Sizcede tuhaf degil mi ?

Ayrı dünyaların insanlarısınız. Olmaz bu ilişki demiyorum. Olur ama kendinizi çoooookkkkkk yıpratmanız gerekir. Gerek var mı kendinizden bu kadar ödün vermenize?

evet şu zamanda kadar benım bişeyleri sineye çekmemle yürüdü bu ilişkiii.. En başından bu ne ya böyle diyip bitirebilirdim ama yapmadım zamanla tanırım diye.. Yeterince sınıra ulaştıgımı düşünüyorum..

haklısınızz. bende artık ne yapmam gerektigine ciddi ciddi karar vermem gerekıyor. Son değerlendirmeleri sizlerden alayım dedimm

Ona sorsanir
neyi seviyosun neyi yapmaktan zevk aliyosun onu yapalim diye
veya sizin gozlemlediginiz seyler varsa o olabilir

Ona sorsanir
neyi seviyosun neyi yapmaktan zevk aliyosun onu yapalim diye
veya sizin gozlemlediginiz seyler varsa o olabilir

yani benle yapmayıpta başkalarıyla yaptıgı özel bişey yokk.Maçla ilgisi fazla ben maç sevmıyorum ama izlediiği zmanda lafım olmaz tabiki , plastation seviyor onu hiç bilmiyorumm :/ ben genelde hareket bazlı aktiviteleri seviyorum o ise ben keyif adamıyım deyip oturur.. Şuan yagmur yagıyor , arabadan inip ıslanacagımızı bilerekten sıkı sıkı sarılsa sesim cıkmazz hatta uçarımmm :) ama o yagmurda hasta oluruz diye bunu yapmaz..Ben buunun gibi her anın değerini bilmek yaşamak istiyorum açıkçası.. sıradan şeyleri sıradanlıktan kurtarmak ..

Evlenince evde sıkılıp bunalacaksin hadi bi sahil havası alalım diyeceksin , mız mizlanacak . sen zaten darlanmissin iyice tadını kaciracak .

Sinema diyeceksin gelmeyecek , arkadaşlar çağırıyor gel gidelim diyeceksin gitmeyecek , tatile çıkalım bu yaz diyeceksin çıkmayacak . bunları bir kere yapsa 2 yıl etkisinin sürmesini bekleyecek . daha geçen gittik vs diyecek .

Seni çok iyi anlıyorum . yanlış kisiylesin ama...

ozaman siz gercektende farkli dunyalarin insanlarisiniz
olmaz... bununla olmaz canim
monoton bi evlilikle omur gecmez

Cok kiskanc mi ondan dolayida yapiyo olabilir yasa sosyallesmeyi sevmiyo

açıkçası onu bile tam test edemedim..ama instadan erkekleri sildirdi ,swarm vardı kapatmanı istiyorum cok yazan oluyor oralardan sinirlenırım dedi kapattım.whatspa biraz dekolte foto koysam kaldır der , şöyle bir durumda var cok kıskanç olsa sürekli kurcalar telimi hesaplarımı... Mesela düğünlerdir, liseden arkadaş buluşmalarıdır katılmaz , spor salonuna bayanlar oluyor diye gitmezz .eve almış bütün malzemelrini evde çalışırr. ( bagnaz biri degil vowv haram fln kafasında degil belirteyim) kendini hep fiziki güzellik yönünden kötü görür. Bana hep söyler sen cok güzelsin ben kötü diye. güler geçerim bunadaa :)

Bence sizin sikintiniz gezip tozamamaktan ziyade aranizdaki iliskinin monotonlugu. 3,5 senedir evliyim, 4 senedir de esimle birlikteyim. İlk defa bu sene tatile gittik, ilk defa bu yaz birlikte deniz girdik. Ama ben bunu hic monotonluk olarak gormedim. Evlenene kadar da inan ki ne plan yaptik ne baska bir sey, ailemden dolayi ne kadar gorussek o kadar kar sayiyorduk. Ama sizde durum oyle degil, anladigim kadariyla karsi tarafin herhangi bir caba gostermemesi, siz aramasaniz belki de aramayacak olmasi sizi asil uzen sey. Ne yazik ki bu tarz insanlar olumlu yonde gelisme gosteremiyor ki her insanin evlendikten sonra bazi seyleri bosverdigini dusunursek ben bu kisinin gelecekteki halini dusunemiyorum. Bir de yanlissam duzeltin ama sanki bu adam sizin de icinize pek sinmemissiniz, yazinizda surekli olarak adam diyerek otekilestirmissiniz adami.

Adamın ruhu 1000 yaşında galiba
Ne sıkıcı okurken ben bile daraldım
Sen de cıvıl cıvılmışsın bu içi geçmiş adamla daha fazla takılma derim zaten evlenince bir süre sonra erkeklerin çoğu böyle oluyor şimdiden çekmenin ne mantığı var?

Ben kanepe insaniyim :) gezmeyi severim ama çok çileli gezme sadece yorgunluk gibi gelir istemem.. esim çok sever gezmeyi.. pazar günü hadi desem kapıdan firlar :) farkliyiz ama ortak nokta buluyoruz.. zaten artık kızımız a göre geziyoruz o bizim yerimize plan yapiyor:)

''Bir de yanlissam duzeltin ama sanki bu adam sizin de icinize pek sinmemissiniz, yazinizda surekli olarak adam diyerek otekilestirmissiniz adami''

Gerçekten bravo cok ince bir noktadan yakalamışsınız beni :)) bunu siz söyleyene kadar hiç farketmemiştim.. düşündümde dediginiz gibii yani sevgililer birlikte dolaşır resımler çekilir tat alır birlikte vakit gecirmekten.. bizde o yok.o yönden sevgilim varmış gibi hissedemıyorum. bi arkadas daha yorum yapmıştı kanka gibi görüyor sizi diye.. bu noktada da dogruluk payı olabilir.. Ama ben aramasamda arar o , gelme desemde gelirr, öncek ayrıldıgımızda resti baya cekmiştim ama hep o attı adımlarıı hep kendini açıklama çabaları... bugunlerdeki ruh halimi gördü yarın için bowling teklif etti (ilk defa), ama bunu kendinin cok isteyerek söylemedigini biliyorum.

Kesinlikle öyle , evlilik öncesi ne yaptın yaptın yoksa evlendikten sonra istesende fırsat bulamıyorsun..
Bende ileriyi düşünemiyorum artıkk . ruhu gençç deliii insan lazımm banaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…