- 25 Ocak 2011
- 1.221
- 972
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
Sen bence başka konularda mutlu değilsin bunu bahane ediyosun. Biz kocamla ya onların evinde ya da bizim evde buluşuyoduk hiç sorun yaşamadık.
ay cnm resmen benım eskı flortlestıgım birine benzettım senınkısını de. bunlar degısmez. ustelık benımkı kendıın tek sınemaya gıdersın bile dıyordu saygısızdı. once kendıne sor ben boyle mutlu olabılıcekmıyım dıye ben olamam dedım ve postayı koydum benımkıne. cunku onun senın hayatında olup olmaması sana bıısey katmıyor. kalıtelı zaman gecırmek cok onemlı. bırbırınızle guzel vakıt gecırmek beraber anı paylasmak cok onemlı. tekken daha mutlu olursun ben diyim sana
O zaman farklı şeylerden keyif alıyosunuz mesela ben evde olmayı severim arada bi dışarı çıkarız, bekarken kocamı 18:00-18:30 arası aramazdım kızardı trafikteyim eve gitmeye çalışıyorum derdi, düşündüğümde bu da benim gibi evini seviyo ve eve gitmek için kendini paralıyo dedim sonuç olarak dediğim gibi çıktı, benim istediğim eve bi yerlere uğramadan gelecek evini sevecek bi erkekti memnunum ama belli ki sen değilsin.yo hayır bu konudan dolayı sıkıntılıyımm, cunki ev iş ev iş başka yaptıgımız hiç bişey yok.. Ben şahsen ilişkim olmaıdıgı zaman muhakkak vaktimi değerlendiren biriydim, ilişkim var ama hiç bişey paylaşamıyoruzz..
O zaman farklı şeylerden keyif alıyosunuz mesela ben evde olmayı severim arada bi dışarı çıkarız, bekarken kocamı 18:00-18:30 arası aramazdım kızardı trafikteyim eve gitmeye çalışıyorum derdi, düşündüğümde bu da benim gibi evini seviyo ve eve gitmek için kendini paralıyo dedim sonuç olarak dediğim gibi çıktı, benim istediğim eve bi yerlere uğramadan gelecek evini sevecek bi erkekti memnunum ama belli ki sen değilsin.
Gerçekten çok monoton bir insanmış.. Okurken içim bayıldı birde siz yaşıyorsunuz bunu...
Hiç sevdiği bir hobisi yok mu?
En kötü maç izlemez mi? Giyin formanızı beraber maç izleyin..
Playstation oynamayı mı seviyor? Beraber oynayın...
Yani önce ona ne yaptığınızın önemi olmadığını onunla beraber yapılan her şeyin sizi mutlu ettiğini belli edin.
Karşılık vermiyorsa evet bu ilişki yürümez ne yazık ki
Vallahi ne diyeyim Allah size sabır versinMaça ve playstationa bayılıyorr.. maçı genelde evinde izler , eger yerel kanalda yoksa dışarı cıkar ama benı götürmez cunki erkek ortamı diye sokmaz benii , sinemada bile off cok erkek var burda diye laf yaparr , denize bile bu sebepten götürmedi erkekler oluyor cart curt ama ben tek gitsem sıkıntı yokk tabii, playstationu da arkadaslarının evinde oynuyor , bende onu oynamayı hiç bilmiyorum maleseff :/
Vallahi ne diyeyim Allah size sabır versin
Yürümesi çok zor olur.. En çok siz üzülürsünüz.. Beklentileriniz hiç karşılanmazsa bir süre sora depresyona bile girersiniz
Ay şimdiden böyleyse ilerisini düşenemedi bu beyin
Biz gezmeyi seven insanlar için fazla sıkıcı biriBenımde düşünesim yok ileriyi.. ilerde bi düğün olur tek gönderir , bayram olur tek cıkarım bayramlaşmaya fln. Belki nikah olur siz atın imzayı ben burdayım nasılsa der.. der de derr yaniii
seni sevgili olarak değil kanka olarak görüyor.merhaba kızlar bayadır konu açmıyordum :)
önceki konumda hayatımda biri olduğundan bahsettim ve onunla devam ettim... o günden beri görüşüyoruz. benim tuhafıma giden ilişkinin monotonluğu , renksizliği..Bense cıvıl cıvıl bi karaktere sahibimm...
Adam aslına bakarsan beni her gün işten alır , biryerde işim olur götürür, annem hastanede kalmıştı gece benı yanına götürdü.. yani beni mümkün olduğunca zora sokmuyor. Ama gelelim bu adam bu ilişki için hiç bişey yapmıyor, ne birlikte planımız var nede o anı değerlendirmek.. koca yaz geçti hiç biryere gitmedikk . Ben cok istedim gidelim denize sahile ama trafiği bahane etti trafikte çok sinirleniyor küfürdür vs yani karşıdaki adam karşılık verse kavga edicek beni umursamadan, duymamaya çalışıyorum ama geriliyorum ve eve dönesim geliyor.. bu ilişkideki durgunluk sebebiyle cok söylendim ayrıldım da ama geldi özür diledi gezdiricem seni dedi ama yine degişen hiiççççç bişeyyy yokkkk. Adama göre daha önce gitmiş bir daha gitmeye ne gerek var. Ya bilemiyorum sevdiğini alıp gezmek farklı tek gitmek farklıı.. Ya en basitinden bi bowling yapalım diyorum sen arkadaşlarınla yap ben sevmiyorum , koruya gidelim ormanda yürüyelim diyorum, kaldırımı göstererek ben burdada yürürürüm ne gerek var diyor.. Emeklilerden farkımız yokkk.. Bugünlerde gerçekten bıkkınlık ruhundayımmm. Hanii bi çiçek alsa bile yüzüm gülecek yada bugün planımız var dese mutlu edecek beni ama onda bunları göremıyorum.. Bu ilişki bi yere varmaz değil mii ?
ben 26 o 30 yaşında bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?