Sizcede tuhaf degil mi ?

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.221
972
323
merhaba kızlar bayadır konu açmıyordum :)
önceki konumda hayatımda biri olduğundan bahsettim ve onunla devam ettim... o günden beri görüşüyoruz. benim tuhafıma giden ilişkinin monotonluğu , renksizliği..Bense cıvıl cıvıl bi karaktere sahibimm...
Adam aslına bakarsan beni her gün işten alır , biryerde işim olur götürür, annem hastanede kalmıştı gece benı yanına götürdü.. yani beni mümkün olduğunca zora sokmuyor. Ama gelelim bu adam bu ilişki için hiç bişey yapmıyor, ne birlikte planımız var nede o anı değerlendirmek.. koca yaz geçti hiç biryere gitmedikk . Ben cok istedim gidelim denize sahile ama trafiği bahane etti trafikte çok sinirleniyor küfürdür vs yani karşıdaki adam karşılık verse kavga edicek beni umursamadan, duymamaya çalışıyorum ama geriliyorum ve eve dönesim geliyor.. bu ilişkideki durgunluk sebebiyle cok söylendim ayrıldım da ama geldi özür diledi gezdiricem seni dedi ama yine degişen hiiççççç bişeyyy yokkkk. Adama göre daha önce gitmiş bir daha gitmeye ne gerek var. Ya bilemiyorum sevdiğini alıp gezmek farklı tek gitmek farklıı.. Ya en basitinden bi bowling yapalım diyorum sen arkadaşlarınla yap ben sevmiyorum , koruya gidelim ormanda yürüyelim diyorum, kaldırımı göstererek ben burdada yürürürüm ne gerek var diyor.. Emeklilerden farkımız yokkk.. Bugünlerde gerçekten bıkkınlık ruhundayımmm. Hanii bi çiçek alsa bile yüzüm gülecek yada bugün planımız var dese mutlu edecek beni ama onda bunları göremıyorum.. Bu ilişki bi yere varmaz değil mii ?

ben 26 o 30 yaşında bu arada

Adam çok sıkıcıııı.

görünen o ki ağır bi uyuşmazlık var, evlenince daha kötü olur o yüzden bence vakit kaybetmeden bitir
trafik olayı çoğu erkekte var ya bu arada, normalde melek gibi olan adamlar, trafikte canavar oluyor

elbette degişmesin ama insan şöyle sevgilisini alıpta bişeyler paylaşmak istemezmiii bana garip geliyor :)))

Tıpkı benim esimi tarif ettin. evlenmeden once de boyleydi net bir sekilde istemiyorum sevmiyorum derdi. biz karsilikli birbirimize benzedik zamanla. yani o bi tik sosyallesti, ben bi tik asosyallestim. zor oluyor kabul ediyorum, ama bir insani seviyorsan, onunla yaslanmak istedigine eminsen ayrilmaya degecek bir konu da degil bana kalirsa. orta yolu bulmaya calisin.

Sen bence başka konularda mutlu değilsin bunu bahane ediyosun. Biz kocamla ya onların evinde ya da bizim evde buluşuyoduk hiç sorun yaşamadık.

İlişkinin bir yere varıp varmaması gezip tozmayla olmaz
Güvenle sevgiyle olur
Gezmek, hediyeler, canım cicimler hiç biri mühim değil, bu adam seni sevebiliyor mu, ona güvenebiliyor musun, hayat arkadaşı olabilir mi bu soruların cevapları mühim. İnsanlar bu hataya çok sık düşüyor, tatile gitmedik, gezmeye gitmedik, monotonluk, aktivite aktivite hayat böyle bir şey değil. Hayat arkadaşı seçmekse niyetiniz bunlar dikkate alınacak şeyler değil. Gezelim gezelim gezelim bunlar günümüz sosyal medyasının dayatmaları boşverin bunları. Kimse sonsuza dek evde oturamaz, elbet planları olacaktır kafaya takılacak şeyler değil bunlar

Demek ki her insan sevdiğini alıp da bir şeyler yapmak istemeyebiliyormuş.

O avm'lere de mecburiyetten gidiyosunuz, evlenseniz "Evden çıkmayalım." diyecek bu adam.
Bi kafeye gidelim deseniz "Burda da oturuyorum." der, yemeğe çıkalım deseniz "Makarna da doyurucu." der muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…