- 25 Ocak 2011
- 1.221
- 972
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
seni sevgili olarak değil kanka olarak görüyor.
yazdıkların ve yaptıkları bana bunu düşündürdü.
Ayrı dünyaların insanlarısınız. Olmaz bu ilişki demiyorum. Olur ama kendinizi çoooookkkkkk yıpratmanız gerekir. Gerek var mı kendinizden bu kadar ödün vermenize?
çok farklı iki karakter ve yaşam tarzındasınız. Söylediğinize göre cıvıl cıvıl bir kadınsınız. ona uyum sağlıyım diye kendinizden ve hayatınızdan bu kadar ödün verirseniz zamanla daha çok dolar ve patlarsınız. İlişkinizi gözden geçirin derim.
Ona sorsanirmerhaba kızlar bayadır konu açmıyordum :)
önceki konumda hayatımda biri olduğundan bahsettim ve onunla devam ettim... o günden beri görüşüyoruz. benim tuhafıma giden ilişkinin monotonluğu , renksizliği..Bense cıvıl cıvıl bi karaktere sahibimm...
Adam aslına bakarsan beni her gün işten alır , biryerde işim olur götürür, annem hastanede kalmıştı gece benı yanına götürdü.. yani beni mümkün olduğunca zora sokmuyor. Ama gelelim bu adam bu ilişki için hiç bişey yapmıyor, ne birlikte planımız var nede o anı değerlendirmek.. koca yaz geçti hiç biryere gitmedikk . Ben cok istedim gidelim denize sahile ama trafiği bahane etti trafikte çok sinirleniyor küfürdür vs yani karşıdaki adam karşılık verse kavga edicek beni umursamadan, duymamaya çalışıyorum ama geriliyorum ve eve dönesim geliyor.. bu ilişkideki durgunluk sebebiyle cok söylendim ayrıldım da ama geldi özür diledi gezdiricem seni dedi ama yine degişen hiiççççç bişeyyy yokkkk. Adama göre daha önce gitmiş bir daha gitmeye ne gerek var. Ya bilemiyorum sevdiğini alıp gezmek farklı tek gitmek farklıı.. Ya en basitinden bi bowling yapalım diyorum sen arkadaşlarınla yap ben sevmiyorum , koruya gidelim ormanda yürüyelim diyorum, kaldırımı göstererek ben burdada yürürürüm ne gerek var diyor.. Emeklilerden farkımız yokkk.. Bugünlerde gerçekten bıkkınlık ruhundayımmm. Hanii bi çiçek alsa bile yüzüm gülecek yada bugün planımız var dese mutlu edecek beni ama onda bunları göremıyorum.. Bu ilişki bi yere varmaz değil mii ?
ben 26 o 30 yaşında bu arada
Ona sorsanir
neyi seviyosun neyi yapmaktan zevk aliyosun onu yapalim diye
veya sizin gozlemlediginiz seyler varsa o olabilir
yani benle yapmayıpta başkalarıyla yaptıgı özel bişey yokk.Maçla ilgisi fazla ben maç sevmıyorum ama izlediiği zmanda lafım olmaz tabiki , plastation seviyor onu hiç bilmiyorumm :/ ben genelde hareket bazlı aktiviteleri seviyorum o ise ben keyif adamıyım deyip oturur.. Şuan yagmur yagıyor , arabadan inip ıslanacagımızı bilerekten sıkı sıkı sarılsa sesim cıkmazz hatta uçarımmm :) ama o yagmurda hasta oluruz diye bunu yapmaz..Ben buunun gibi her anın değerini bilmek yaşamak istiyorum açıkçası.. sıradan şeyleri sıradanlıktan kurtarmak ..
ozaman siz gercektende farkli dunyalarin insanlarisinizyani benle yapmayıpta başkalarıyla yaptıgı özel bişey yokk.Maçla ilgisi fazla ben maç sevmıyorum ama izlediiği zmanda lafım olmaz tabiki , plastation seviyor onu hiç bilmiyorumm :/ ben genelde hareket bazlı aktiviteleri seviyorum o ise ben keyif adamıyım deyip oturur.. Şuan yagmur yagıyor , arabadan inip ıslanacagımızı bilerekten sıkı sıkı sarılsa sesim cıkmazz hatta uçarımmm :) ama o yagmurda hasta oluruz diye bunu yapmaz..Ben buunun gibi her anın değerini bilmek yaşamak istiyorum açıkçası.. sıradan şeyleri sıradanlıktan kurtarmak ..
ozaman siz gercektende farkli dunyalarin insanlarisiniz
olmaz... bununla olmaz canim
monoton bi evlilikle omur gecmez
Seni çok iyi anlıyorum . yanlış kisiylesin ama...
hayir aslinda bu iste suclu yokGercekten teşekkürler yorumlarınız için acaba nankörlükmü yapıyorum diyordum , hani her işime koşturur ilgilenır fln ya.
Cok kiskanc mi ondan dolayida yapiyo olabilir yasa sosyallesmeyi sevmiyo
Bence sizin sikintiniz gezip tozamamaktan ziyade aranizdaki iliskinin monotonlugu. 3,5 senedir evliyim, 4 senedir de esimle birlikteyim. İlk defa bu sene tatile gittik, ilk defa bu yaz birlikte deniz girdik. Ama ben bunu hic monotonluk olarak gormedim. Evlenene kadar da inan ki ne plan yaptik ne baska bir sey, ailemden dolayi ne kadar gorussek o kadar kar sayiyorduk. Ama sizde durum oyle degil, anladigim kadariyla karsi tarafin herhangi bir caba gostermemesi, siz aramasaniz belki de aramayacak olmasi sizi asil uzen sey. Ne yazik ki bu tarz insanlar olumlu yonde gelisme gosteremiyor ki her insanin evlendikten sonra bazi seyleri bosverdigini dusunursek ben bu kisinin gelecekteki halini dusunemiyorum. Bir de yanlissam duzeltin ama sanki bu adam sizin de icinize pek sinmemissiniz, yazinizda surekli olarak adam diyerek otekilestirmissiniz adami.
Oz guven eksikligi olabilir
Adamın ruhu 1000 yaşında galiba
Ne sıkıcı okurken ben bile daraldım
Sen de cıvıl cıvılmışsın bu içi geçmiş adamla daha fazla takılma derim zaten evlenince bir süre sonra erkeklerin çoğu böyle oluyor şimdiden çekmenin ne mantığı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?