek olmak önemlidir. BIrak kadını dünyada herşeyin bir değeri vardir. ki insanlık bir bütün kadın erkek değeri değişmez. umarım bir anda aklıma gelipte yazıya döktüğüm duygularımın mesajını size doğru bir biçimde iletmişimdir. Bir başkası istediği için değil. gerçekten kendiniz istediği için yapın ve yaşayın... Bizler tüm insanlık dünyaya gelme hakkımız bir kere ise o güzelim aklımızı kullanıp mutlu olmayı hakediyoruz. Aksi düşünülemez

haklısın papatyadiyarı. hayata bu benlikle bir kere geldiğimizi unutuyoruz ve ne istiyorsak öyle yaşamıyoruz genellikle.
oğlum olursa karısı kadar özverili olsun diye yetiştirmeye çalışacağım, karısı evlilik boyu kocasını memnun etmek için yırtınmasın.

haklısın papatyadiyarı. hayata bu benlikle bir kere geldiğimizi unutuyoruz ve ne istiyorsak öyle yaşamıyoruz genellikle.
oğlum olursa karısı kadar özverili olsun diye yetiştirmeye çalışacağım, karısı evlilik boyu kocasını memnun etmek için yırtınmasın.
ya da erkek evlatları bunn bilincinde yetiştirmek lazım. böylece şiddette azalmış olur

X